Sjuk

Idag är jag hemma, för jag är jätte förkyld och trött.
Var i skolan igår och hade bara halvdag. Först var det gympa som jag inte ens var med på sen var det NO och efter NO:n var jag helt slut så jag märkte att jag inte var helt okej. Sen var det teater på kvällen och jag var helt utmattad. Så jag bestämde mig för att vara hemma.
Jag har bara suttit och lyssnat på musikal musik. Och fixat lite hemma förstås. Försökt att inte prata eller sjunga så mycket för röstens skull men det är svårt när man vet at man har en audition i skolan imorgon som man egentligen behöver träna till. suck... Jag har hellre feber och ligger och spyr på toa än att ha förkulning.
Förkylningar går liksom aldrig över och man kan inte sova på nätterna. Just hate it..

Lämna inga dörrar på glänt



Vad pågår runt omkring mig, nu faller allt isär kan nån förklara vad som hänt, den ömhet som ja kände finns inte längre där för alla broar som vi bränt, min barndomssorg har återvänt står det några dörrar på glänt å när han vill försvara, dom misstag som han gjort så tror ja inte på hans själ de är så svårt att mötas och livet går så fort jag kvävs av våra bittra gräl men ska jag våga ta farväl alla bara spelar sitt spel , den som följer regler gör fel lämna inga dörrar på glänt var och en är sin lyckas smed den som är för dum trampas ned lämna inga dörrar på glänt en obeskrivlig längtan, har vaknat i min kropp en dröm som jag vill hålla kvar, jag söker efter kärlek men utan tro och hopp, den enda rikedom ja har, är tusen frågor utan svar se dig inte om när du går, ta den lilla njutning du får lämna inga dörrar på glänt vill du ha en chans ta den fort, ångra aldrig något du gjort lämna inga dörrar på glänt börja inte tro nån om gott , tvivla jämt på löften du fått lämna inga dörrar på glänt alla bara spelar sitt spel, den som följer regler gör fel lämna inga dörrar på glänt tala aldrig om vem du e, bättre ta emot än att ge lämna inga dörrar på glänt slösa aldrig bort en minut, fatta alltid snabba beslut lämna inga dörrar på glänt hämta aldrig hjälp åt en vän han kan alltid lura dig sen lämna inga dörrar på glänt se dig inte om när du går ta den lilla njutning du får lämna inga dörra på glänt

stand by me

Halooo!

Vi spelade lika mot Kungsängen med 1-1. Så det var helt ok.
Efter matchen har jag bara legat och dega i sängen, försöka bli lite friskare. Och jag tror vattnet igår gjorde susen, för jag har inte haft ont i halsen idag. Nu nyser jag, täppt i näsan och det kliar i halsen. Typ det. Annars är allt chillpill. Har legat i sängen och kolla film hela eftermiddagen och kvällen. Nu lyssnar jag på musik.

sick

Har åkt på en förkylning. fan...
Måste sova nu, har match imorgon halv tolv i kungsängen.
Headern är tillfällig, tills snön är borta och det börjar komma lite mera vår, så att jag och Rebe kan gå ut och ta lite nya bilder.
Natti.

i wish you knew me


today's outfit



We will rock you


Skjut mig

Hemma.

Kom nyss hem. Kul att träffa mina småkusiner!
Men nu väntar....... städning. MItt rum ser ut som ett bombnedslag men jag har ingen som helst lust att städa. Plus att jag och Emelie ska städa hela jävla lägenheten.. Fuck this shit..
Jag vill flytta hemifrån, jag vill flytta hemifrån, jag vill flytta hemifrån.....
3 år kvar, 3 år kvar, 3 år kvar, 3 år kvar, 3 år kvar....



godermorgon

Goodmorning sweethearts!

Vaknade tidigt idag, bet inte exakt när men tidigt. Så jag tog upp datan och har väl inte gjort något speciellt.
Snart ska jag gå upp och äta frulle och sen börja fixa mig eftersom vi ska till min kusiner. Så det är väl typ det som kommer hända idag. Ska väl försöka plugga lite på eftermiddagen eftersom jag inte gjorde det igår.
Har ju matteprov på tisdag..
Nej.. Nu måste jag äta!





