Krasslig

Hejj änglar!
Har varit sjuk i helgen. Hade ont i halsen i fredags och på lördagen va det ännu värre. Täppt i näsan och snacka som en jävla knarkare. Men spelade matchen iallafall. det blöev 2-2. men skulle inte ha spelat den.. Jag mådde dåligt på kvällen och somna inte förrän halv 5 inatt. Vid 2 gick jag upp och hämta dricka, då hade pappa och Pia precis kommit hem och jag märkte att jag hade tappat rösten. Fick lite Hostmedicin, så de är bättre idag, men inte helt bra. men jag kmr gå till skolan imorgon. har ändå halvstudiedag.. När jag kmr hem ska jag baka en sockerkaka, har läxa i hemkunskapen. Har bara varit hemma hela dan idag. behövde vila.. Känner på mig att jag kmr börja blöda näsblod snart ;).

Evelina

Look alike


beslutsångest

Hejj änglar.
Idag har jag gått i skolan till 3 som vanligt på fredagar. -.- tycker de är lite länge men de är mattens fel att vi får gå så länge. Ska väl ringa papi snart och bestämma (stavning?) tid. Vi ska ju äta på o'learys idag :D så gott! Jag håller nog på att bli sjuk. Har fått jätte ont i halsen, och jag har match imorgon. Men jag kommer köra den iallafall. De är ju 94ornas sista seriematch. Ska träffa Rebe i helgen iallafall.. Ska visa henne lite saker och jag behöver nog prata med henne lite också. Skriver lite senare.

Evelina

Plugg

Hej änglar.
I 2 dar i rad har jag bara pluggat efter skolan. Blivit klar med de gamla matte betingen och den viktiga matte läxan. Men har fortfarande NO kvar och de tänkte jag göra i helgen. Imorgon är det fredag... igen! Kändes som om de va fredag nyss. Det går så himla snabbt. Och snart är de påsklov. Så skönt! Längtar! Har match i helgen. 94 match. Ska vara i t-hallen 11.30. Asså förutom att plugga har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Skulle kanske träffa Rebe.. Står de alternativet kvar? Nu ska jag titta på "Monstret - Josef Fritzl"


Evelina

Glitter

Jag pratade ju om att jag skulle lägga ut bilder på mina nya örhängen men jag har inte gjort det. sry... men här kommer dem!



 Glitter ca 69.90 (tror jag, kmr inte riktigt ihåg)

Tjoo.

Hejj!

Kom hem från träningen typ 10 över 8. Kollade på "vem tror du att du är?" Intressant faktiskt..
Sen in i duschen och nu sitter jag här. Ska väl gå och lägga mig snart kanske. Imorgon är de kort dag i skolan.
För de flesta iallafall. Inte för mig för jag måste ju gå på extra matten. Men vem vet jag kanske hoppar den, det är så
jävla jobbigt och jag hatar den där jävla matten. Har förresten massa annat att plugga. Gamla NO läxor som ska
vara klara den här veckan och en jätte viktig matteläxa som jag vill satsa på istället. I och för sig kan jag ju göra matteläxan på extramatten och sen gå. Då har jag ju iallafall varit där. Jag får väl se hur jag gör. Träningen givk väl
hyfsat bra. Inte jätte bra men inte dåligt heller. Prövade magplattan. Den är ganska kort men de gör iallafall inte ont.
Och jag kommer nog inte få några blåmärken mer. Har bara fått 3 röda märken på armarna och mina armar brukar
vara helt röda och en massa blåmärken på överarmarna och axlarna. Nu slipper jag de. :) Kanske gör min hemkunskapsläxa imorgon. Ska baka nått med bakpulver. Nått tips? Nu är klockan kvart i 10. Dags att borsta tänderna för mig. Sweet dreams

Evelina


Jag trodde inte du skulle prata med mig igen..

