Nattblogg

Hejhej.

Jag vaknade och kan nu inte riktigt somna om. Så jag tänkte svara på en fråga.

Postat av:
hej, vet du vart din mamma har köpt dom? läste det på emelies blogg att hon hade köpt dem åt er, kram!

Hon har beställt dem på nätet. Det finns en sida som heter http://www.personligalmanacka.se där kan man göra sina egna almanackor, och de var där ifrån vi beställde våra. Men de är ganska dyrt, går på typ 300:-. Men fina blev de!

Nu ska jag försöka sova igen. Ha en bra söndag. Kommer inte kunna uppdatera imorgon då jag är i Nyköping hela dagen.

Evelina

Hockeydagarna

Hejhej!
Idag ska jag ju träffa Rebecca för det är Hockeydagarna tror jag det heter, i centrum. Så vi ska dit och kolla lite. Igårkväll hade vi mys med en film, Män som hatar kvinnor. Den var bra. Men jag och Emelie fick blunda på vissa ställen -.- . Aja, när Emelie är klar i duschen så ska jag också duscha. Ha det gött!

Evelina

Min almanacka :))





MUU!

Hej jag är bäst på rubriker, denna rubrik inspireras av FARMVILLE! :)

Idag har jag bara varit i skolan. Inget speciellt. Jag fick bara ett G på min svenska uppsats från 7an.. Suck. Nu håller pappa på att laga mat och det kommer bli fett gott, ikväll blir det mysmys.  På luchrasten var det ännu en flumstund vid replokalen. Kanske lägger upp filmen sen, får se. Så här kommer min helg se ut

Lördag - Vara med Rebecca i centrum.

Söndag - Innebandycup i Nyköping!

Ska bli grymt kul att åka till Nyköping, men också kul att få träffa Becks lite. EMD kommer till H-centrum, jag är inte så förtjust i dem med Rebe tycker om dem. Så vi kommer nog kolla på de. Min personliga almanacka har kommit också. Grymt snygg är den! Lägger upp en bild lite senare. Ni får ha en bra kväll så länge!

Evelina

Trötter

Hehej!

Jag sitter här och lyssnar på musik och tittar runt på fejjan. Imorgon är det fredag, YES! Så skönt! På lördag ska jag typ ner till centrum med Rebe och på Söndag blir det innebandy för hela slanten! Börjar fundera på om man ska lägga sig lite tidigare idag, har varit så otroligt trött. Men vi får väl se. Jag säger godnatt till er iallafall.

Sweet Dreams

I skolan


Videoinlägg!


F 95

Hej!
Har precis duschat och rakat benen. Träningen gick sådär. Har riktigt ont i mitt högra knä. Så jag kände att jag inte kunde jobba så mycket som jag egentligen hade velat. Men jag ska nog gå till skolsyster imorgon så får hon kolla på det, inte för att jag tror hon kan göra nått men ifall att. Hon ska också få kolla mitt hjärta. Har ont i hjärtat när jag andas. USCH! Nu ska jag borsta ur håret och gå och lägga mig. Ska upp till skolan imorgon som alla andra vanliga ungdomar. En så länge är skolan fortfarande kul iallafall. Men de jobbiga är mornarna. Är så himla trött då. Aja, nu ska jag tagga.

Sweet Dreams

Gymnasie

Hejhej!
Efter skolan var jag på extra matten, så jag om hem en timme senare än vad jag egentligen skulle ha gjort. Och när jag kom hem så satte jag på musik och kolla lite. Sen gav pappa mig uppgiften att slå in presenter till farmor. Så det har jag gjort också. Jag har också börja fundera på gymnasisum. Jag har funderat lite på Estetiska med teater inriktining. Och sen isåfall plugga vidare på Teaterhögskolan. Tror att det skulle vara kul, och passa mig. Menmen, man behöver inte riktigt bestämma sig än. Men det är ju bra att man kollar lite redan iallafall. I skolan, i SO:n och Svenskan ska vi börja jobba med Franska och Amerikanska revolutionen. Och då ska man typ skriva 2 A4 papper om en person före, under och efter revolutionen, och jag tror att jag ska välja Franska revolutionen och sen kanske ha Axel Von Fersen eller en adelskvinna som huvudperson. Axel Von Fersen var typ polare med Bellman, han hade iallafall kontakt med Gustaf lll. Ville bara säga det (A). Tycker att det ska bli lite intressant att jobba med. Måste ju börja sköta mig i skolan nu när man får betyg och allt. Men det ska nog inte vara några problem.

Evelina

Jag just nu:










God morgon!


