Uppdatering


Vad gör vi, nu kör vi!

Nu har fått på mig kläder, och ska nu käka frulle och borsta tänderna! Sen är jag typ klar! Sen är det bara att gå ner till T-hallen och köra! Kommer bli jobbigt, men jag ser fram emot det.


Innebandyskola

Innebandyskola imorgon! Ska blir jävla nice! Längtar!!
Nu drar jag till mormor&morfar och käkar!


Heartbreak Warfare

Hallojsan!
Idag har jag varit på gymmet och kört kondtion, kändes grymt bra! Och efter en vecka med glass och grejjer så behövdes det!
Gårdagen var verkligen en pers. VERKLIGEN fredag den trettonde!
Under eftermiddagen hade jag sjukt ont i magen, illamående och nästan kallsvettningar. Vi fick inte tag i Adam som jag skulle åka med. Försökte få tag på honom länge, men till slut gav vi upp. Går upp till incheckningen, kommer på att jag glömt min bok på bänken vi satt vid. Så mamma springer ned och hämtar den. När hon väl är tillbaka ringer Adam och säger att han tappat bort sin mobil. När vi ska checka in och jag säger bokningsnummret säger snubben i kassan att vi bokat för den femtonde. Och att båten är fullbokad. Så vi får gå till stand-by kassan och hoppas att vi kan få komma med, men det är inte säkert. Och då kände jag hur pulsen gick i 10000. Går till stand-by kassan. Får ett nummer (som faktiskt va nummer tretton av alla nummer). Och sen va det bara att vänta och hålla tummarna. Kände hur tårarna trängde på och va skit stressad. De var jag och en medelåldersman som hade stand-by så kan de inte bara köra in oss. Som tur är så får vi komma på. Säger Hejdå till mamma fort och springer på båten, bokstavligen. När jag väl hittar Adam och Mattias, släpper alla känslor och tårarna rinner.
När jag lugnat ner mig skickar jag ett sms till mamma och säger att allt är bra.
Resten av båtresan var bra! vi skrattade, åt, kolla i min veckorevyn, och åt choklad. 
Men bara för att det var fredag den trettonde så skulle min BH gå sönder också -.-
Får köpa en ny när månadspengen kommer. Men sen kom jag hem tillslut. och de va grymt skönt!

Är lite orolig för Othello. han är jätte täppt i näsan och typ nyser eller nått. Han gör nått ljud iallafall. Ögonen är trötta och öronen ligger bakåt. Jätte hängig är han. Får se om han kanske blir bättre, att det bara är en förkylning eller nått. Men om det inte blir bättre får vi väl ringa vetrinären. Blir så ledsen när jag ser honom så hängig.

Nu ska jag fixa mig, ringa mamma och fråga hur man gör med tvättmaskin. hahah. Ciao!

 

Fredag den trettonde.

Idag åker jag hem! Ska bli så skönt! Mamma, Emelie och Hakam stannar kvar tills tisdag och jag åker hem idag. Då får jag vara med på hela innebandyveckan och lägenheten för mig själv under helgen. Så det ska bli så skönt. Lessnade lite på att vara här redan efter några dagar. Så jag var med på medeltidsveckan de dagar som Adam & Mattias skulle vara där och sen på en såkallad medletidsmarknad i Dalhem, men som man inte kan kalla medeltidsmarknad för det ända medeltida med det var vi. Inget annat.

Båten går 19.10 ikväll och jag är väl i hamn 22.10 ungefär. Sen skjutsar Adam mig hem.
Så vi hörs när jag är hemma! :DD

Gotland

Jag vet att det inte blev som jag sa igår. Eftersom jag inte vaknade av mitt alarm så sov jag längre än jag tänkt så jag hann inte skriva nått. Menmen, nu är vi iallafall här. Har inte sovit så mycket eftersom jag och emelie haft en fluga som surrat runt oss och satt sig i våra ansikten och så vidare. Nu ska jag snart duscha och sen ska vi åka in till visby tror jag och kolla runt eller om vi skulle åka till nått café eller hur det var. Men ha det bra vart ni än är!

Jag är dålig

Jag vet att min uppdatering suger. Men ni får leva med det.

Imorse var jag på gymmet med mami. Tog de lite lugnt, jag blev lagom trött. Sen va det bara hem och käka och börja packa. Jag är nästan klar med packningen, tights och linnen som saknas. Nu är jag snygg inför Winnerbäck konserten. Och de är långt till innan vi åker så jag har lite tid över. Ska väl ringa papi eftersomk jag skulle köpa nånting till honom i shopen. Jaja. Sushi ska vi äta därinne också, ska bl riktigt AWESOME!

Hoppas ni får en grajt lördags kväll.

PS imorgon åker vi ju, får väl se till att uppdatera åtminstonde 2 inlägg imorgon, så titta in imorgon! DS

F E S T

Nu har alla gått, och de är skönt att allt är över, även fast de varit ytterst trevligt ;)
Vi har ätit Pastasallad, Tårta och Cupcakes. Cupcakesen var grymt goda så mamma och Emelie har gjort ett bra jobb! men jag kan ju säga att mamma och jag ska till gymmet imorgon. För sötsakerna måste bort! Kan inte käka sånt just nu känns det som. Men det har nog aldrig varit så mycket folk i den här lägenheten! Fullt med folk!

Nu sitter både jag, Emelie och Hakam vid varsin dator och mamma skjutsar hem Moster Carina. Och vi lyssnar på rolig musik. Har lagt ner massa nytt i min lista på spotify! Så de är gött!

Lägger in bilder från ikväll imorgon när jag komit hem från gymmet, pallar inte göra det nu! Kyss!

M a m m a

Jag har inte skrivit på ett par dagar, jag har inte haft nån lust och inte nått att skriva heller.

Idag fyller kära mor 40 år. Grattis till henne! Ska gå dit om en stund och fixa lite, måste gå till ica och köpa spån så jag kan fixa othellos bur. och sen måste jag nog fixa lite andra grejer. Bärde över alla mina kläder och sånt som inte ska packas i lådor hem till mamma så jag ska nog få lite ordning på det också eftersom det står i mitt rum däruppe nu.

Imorgon tror jag inte vi ska göra nått speciellt, men på lördag ska jag mamma och mammas kompis på winnerbäck. Ska blir rikigt gött! Sen på söndag åker vi till Gotland, och då kommer det bli dåligt med uppdateringen. Om jag känner för det kanske jag kan gå in på nätet på mobilen, men det är bara kanske. Kommer ha lite annat för mig. Men nu ska jag nog gå över till mor min!


Dagen

Idag gick jag upp vad kvart i tio för att gå ut och träna, gick sådär som vanligt. Min kondis är ju sämsta någonsin. men mitt mål för den här innebandy säsongen är att vara i bättre form än någonsin så det är bara att kämpa!
Vi åkte iväg till pappa gamla chef och bada i deras pool en liten stund, skit kallt va det!
Sen va det bara hem duscha snabbt och sminka sej snabbt. iväg till söder och heja på grabbarna. De blev 3-0 till bajen!
När man kom hem fick man en otroligt god måltid, älgstek, potatis och sås. och nu äter man bullar. MUMS!
Ikväll händer det inte så mycket, sitter väl vid datan as usuall. Lyssnar på musik :)
Ha en grejt söndagskväll iallafall :)

B U L L A R

Ska säga att Pia är fantastisk, för hon har gjort älgstek, potatis och sås idag. Och kanelbullar så det luktar i hela lägenheten! :)


RSS 2.0