Hejj!
Har varit i skolan idag. Idag har de varit en sån där bra dag som de är på tisdagar.
Börjar med bild, drama, musik, lunch, läsning, engelska, slöjd/hemkunskap.
Enkel och skön dag. Vi gjorde matbröd på hemkunskapen. De blev bra.
Men när jag bakar brukar de oftast bli bra :D Halv 7 ska jag på träning.
Är inte så taggad, men jag kan ju bli. Och jag måste bara få berätta att idag så ska 
vi äta tjockpannkaka med hjortronsylt. och farmor hade köpt hjortronsylt för 78 kr! 
För en lite burk. Nästan 100 kr! Jätte dyrt! Menmen.. Jag får stå och äta ;)


Besökarna har sjungit väldigt mycket, jag undrar vad kan jag göra bättre för att ni ska fortsätta
läsa min blogg. Eller ska jag lägga ner den?

Evelina

kul.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista
.

Fuska inte!


Kära Challe. För det första vill jag säga att Adam är den bästa vän jag haft, och att Johanna är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Sierra och Jakob gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Elizabeth får ett lyckligt liv tillsammans med Matilda Kling. Jag vill säga tack till Tränare John för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Isabelle. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Amanda tog sitt liv. Snälla, Jasmine sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Karin och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Pia som kommer i 130 km/h i en blå Opel. Jag vill också meddela mitt hat mot Anna eftersom han varit otrogen mot min käraste Pappa. Jag vet att Emelie kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Cissi för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Lina och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Lollo.


gomorron

Go morron alla pigga.
pigg.... pff.... inte jag iaf. Är redo inför att gå till skolan, har tagit på mig gympa kläder eftersom de är våran första lektion. De suger. Har väl i´nga speciella lektioner idag. Jag har teater idag :D De är väl de som är själva höjdpunkten på hela den här dan annars hade den varit piss. Jaja, de är ju bara en vecka kvar nu.

Evelina

söndag

Hejj!
Idag har jag inte gjort nått speciellt.. än. Vakna nog på fel sida idag eftersom jag var så himla irriterad i morse. men de gick nog över efter mitt bad. Låg nog och läste i badet i minst en timma. Så skönt. Just nu läser jag ' om jag kunde drömma ' och jag är helt fast i den. Den är så bra just nu! Jag och mamma gjorde egen sushi igår kväll. Skulle egentligen ätit varma mackor men när jag kom hem från farmor så frågade mamma mig om jag ville följa med till coop i stuvsta och jag kunde se i hennes ögon att de va sushi vi skulle köpa. De va första gången vi gjorde egen sushi. Det blev gott. fast vi gjorde med gravad lax och de va väl sådär. man ska ju ha riktig sushi lax för att de ska bi perfa. Men de blev precis klart till Robinsson. Sen åt jag utav min ben & jerry glass. smakade en ny nu. Strawberry cheesecake. den va riktigt god faktiskt. Nu kom mormor. Hon ska fika här. vet inte om morfar är och parkerar eller så. Får väl se.. Jag köpte nya örhängen igår. kan ta en bild sen och lägga in.

Evelina

Sry..

hejj!
gud, va dålig jag e på att skriva i min kära blogg. Måste bli bättre!
Aja, veckan har väl varit bra. Har inte så mycket att säga om skolan. Hade utvecklingssamtal och de gick väl bra, vi satt och prata i typ 2timmar eller nått. I torsdags på träningen kände jag att jag inte tycker att de är så kul längre. Eftersom jag får så himla ont eftersom mina kära lagkamrater skjuter så jävla hårt ( speciellt du Emma <33 ) och jag har bett mina tränare om att fråga Heimo om en magplatta ( skydd för överkroppen ) men att de inte har kommit någon til mig på ett tag, så jag bestämde mig för att gå till honom och fråga själv. och då sa han att han kanske inte hade en i min storlek. Men att vi kunde prova och kolla vad han hade på sitt loft. Och då fanns det en i medium/large. Och jag provade, och jag kunde ha den! och jag blev så glad för nu behöver jag inte komma hem med en massa blåmärken på överkroppen och armarna mer. Idag ska jag spendera dagen med Emma. Vi ska gå ner till centrum för jag behöver köpa nya pärlörhängen efter som mina favvisar har kommit bort :( men nu ska jag nog äta lite frulle och börja klä på mig och sminka mig. Så kanske om ni har tur att jag skriver ett inlägg lite senare idag.