Träning

Hejhej!
Jag har nyss duschat, och har tränat. Träningen gick bra, vi ska på turneringar 3 veckor i rad. Så himla kul fan! Vi kommer också få en ny tjej i laget, Jessica tror jag hon hette. Kulkul! Det är roligt med nytt folk! Kom iallafall nyss ut från duschen som sagt och jag trodde att jag skulle hinna plugga lite, men sen såg jag att klockan blivit så mycket. Så det får nog bli imorgon istället efter skolan. För imorgon fyller min farmor år, och då ska vi åka och fira henne hos Jenny, så kul! Men jag hinner tillbaka till träningen som tur är. Och Emelie sitter i sitt rum och pluggar spanska, duktig tjej! Nu ska jag borsta tänderna, sätta i head-set i mobilen och lyssna på "Karlavagnen". Jag är väl typ den ända 14 åringen i Sverige som lyssnar på "Karlavagnen" på kvällen. Min pappa gör det liksom. Aja, de är roligt att lyssna på människorna som ringer in, och Marcus Birro är en så bra prograledare! Kramkram

Sweet Dreams

Otaggad

Hej!
Kom nyss hem från BUP. Det gick bra, men var lite jobbigt också. Nu ska jag snart äta, köttbullar & makaroner. Sen halv 8 är det första träningen för den här terminen. Känner mig lite otaggad. Känner inte riktigt för att gå, men jag vet att det blir roligt så fort jag kommer dit. Och sen så måste jag ju ge Karin min shorts som hon ska låna ;) . Nu ska jag se hur det går för Pia med maten. Hörs sen!

Evelina

FRÅGA!

Postat av:

jag undrar en sak, vf går du till bup, och vad är bup? :P

Så här kommer svaret!

BUP står för Barn och ungdoms psykiatri. Man kan gå dit om man behöver prata eller så, det kanske har hänt nått i livet som man behöver prata med nån om, nån som kanske inte r ens föräldrar eller familjemedlem. Jag har gått där i ca 2 år. Först gick jag där för att jag hade det jobbigt, men jag tänker inte berätta varför för det är min ensak. Och nu går jag dit för att få prata av mig, om saker som händer med mig och mitt liv.

Hoppas du blev nöjd med ditt svar :)

Evelina


Videoblogg


Luckely, I was done with you

Godnatt nu skit ungar! Nu ska jag sova. Är faktiskt riktigt trött.

Sweet  Dreams

MITT FÖRSTA VIDEOINLÄGG!


20.00

Hej alla!
Ledsen för så otroligt dålig uppdatering. Jag har inte sovit nått inatt, så jag är ganska trött idag. Tänkte bara låta er veta at jag lever. Imorgon är det skolfotografering, imorgon börjar också alla riktiga lektioner. och jag ser faktiskt fram emot det, konstigt nog. men det ska bli kul att fotas iallafall. Jag har precis börjat åttan, och vi går igenom vad vi har för måk inför våra första betyg. Det Jobbigaste kommer nog bli, Matten, No:n och SO:n jag har fortfarande 2 omprov i SO från 7an. Och jag måste verkigen få fason på dem nu! Nu ska jag se om det är nått på tv. Kram

Evelina

PS Snart kanske ni får se mitt första videoinlägg :OO DS


Kvarnsjön.

God morgon!
Vaknade kl 7 av mobilen. Nu har jag klätt på mig, sminkat mig och fixat mig. nu ska jag fixa lite med matsäcken för vi ska till Kvarnsjön och bada idag. men jag ska inte bada. Jag badar aldrig. men det blir säkert bra ändå, typ ingen av mina polare ska bada. Så vi chillar väl lite antar jag. Jag tror att min gamla klass och ska till samma ställe idag. Det blir ju kul isåfall! Emelie ska dit imorgon. Och vi fick handla matsäck sent igår eftersom mamma hade glömt. Men det blir Hemmagjord sallad och muffins. Mums! En riktigt god sallad blev det! Nu måste jag käka frulle och sen ska jag snart dra mot bussen.

Evelina

PS vi ska GÅ till Kvarnsjön, det kommer ta ca 1 timme DS


Friskola

Hej!
Jag sitter här i datasalen i skolan. Vi håller på med våra inloggningar. Snart är det lunch. Längtar! Efter lunch har vi vett & etikett (?) och sen grupp - dynamik. Det är inte mina riktiga lektioner. Mina riktigfa börja inte föräns nästa vecka. Imorgon är det utflykt. Meningen är att vi ska bada, men inte jag. Hatar att bada! men jag följer med som bra sällskap iallafall. Nu ska jag nog kolla lite på youtube.. :)

Evelina

broken

Hej!
Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen ska jag lägga mig. Är lite trött faktiskt. Tror jag börjar kö 9 imorgon eller nått sånt.
Så vi hörs imorgon!