Hemma

Det var riktigt skönt att få träna lite. Jag hade nästan kunnat köra 15 minuter till, men kroppen måste vila lite också.
Nu sitter jag hungrig i fåtöljen och väntar på att maten ska bli klar.
Vi ska antagligen titta på Let's Dance sen tror jag. Det är ju final. Annars händer det väl inget speciellt.
Imorgon ska vi till min kära faster och hälsa på mina älskade små kusiner. Och på söndag är det match i Kungsängen. Sista seriematchen för säsongen, sen är det slutspel. Så fu**ing taggad!
Vad ska ni göra i helgen?

Gym

Jag går till gymmet med mamma, uppdaterar senare!


Espanol

Idag hadejag utvecklingssamtal på morgon. Det gick bra!

Har haft lite syslöjd också och jag är snart klar med min tunika.Nu ska jag ha spanska.Och ett glosförhör som jag inte alls kan typ. Skriver sen när jag kommer hem!

 


Brad Pitt






En ung Brad Pitt alltså! ;)


is it true

Idag var jag i skolan, som alla andra. Och jag fick ett skrattanfall under matten och började grina, HAHAHAH! Tara i min klass och min mattelärare typ bråka (?) och det var så otroligt kul!
Efter skolan gick jag runt i centrum för att se om jag kunde hitta någon ny balconette BH. Hittade en jätte fin bustier på Lindex men den var lite för liten och det fanns inte i min storlek.
Efter det gick jag hem till mamma en stund och hämtade min viktväktarbok. Och jag och mamma åkte till viktväktarna.

Jag hade gått ner 4 hg idag. Det trodde jag faktiskt inte. Trodde jag gått upp. Nu är det 1.2 kg kvar tills jag gått ner 5 kg och får min film! Och när man har gått ner 5 kg har man tydligen gått ner en klädstorlek också. Så det är bra! Jag ska träna jätte mycket den här veckan så jag går ner det till nästa vecka :))

Nu ska jag se om jag kan få tillräcklig koncentration så jag kan plugga lite..



Körde på osminkat idag :P

Tu es tonto

Träningen gick bra, fast hade ändå hoppats på en ännu hårdare träning. Men jag tycker jag gjorde hyfsat bra ifrån mig. Nu måste jag sova så att jag orkar en lång dag i skolan imorgon. Natti.


träääääääääning

Idag hoppas vi på en ännu hårdare träning, loveit!



yeap/nepp



- Varm choklad. Det är så gott!

1msk kakao
4msk socker
varmt vatten
en skvätt mjölk

blanda kakao och socker, häll i lite mjölk, blanda.
häll sedan i vattnet och sedan en lite skvätt mjölk. KLART!


- Innebandy.  Så glad att jag går på innebandy, fast jag undrar vad jag skulle gått på om jag inte spelat innebandy. Handboll??

- Våren. Jag längtar så tills all snö är borta så man kan ha på sig fina vårkläder!





- Min kropp
. Jag tycker inte alls om hur jag ser ut. Får ju inte på mig de fina vårkläderna som jag vill ha. För att jag har en stor mage, en stor rumpa, stora bröst och ett par feta lår som är ivägen...

- Läxor. Man borde egentligen inte få några läxor. För man ska ju lära sig i skolan och inte hemma. Plus att det tar väldigt mycket uav ens tid och liv.

zac efron



Pretty Ugly

Hej!

Idag så har jag varit i skolan och det har varit en ganska chill dag.
Efter skolan gick jag och Rebecka i centrum. Hon skulle köpa en present till hennes kompis och jag skulle kolla hur mycket ett headset kostar ( det är faktiskt väldigt dyrt! :O ) så vi gick runt och kollade lite.
Sen sa vi hejdå och Becka gick in på InterSport en snabbis och jag skulle gå hem men jag sprang in på HM och provade lite kläder. Fast det ända jag fick med mig hem var ett par svarta tights.
När jag stod där inne i provhytten och provade kläder så kände jag mig så himla ful och tjock. Ingenting passa. Jag är så trött på det här... suck...