Evelina

utvecklingssamtal

hejj!
idag har vi haft halvdag i skolan, så jag hade bara 2 lektioner idag. så himla skönt! nu ska jag äta lite lunch, våfflor.
( Lollo observera att jag suktar dej nu ;) ) sen ska jag till barnläkarmottagningen och direkt efter de till utvecklingssamtal i skolan.  när jag kommer hem måste jag fixa kaninburen -.-
innan jag kom hem så köpte jag ett par nya skor. ni som känner mig har nog sett mina vita tygskor som de va flera hål i sulan och jag hade jämt stenar i skon. men nu är de borta! jag har köpt nya tygskor :)



är väldigt nöjd med mitt köp. ett plus va att jag kunde ha en storlek mindre i de här skorna än vad jag brukar ha. :))

Evelina

Gårdagens och dagens outfit.

Här kommer gårdagens och dagens outfits.

Gårdagen:

 

Vitt linne från Gina Tricot
T-shirt från Gina Tricot
Kofta från Gina Tricot
Mjukisbyxor från Stadium


Dagens:

 

Linne från Gina Tricot.
Topp från Clara
Kofta från Gina Tricot
Leopardtights från Cubus
Mitt älsklingshalsband från Glitter


Death..

Hejj mina änglar.
Idag har de varit en helt vanlig dag i skolan. As usual. Känner mig bara deppig idag och helt gråtfärdig. Menmen, får väl längta lite tills imorgon eftersom vi har halvdag imorgon pga utvecklingssamtal. Jag har utvecklingssamtal imorgon också fast lite senare på eftermiddagen. Och de ser ganska bra ut när jag har kollat på mina omdömen. Klara målen i allt förrutom matte. Men  matte är ju inte riktigt min grej.. Halv 7 ska jag till träningen, och jag längatr faktiskt för en gång skull. För jag känner jag att behöver rensa tankar lite och nästan inte tänka på nått, kunna fokusera på nått annat än skolan, och allt. Och ta ut lite aggritioner. Skriver lite senare..

Evelina 

Go morron

Halloj!
Jag sitter här vid datorerna i skolan och väntar på min klasskamrater. va lite tidig efter som jag fick skjuts av farmors jobbarpolare. Och tog bussen från huddinge sjukhus. Och min lektion börjar halv, men ska väl gå snart. Har träning ikväll. Men skriver kanske lite snenare.


Evelina

Emergency

Hejj!
Va vid flemingsberg station tidigare än jag trodde jag skulle vara idag, va där redan halv 8.
Samlingen va ju 8. När vi kommit till Coca-Cola fabriken i Jordbro så fick vi först kolla på själva fabriken.
De va ganska kul, man fick reda på saker som man inte visste. T.ex att de är en myt att de va kokain i cola
förrut. Vilket jag trodde men nu fick jag veta att de va en myt. ^^ Sen att cola va en medicin först mot huvudvärk.
Efter en titt i fabriken skulle vi köra nått spel. En tävling, man va indelade i 4 lag. och man ska använda sina sinnen.
Lukt, känsel, syn, hörsel och smak. De va riktigt kul! Och man fick bonuspoäng om man hittade de 6e sinnet.
Mitt lag vann! Vi va så glada. De va bara MD tjejer i mitt lag. va vann en 0,5 liters flaska med Fantas nya smak.
Den va god. Innan finalen fick vi dricka så mycket läsk vi ville. Och de va så jävla gott. För man liksom känner
att läsken är färsk. När tävlingen va över åkte vi hem. När vi kom till skolan va det lunch, Raggmunk och fläsk.
De va väl ok. Sen hade vi Svenska, SO och NO. och jag lyckades få våran No lärare att göra så vi fick sluta tidigare.
Men hann ändå inte med kvart över bussen. Hade hunnit om jag sprungit hela vägen. Men när vi väl va på bussen påväg
hemmåt, så började som vanligt NV killarna hålla på i bussen, slåss och så. Ni vet hur killar kan va. Men dom här killarnarna är värst! Johanna satt brevid en NV kille och en annan NV kille spottade på honom, och Johanna fick i sitt hår!
Jag tyckte så synd om henne! Så jävla respektlöst av dom att hålla på så där! och de är inte första gången. Vi att t.o.m sagt åt rektorn men de slutar inte. Så jag och några tjejer till ska väl gå till rektorn imorgon, för de får inte hålla på så där mer! Jag höll på att bli puttad ner på golvet i bussen idag!  Aja, men när jag kom hem gick jag först till pappa och hämta mitt manus eftersom jag har teater idag. Och sen gick jag till mamma, och jag har suttit här sen dess. Kollar på datan och lyssnar på musik. Om 3 kvart börjar teatern så jag ska väl åka om en halvtimme. men skriver lite senare om jag orkar.