Sweet Dreams


Skoldag

Hej!
Idag var det första dagen i skolan! Det var faktiskt riktigt kul, och det var mycket skratt. Emma, Camilla och Lollo tror jag det var. De tuperade Annas hår så det stod upp, hennes hår blev jätte fluffigt! Den här veckan så kommer vi inte ha några lektioner. SKÖNT! Jag är ganska trött just nu. Ska väl titta på tv eller nått :)

Evelina


Evelina..

.. is going crazy!









Evelina

Outfit & Facelook

Idag blir det en lite konstig outfit bild, eftersom mitt linne är för kort jag ska hem till mamma och byta sen.

Outfit:



Facelook:



Evelina

Runnin


I believe in miracles.

Hej! Igår hade jag en hemma kväll för mig själv. Emelie och Robin var på Thevoice och Pappa och Pia var på Jessicas 30 års fest. Fast Pia kom hem tidigare. Jag gick ner till lillan och köpte chips och dip och gjorde massor med Soda Stream läsk och satt och mumsa på det igår, medans jag kolla på gamla parlamentet klipp. Nu håller vi på och fixar lite här hemma, städar lite liksom. Fast jag skulle egentligen vilja ner till centrum och se om det finns några billiga block till skolan. Men jag kanske får göra det imorgon eller på tisdag efter skolan. För imorgon ska jag och Rebecca kanske träffas, fixa ny header liksom. Jag sitter här och lyssnar på Michael Jackson på youtuube. Och vet ni, det skulle inte förvåna mig om de gjorde en film om hans liv så som de gjort med tex Johnny Cash och Anna Nicole Smith. Nästa år eller nästnästa år, kommer det säkert komma en film om honom från början av hans karriär till slutet. Och han blev typ mer känd nu, efter sin död. Fler lyssnar på honom. Men han kommer alltid att finnas, hans låtar, dansstil och mode kommer aldrig gå ur tiden. Nu ska jag fortsätta lite här.

Evelina

9 trappor.

Hejsan! Kom precis hem! Idag var det turnering på innebandyskolan. Det började bra, vi kom 1a i vår grupp och spelade semi. Som vi förlorade. Med 4-1. jag hade sånt jävla oflyt den matchen! Suck... Sen gick jag först hem till mamma och hämta ett par skor och lite kläder. och kolla in mitt nymöblerade rum, fint blev det! Nu ska jag ta en dusch sen ska jag fixa mig lite. Sen ska jag iväg och äta! Ha det bra så länge!

Evelina

Från data till TV.

Hej fulingar! Jag börja fundera på om jag ska stänga av datan och fixa mig för sängen. Men kommer nog inte sova nu men iallafall så jag ligger i sängen och är taggad för imorgon då det är som sagt turnering på innebandyskolan. Börjar känna mig lite pömsig också. På tisdag börjar skolan också. Börjar typ halv 10 eller nått sånt tror jag, mysigt! Då slipper man stressa vilket passar mig perfa. Nu ska jag bara lyssna klart på den här låten och sen ska jag borsta tänderna.

Sweet Dreams

Rubrik?

Hejsan! Idag har det varit ännu en dag på innebandyskolan. Idag så har vi tränat, och några fick bada men det var vissa som inte ville det. Bla jag, Emma, Cissi och Karin. Så vi gick hem till Emma och kolla på film. Men till slut så gick vi för det var inte så kul. Så vi gick tillbaka till hallen. Sista träningen gick bra. Våran tränare som vi hade var riktigt bra faktiskt! Igår så hade vi yoga på schemat. Det var riktigt jobbigt, men skönt också på ett sätt. Men det är nog inget jag skulle kunna tänka mig att fortsätta med. Imorgon så är det sista dagen och det innebär turnering för hela slanten! men det innebär också tidigare samling. Alla dagarna den här veckan så har vi börjat kvart över 9. men imorgon ska vi börja kl 8. så jag måste upp 7. För jag ska vara hos Emma kl kvart i 8. Så imorgon blir det tidigt! Men nu ska jag se om jag kan få i mig nått att äta, är så hungrig!

Evelina

Innebandy!