Grymt trött

Träningen gick bra och jag hade roligt. Var inte så taggad innan, men som vanligt så blir man det när man kommer ut på plan.
Skolan var som vanligt men dagens höjdpunkt var nog musiken och dramat då vi fick jobba med våra minimusikaler. Min grupp håller på med Rödluvan.
Imorgon ksn jag sova lite längre eftresom att det är onsdag och då kan jag ta en senare buss och det är så skönt. Onsdagar är bra. Vi slutar tidigt också.
Nu ska jag nog försöka sova för jag är jätte trött!

Trääääning

Ska springa iväg på träning snart så jag uppdaterar senare.



Ashton Kutcher



Glöm mig om du kan

Orkar ärligt talat inte skriva om helgen..
Lördag spelade match lika med 2-2 mot sveriges bästa 95or.
Söndag vann våran sista match i div 2 med 4-2 mot Segeltorp.
Idag har det varit som vanligt. Inget som förändrats. Känns som om jag har jätte mycket plugg och jag är grymt jävla trött. Som vanligt det med. Ni ser, det händer inget intressant i mitt liv. Jag önskar att det var lite intressantare.


Måns Zelmerlöw



Johnny Depp



Om han var här

Nej, jag är inte död. Jag har bara haft lite mycket att göra och bloggen har jag inte haft tid med.
Ikväll ska jag åka gocart med mitt lag, det ska blir väldans kul!
Har inte nån speciell lust att skriva och jag har inget att skriva heller :P


RIP

Hejdå gammel farmor, sov gott. Vi ses snart , älskar dig..   15/3 - 10


Här har du mej igen

Hola!

Idag har det varit en vanlig chillpill dag. Hade ett prov sista lektionen och blev klar ganska fort så jag fick sluta 10 min tidigare. NIZZ!
Har inte gjort någonting sen jag kom hem, käkat lite fruktsallad bara, annars inget. Fett skönt. Borde ha jobbat med NO:n men orkar inte alls.
Ikväll är det teater som gäller, måste få något gjort där nu. Om allt ska vara klart i tid måste vi sätta lite fart! Jag ska dö i våran lilla pjäs om det intresserar er. Skjuten, i en tåghytt. yeap!


yeap/nepp



- Musikaler! Mina älskade musikaler, har älskat dem enda sedan jag var liten. När jag hittar en ny musikal blir jag helt fast. Den första jag någonsin såg var nog "Grease". "Kristina från duvemåla" och "Chess" är favoriterna för tilfället.

- Spotify! Så himla bra! Man kan hitta all sorts musik, loveit!

- Mitt wonderpowder från makeupstore. Jätte bra, lätt och bra för huden. Det är solskyddsfaktor i och en massa mineraler.

 





- Slasket, fortfarande är det isigt på vägarna och det är nära man halkar så fort man går ut.

- Tid, jag har inte så mycket tid till det jag skulle vilja ha tid till. Innebandyn och skolan tar upp väldigt mycket av min tid.

-Skolan, är så trött på skolan nu. Och alla läxor och prov, hatar det. Är så otroligt skoltrött har inte alls någon lust att gå upp på mornarna för att gå ner till bussen och åka iväg.

Joel Kinnaman




RÖSTA!

Min kompis Rebecca tävlar i en tävling där den som har det bästa porträtt fotot vinner. och Rebecca har använt sig av en bild på mig och nu vill ju jag såklart att hon ska vinna. Men för att hon ska göra det så måste hon få röster. Så jag ber er att rösta på bild nr. 1 SNÄLLA!!

http://michellepaine.blogg.se/2010/march/finalisterna-1.html  <-------rösta där



RÖSTA!

Min kompis Rebecca tävlar i en tävling där den som har det bästa porträtt fotot vinner. och Rebecca har använt sig av en bild på mig och nu vill ju jag såklart att hon ska vinna. Men för att hon ska göra det så måste hon få röster. Så jag ber er att rösta på bild nr. 1 SNÄLLA!!

http://michellepaine.blogg.se/2010/march/finalisterna-1.html  <-------rösta där



yeap/nepp



- För Johanna och Rebecka som alltid försöker få mig på bättre humör ner mina mungipor pekar nedåt. Älskar er..
- För solen, snart är den här äckliga snön borta. HOPPAS, HOPPAS!