Evelina

Match

Hejj!
Jag gick upp kl halv åtta idag, för att åka till match halv 9.
sista matchen för säsongen mot älvsjö startade kl 10.
Vi hade en riktig piss domare, när jag kastade över plan dömde han inte men när den va
innanför dömde han. Och han dömde helt konstigt! Menmen, vi vann iallafall med 8-1.
Skönt! När jag kom hem satte jag och farmor på TROLLTIDER på dvdn och jag somna nästan direkt.
Efter 3 timmar kanske vakna jag vände på mig ocg somna om. Vakna vid 4. Kände att jag behövde det.
Efter tuppluren hoppade jag i badet och badade i en timme, tvättade håret, raka benen, gick upp, klädde på mig myskläder, och käkade riktigt gott! Älg biff och potatisgratäng. mums! Sen fixade jag lite på datan la in min anmälan till Prag och skickade den, sen la jag in en beställning på alla kläder jag har sålt, men jag ska till mamma när hon ringer och lägga in fler beställningar. Hoppas hon ringer snart.. Gud vad jag längtar till vecka 15 då de är påsklov! Då ska vi spela påskcupen i Tullinge. Ska bli kul! Imorgon så ska jag ju till Coca-Cola med skolan. Hoppas att de blir kul! men måste vara på flemingsbergs station kl 8 på morgon -.- så när ni är påväg till skola/jobb så kan ni väl lägga en liten tanke till mig. (A)


Evelina

melodifestivalen

Hur kan en opera gå vidare till Ryssland?!
Hur tänker ni?! Hur tänker Sverige?! Vill Sverige verkligen att vi ska skämma ut oss
inför hela Europa? Jag blir förbannad! Jag skäms över att vara svensk!

Evelina

Stuvsta P94 vs Huddinge Hockey F94

Hallojsan!
Har varit och kollat på Robins match, han stog för 94orna.
Med nöd och näppe vann Killarna. Men Huddinge Hk f94
va riktigt bra! De är de bästa F94orna i sverige. Men killarna vann med 5-3 till slut.
Efter gick jag till ICA och köpte ite naturgodis till ikväll. Jag kände mig mer sugen på
sånt godis än vanligt godis ^^. Halv 5 kommer morfar och hämtar mig och emelie
och så drar vi till kusin som fyller tonåring idag. Äter middag där och fikar, och så
sen åker vi hem så man hinner till melodifestivalen. Hoppas Måns eller Alcazar vinner!
Jahapp, jag sitter här och dunkar musik från ipoden. Skulle egentligen behöva plugga
lite, men orkar inte. Glömde NO böckerna i skolan :S. På måndag ska vi till Coca-Cola
med skolan. Ska bli kuligt. Men måste vara på Flemingsberg station kl 8. -.-
menmen.. Nån som vet vart man kan hitta tights med dragkedja vid foten? VILL HA!