Hej!!! Har varit fullt med innebandyskolan och jag har inte riktigt orkat uppdatera. Men i detta inlägg kommer det tom lite bilder! Jag sitter vid tvn med dartan i knät och chillar. Idag var det inte riktigt fullt så hårt som det var igår. Vilket jag tycker är ganska skönt. Men imorgon kommer det vara as hårt på löpningen igen eftersom vi inte sprang nått idag. Men man måste ju faktiskt vila också. Jag har en grym träningsvärk i benen. Gör så ont och jag har strechat (stavning?) det har jag verkligen men det hjälper inte. Nu ska ni få se litre bilder från idag.



Vega, jag tror vi skulle gå till lunchen. :)



Jag gillar den här bilden, fr v Cissi, Karin och Emma. Påväg till lunchen tror jag.



Gänget!



Här blir Emma "attackerad" av smågrabbarna. Hihi.



Fr v. Emma, Karin och Cissi. De lekte lite i B-hallen.

Ha det gött så länge,
Evelina 

Gash...

... tror jag ska gå och kolla på en film. Harry Potter eller Fullt Fräs eller nått. Är så jävla trött. Måste ladda inför morgondagen också. Men jag ser fram emot att få träna igen. Eftersom mamma hellre har velat åka och bada nu när det är så varmt (vilket är helt förståeligt) så har det inte blivit så mycket träning den här veckan. Men det ska bli skönt att börja igen, känns som om det behövs.

  

Kram så länge, Evelina

I was so blind I never saw the signs.

Hejsan! Idag så skulle jag ha gått upp vid 9 men istället blev det typ 10. Då klädde jag på mig, mata kaninen och sen gick jag till pappa och käka frulle. Sen vid 12 kom vi iväg. För vi skulle till min faster Jessica och fira min kusin Moa som fyller 7 år idag. Och vi käka lite lunch där och fika. Sen kom vi hem för en timme sen kanske. Och nu åker pappa, Pia och farmor och lämnar farmor. Pappa ska hjälpa henne med toalocket också. Det var nånting.. Så jag sitter här, lyssnar på musik och chillar. Är grymt trött. Så jag ska väl fortsätta chilla nu.

Evelina

Kräftor

Hejhej! Idag så hade jag tänkt gå upp kl 9 men kom upp vid halv 1. Och då satte jag mig lite snabbt vid datan. Sen så fixade jag Othellos bur, duscha, klädde på mig och sen gick jag till pappa. Och när som helst så ringer mamma och säger åt mig att komma ut till bilen, för då ska vi åka till hennes kompis Anna, för hennes man Peter ska visa mig lite saker på deras key board.  Eftersom jag har funderat på att börja spela piano. Ikväll blir det kräftskiva på gården. Mums med kräftor tycker jag! Jag sitter här och kollar på "Fullt fräs" det är ganska kul faktiskt. hihi.. Nu så ska jag vänta på att mamma ska ringa.

Evelina

I could just belive, I die today.

Hola! Gud, vad jag är dålig på att uppdatera. FY EVELINA!! Hoppas att det ska bli lite bättre nu. Jag ska alldeles snart hämta Wilma igen i Huddinge Hallen. Sedan ska hon vara här en liten stund bara. Och Farmor är här! Hon verkar må bra. Pratar och skrattar. Jag kommer sova hos mamma inatt och imorgon natt, eftersom farmor kommer sova i min säng. Och imorgon är det kräftskiva. Mums! Jag äger på att skala kräftor liksom, fast får se om jag har kvar den lilla talangen, det var ju ändå ett helt år sen. Men det ska nog gå bra ändå. Nu måste jag hämta den lilla prinsessan.

Evelina

Mami


Mami


Happy Birthday!

HALLÅ! Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år. ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR MAMMA HON LEVE HIPPHIPP.. HURRA HURRA HURRA HURRA!!! Japp, idag fyller min mamma år. Så det blir väl fika och så ikväll. Idag för 39 år sedan föddes min mor. Och när hon var 24 år 1995 kom lilla jag. GRATTIS MAMMA!!


Honey bear

Hola! Jag, Emelie, mamma och Annika åkte till Cafe Nytorp, det är ett jätte mysigt litet cafe som ligger typ bakom källbrink. Efter så åkte vi till Rebecca och vattna blommorna hos henne eftersom de är uppe i Norrland. Sen åkte vi hem. Och Robin har åkt till sin pappa, vi har ätit, Emelie ska till Allsången och jag har ont i huvudet. Men har tagit en fet alvedon som jag hoppas ska hjälpa. Idag har det bara varit en mys dag.