Evelina



Secret Combination

Hallojsan!
Har varit i skolan idag, fick börja en timme senare och sluta tidigare. :)
Men dagen har ändå varit ganska tråkig.. Va med Emma i centrum och kolla kläder.
Kom hem, hann bara sätta mig i fåtöljen innan pappa, farmor och Robin kom från Ica.
en kom Pia och börja med fisksoppan vi åt. Riktigt gott faktiskt! Sen va de ju lets dance.
men kl 21 givk jag in i mitt rum och tittade på Grillad. De va kul faktiskt. De gör narr av vissa personer.
Idag va de om Per Morberg. jaha, lördag imorgon då. Imorgon kväll ska jag till min kusin som fyller 13.
Kommer inte ihåg vilken tid de va men mamma har ju koll på det. Måste komma ihåg att ta med mig kläderna
som vi (laget) säljer också.. Annars så ska jag nog inte göra nått spec imorgon. Ska sova så länge jag vill sova sen kanske jag tittar på nån film eller nått, chillar. Just nu, sitter jag och lyssnar på lite gammal musikmsom jag gillat.
Förrut va de mer schlager och så, nu är de mer Lars Winnerbäck, Markus Krunegård, Paramore och så.
 De va då de här man lyssna på för 2 år sen.

Hamas vs Homos


16:52

Halloj alla glada!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, hände som banligt inget spec. Hade bara lite flumm på SO:n.
Slutade halv 4. Så jag ska väl äta snart för att jag ska åka till teatern sen som börjar kvart över 6.
Äter lite rester, lax och potatis. Ni ba intresseklubben antecknar. Jag vet, jag är lite tråkig..
Imorgon har vi halv dag. Så jag behöver inte ens gå på lunchen. Så jag kommer gå hem direkt efter musiken.
De känns skönt :) Har träning imorgon också. Jag har bestämt mig för att jag ska börja försöka sitta rakt. Eftersom
jag har fått jätte ont i ryggen, och jag sitter så säckigt så jag får väl se om de kanske hjälper nått..

Evelina



Disney

Jag har kommit på att jag skulle vilja se alla mina disney filmer igen.
jag har alltid varit ett disney freak. jag älskar dom! Och jag ska nog dra fram dom.
För man förstår nog så mycket bättre nu när man är äldre, man förstår liksom vad den egentligen handlar om.
Här kommer  ett klipp.

8/3

Hejj.
Jag har inte skrivit så mycket, ja vet. Har inte tänkt på de så mycket men
nu ska jag försöka komma igång med de igen.
Igår va det match mot Åkersberga som leder serien. Vi förlorade med 4-0.
Men jag är ändå ganska nöjd med de resultatet eftersom vi förlorade med 8-0 förra
gången vi mötte dom. Sen gick jag hem och duscha och fixa mig sen gick jag ner till
t-hallen igen. Och va med Emma, Cissi och några andra. Sen kolla jag på melodifestivalen.
Jag är en av få som tycker att Caroline af Ugglas är så bra! Jag gillar henne. För hon sticker ut.
Hon vågar iallafall sticka ut och vara sig själv. Till skillnad från vissa andra. Jag vill inte att hon ska vinna,
för hennes låt skulle aldrig klara sig i Ryssland, men jag tycker att det va bra att hon givk till finalen.
Och idag, ska jag bara vara hemma. Känns som om jag nästan aldrig är hemma längre.
Så idag kändes de som om jag behövde de. Att få vara hemma och inte göra nånting. Bara slappa.
Och imorgon är de skola igen. Och skolan som aldrig tar slut. Jag har iallafall halv studiedag på tisdag.
Det är ju bra. men vårat schema är så konstigt just nu. Och jag känner mig stressad över alla läxor och de.
Speciellt nu precis innan utvecklingssamtal. Men jag har redan sett mina ömdömen och dom ser bra ut.
Men ändå.. Men jag måste fortfarande fixa mitt omprov som jag inte har gjort än. Ska kanske försöka plugga på det
så att jag kan göra de näst nästa vecka. Jag stannar här.

Evelina

ännu en dag.

Hejj!
Ännu en dag, i skolan har de inte hänt nått speciellt. som vanligt.. -.-
Efter skolan gick jag till pappa, farmor är där så jag ger henne lite sällskap.
Gick dit, åt lite och satte mig vid datan och kolla på en film. Wild Child.
Den va rolig :) Sen kl 18 gick jag till mamma och åt. Köttbullar och makaroner.
Och nu sitter jag här. kl 20 ska jag och mamma titta på de okända och kl 21 ska jag
se på Lie to Me. Har haft väldigt ont i huvudet idag.. Fick ganska äcklig mat i skolan.
Lax och räk lasagne.. To´g lite men åt bara laxen. Sen åt jag massor med ananas och kokos :) mums!

Evelina



Till marina ;)


Decode

Ska bara säga att Decode inlägget, den låten är soundtracket till Twilight.

Jag har fått TWILIGHT på hjärnan :P

video


video


nettan

Min faster ville att jag skulle skriva att jag nyss pratade med henne så.

Jag pratade med min favvo faster Nettan Magnusson nyss.

Evelina

När jag hör din röst.

Här kommer en lite längre förklaring på boken 'När jag hör din röst.' ( Se nedre inlägget )

Boken handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek. Boken börjar med att Bella fyller år och firar sin födelsedag hos vampyrfamiljen Cullens. Hon råkar skära sig i fingret på ett papper. Vampyren som har svårast med att hantera blod, Jasper, anfaller henne nästan och Edward inser att hans blotta närvaro är ett hot för Bella och hennes liv. Kort därefter ger sig Edward och hans familj av. Med en bortförklaring om att han inte älskar henne längre och att han inte kan vara med henne för att hon är en vanlig människa tar han farväl. Han fick henne också att lova att inte göra något dumt eller korkat. Efter några månader av "zombie-status" (som hennes pappa kallade det, man äter, sover, svarar på tilltal, men är näst intill livlös i övrigt) upptäcker hon att när hon gör farliga eller dumma saker hör hon Edwards röst i sitt huvud. Detta lindriga vansinne driver henne till slut att hoppa utför en klippa.

Alice, Edwards syster som kan se framtiden, ser Bella hoppa från klippan, men hon ser inte Jacob som räddar henne. Jacob är Bellas bäste vän som i denna bok visar sig vara varulv, och Alice kan inte se varulvar när hon ser in i framtiden. Alltså tror Alice att Bella är död och kontaktar de andra i sin familj, men som en extra koll kommer hon tillbaka till Forks för att kolla att det stämmer. Då har hon redan låtit sin familj få reda på Bellas troliga död.

Det är Rosalie som berättar för Edward att Bella är död och han tror henne, han ringer även hem till Bella och frågar efter Charlie, Bellas pappa. Jacob svarar att han är på begravning och Edward förmodar att det är Bellas begravning som Charlie är på, vilket inte stämmer. Eftersom Edward inte kan leva i en värld utan Bella så sticker han iväg till Italien för att kontakta Volturi-familjen, vampyrernas högsta ledare, och ber dom att döda honom.

Alice ser detta och talar om det för Bella. I en kamp om tiden drar Bella och Alice iväg efter Edward för att försöka rädda honom innan det är försent.


Rubrik?

Hejj!
Idag har jag varit i skolan duktiga jag :)
Hände inget speciellt, fick läxor och sånt. Som vanligt -.-
Kom hem kvart i 4 kanske gick hem till mamma tog en yogurt och en banan.
Och tog sen min trunk och mina innebandy tights och gick över till pappa.
Och nu sitter jag här. Jag har innebandyträning kl 18.30.
Och match på lördag. Mot Åkersberga som ligger först i serien.
Tror inte att de kommer gå så bra för oss, men vi ska göra vårt bästa.
Vi vann ju mot Tullinge. Men grejjen är, om vi spelar och kämpar så som vi
gjorde mot Tullinge då kan vi ta alla lag i vår serie.. Om man bara vill.


Evelina

test


8 saker du inte visste om mig.