Onsdag - Inget spec
Torsdag - Gymmet på morgonen med mami
Fredag - Farmor kommer, och vi ska äta fett god middag
Lördag - KRÄFTSKIVA!
Söndag - Inget spec
Måndag-Torsdag - INNEBANDYVECKA!

Det är mitt schema för några dagar. Farmor har faktiskt redan börjat gå, och får flytta hem nu. Jag trodde hon skulle få vara kvar på hemmet nån månad till iallafall. men det gick snabbt och nu går hon. Fast hon går ju med rulator och hon måste sitta i rullstolen ibland, men ändå! Hon stödjer ju ändå på benen. Och jag tycker hon har varit jätte duktig, och kämpat med alla nyheter om diabetes och den där varbölden och sjukgymnastiken och allt. Och att hon börjat gå så snabbt. Men man klarar allt om man verkligen vill. Outfit osv får ni fortsätta vänta lite på. ;)

Evelina

Losing you

Hola! Idag gick jag upp halv 8 eftersom mamma och jag har varit på gymmet idag. men jag kände verkligen att man inte är van att gå upp varannan dag och träna för kroppen är verkligen trött. men jag hoppas att jag snart ska bli van, för jag och mamma har bestämt att varannan dag den här veckan ska vi gå till gymmet. Och nu är jag hemma har ätit och duschat. Emelie har precis vaknat och Robin sover. Ska nog snart sminka mig hade jag tänkt. Nästa vecka kommer det inte bli så mycker uppdatering för då är jag på innebandyvecakan från måndag till torsdag. Och jag kommer vara i huddingehallen då från kvart i 9 till typ 5. Så det blir uppdatering på kvällarna då. Och sen börjar ju skolan snart. Nytt schema, nya tider. Mina första betyg, känns lite små nervöst. Och nu skulle mamma och Annika åka till IKEA men jag pallar inte följa med, kanske följer med till Cafe Nytorp. Det blir en outfit och facelook lite senare.

Evelina 

Stranger



Jag gillar den här låten och jag skulle visa Wilma hur man sätter in videoklipp så det var därför jag satte in den. :)

Wilma

Hola! Kl 15 gick jag och hämta Wilma. Och vi har nyss ätit, korvstroganoff och ris. Det var gott. Och nu strosar hon runt här och vi pratar lite. Hon är på en innebandyvecka med Huddinge IK. Och nästa vecka ska jag också på en innebandyvecka fast med Huddinge IBS. Och nu tänkte jag lägga in lite pictures.

Wilma:

 

Facelook & Outfit:

 

 

Evelina

Your not the person that I once knew.

Hola! Ännu mera ledsen för dålig uppdatering, vad har hänt med mig?! Idag så gick jag och mamma till gymmet. Det var riktigt lugnt när vi kom men mot 11 tiden blev det mer folk. När vi kom hem så fixa vi frulle. Sen bestämde mamma att de skulle åka och bada med Carina. Och som vanligt så följde jag inte med. Mådde riktigt illa och hade mens värk. Så jag ville vara ensam. Blir lättare för mig då. Sen när de badat klart så åkte vi till Anna och plocka körsbär eftersom vi skulle göra körsbärs kaka ( som antagligen kommer bli imorgon istället ). Sen sjöng vi lite singstar också. Lät riktigt vackert! Och jag saknar faktiskt skolan. Och jag och mamma har pratat om mitt busskort och då känns det som att skolan närmar sig. Hakam sitter och pratar med sin brorson Jack. Och jag pratade lie engelska med honom, hihi. Imorgon ska jag vara lite barnvakt till min lillkusin som egentligen inte är så liten längre, Wilma. Kul att få träffa henne lite också.  Så imorgon är det de som står på schemat, plus att jag ska till pappa imorgon efter 3 veckor hos mamma. Nu ska jag sluta. För en stund ;)

Evelina

Did you regret ever standing by my side?

Hola! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Igår spenderades hela kvällen med Emma Larsson, ge henne en 5a så får du klämma. :D ( du skulle aldrig ha sagt det till mig gumman ) Hon gick väl hem nån gång efter 00.00. Och jag somna väl inte förräns vid typ 10 i 1. Och ikväll blir det grillning hos mammas polare. Så det blir inte så mycker uppdatering idag heller. Ska försöka uppdatera mer imotgon. Emelie siiter här med en turban på huvudet och badrocken om sig och tittar på Americas Best Dance Crew. Som går i repris på MTV hela tiden. Nu ska jag börja byta om och sminka mig och fixa håret. Min lugg är alldeles krusig efter min fläta. Ser ut som nån synthare från 80-talet. ha en bra kväll!

Evelina

RSS 2.0