  • Jag älskar film!
  • När jag sett en film jag älskar kan jag se den flera gr på en dag!
  • Jag tror jag har en oupptäckt sjukdom.
  • Jag går hellre i tights än i byxor/jeans.
  • Jag gråter till disney filmer och fab 5.
  • Jag kan inte inte hålla i pengar, slösar bort dom direkt.
  • Jag kämpar med att gå ner i vikt, även fast det inte går så bra.
  • Jag har aldrig kysst någon.

hemma.

I morse så gick jag upp halv 7. Och började fundera på vad jag skulle ha på mig för dagen. Men kände att jag inte va riktigt frisk än. Så jag ringde mamma och bad henne ringa till skolan och säga att jag stannar hemma. Så jag har inte gjort så mycket. Har fixat lite bara.. Tänkte parvla mig iväg till bibblan sen och låna böcker. Jag läste ut min inatt. Och den jag hade lånat på bibblan är inte intressant längre så den åker tillbaka. Den jag har läst ut är "Min typ brorsa" den var bra. Jag gillade den. :) Nu hade jag tänkt att låna 2 böcker från Twilight serien: "Om jag kunde drömma" och "När jag hör din röst". Jag har sett filmen, som är baserad på första boken så om jag tycker att jag redan vet hur det går i boken och de bara är tråkigt att läsa, så lämnar jag tillbaka den och fortsätter på "När jag hör din röst". Det finns fyra böcker I Twilight serien. De finns 3 man kan köpa, den 4de har inte kommit ut än . Den 4de är den sista boken. Och ni som inte har sett Twilight tycker jag ska se den! Jag blev så kär i den filmen! Längtar till dvdn kommer i april! Och dom ska börja spela in andra filmen som kommer heta "New Moon" nästa månad redan! Så den kommer väl på bio till början av 2010 eller nått sånt. Så de är ganska långt kvar, tyvärr. Känner mig lite snurrig nu, så jag ska lägga ig ner en stund. Kanske skriver lite senare.

Evelina


Här kommer lite om böckerna jag nämnt:



Min typ borsa:
  "Cute as a button." Det är det första Daniel tänker när han ser Nina kliva av bussen i Luleå. Dottern
till pappas internetdejt är sur och allvarlig. Och söt som en knapp. Men det verkar han inte vara ensam om att tycka ...

Roligt, sorgligt, träffsäkert och romantiskt med sköna och väl avlyssnade karaktärer. Johanna Lindbäck visar ännu en gång var feelgood-skåpet ska stå!





Om jag kunde drömma (Twilight):

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom." BELLA SWAN

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.




När jag hör din röst (New Moon):

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan nu sätta tänderna i denna fantastiska uppföljare.
Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ... Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.




Ljudet av ditt hjärta (eclipse):

Ljudet av ditt hjärta är den uppmärksammade ­fortsättningen i Stephenie ­Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek "Bella?" Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen. Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina - som om han var rädd att vår tid höll på att rinna ut. En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

Ljudet av ditt hjärta är den uppmärksammade ­fortsättningen i Stephenie ­Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek "Bella?" Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis[...]





Så länge vi båda andas (Breaking Dawn):

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en fantasi och en mardröm dödligt farlig i en verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade...



Twilight (filmen): Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.


Sjuk

Hejjsan!
Gud, va skönt att få skriva igen!
Jag kunde inte skriva igår för jag blev magsjuk och orkade inte göra nått.
Blev illamående och snurrig bara jag rörde på mig. Sen blev farmor sjuk också.
Så vi satt på samma ställe vid tvn hela dan igår.
Jag fick i mig 2 cola light (burkar) 1 glas vatten, och på kvällen 1 smörgås och en mini tip top.
Så inte så mycket... Men idag ska jag fortsätta ta de lugnt för säkerhetsskull känner mig
fortfarande lite snurrig och ont i huvudet. Men  jag ska hoppa in i duschen och sen gå över till Pia
iallafall för hon fyller år idag! Skriver lite senare.

Evelina

RSS 2.0