- För att min svarta balconett BH har gått sönder så att jag inte kan använda den längre.
- För boken vi läser i svenskan som är så otroligt tråkig och som måste vara utläst till på fredag.

Vad ska stå här?

Dagen började bra, jag var glad och spänd på vad jag skulle på för betyg på min "Vem är jag?" text. När jag väl kom in i rummet så berättade min svenska lärare att hon var lite förvånad över min text för hon tycte att den inte var så bra och jag brukar göra bra texter i svenskan. Så det slutade med ett G på den.
- "Blev du besviken?"
Jag sa att jag blev lite besviken, klart som fan att jag blev besviken. Jag var nöjd med texten. Tyckte det var VG material. Men nehe.. Nu var den dagen förstörd. Efter det var jag på jävligt dåligt humör. Var så besviken på mig själv. Jag gjorde ingenting på syslöjden, bara satt där. Kände bara för att gråta. (ni kanske fattar att jag har lingonvecka). Sen var det bara att gå till lunchen och efter lunchen kändes det lite bättre.
Idag tänker jag inte göra något speciellt alls, som vanligt. Ska väl göra som alla andra utan liv. Vara hemma och titta på TV hela kvällen.
Ska väl försöka att göra en liten grej till NO:n. Om högtalare. Skit tråkigt men det kan ge mig ett VG.
Nu sitter jag och lyssnar på min älskade musikalmusik, just nu spelas lite låtar från Chess.
Äsch, jag slutar där. Prutt på er..

Dagens outfit


Robert Pattinson





whatta fuck..

Hejsan!
Idag så känns det som om jag har gått fram och tillbaka hela dan.
Först till skolan och vara duktig. (Fick BTW tillbaka ett NO prov. Fick G++. Precis på snudden till VG), sen hemåt och äta något, sen till BUP sen gick jag tillbaka till mamma och vänta på henne sen vidare till VV (hade gått ner 2 hg) och sen hem till pappa och äta och nu sitter jag här. Men det har varit en rolig dag. Bättre än på länge faktiskt. Och jag är så otroligt trött nu så jag lägger mig tidigt ikväll. Och det är fredag imorgon!!! Så skönt! Får tillbaka en svenska uppsats imorgon som jag hoppas jag fått ett bra betyg i. Hoppas på ett VG. Blir nog faktiskt lite besviken om jag inte får det för jag blev nöjd med texten.
Jag ska nog redan nu fixa mig för sängen och kolla på TV eller nått. Är så otroligt trött så ni förstår inte.
Ha en bra kväll och dröm söta drömmar! (:

 

yeah!


No words


Dagens snygging!

 





Dagens outfit


Klipp

Idag har det varit en kort och skön dag. Inte allt för jobbiga lektioner och bara allmänt chill. Gjorde klart ett prov och tog en tidig buss för att komma i tid till frissan. Och resultatet blev bra, inte allt för mycket skillnad. Nu ska jag nog ta mig nått att äta för jag är hungrig sen kanske jag ska gör lite svenska och sen är det träning. Tidig samling idag.


Rubriktext

Det blev inte riktigt som jag tänkt idag. Skulle uppdatera efter skolan men var tvungen att plugga matte och spanska. Och sen äta och sedan springa ner till träningen, och sen gå igenom spanskan en gång till så det sitter sen duscha sen lägga sig. Så jag får liksom ingen tid över. Imorgon efter skolan ska jag klippa mig och sen måste jag till träningen och sen måste jag göra lite svenska så det blir antagligen inget imorgon heller kanske något inlägg. menmen. Skolan och innebandyn kommer i förstahand och det får ni leva med. Har ju faktiskt spanska prov imorgon och betygen måste hållas på en bra nivå.



Oldie (;

Jag suger på detta



Jag vet att jag är grymt dålig på att uppdatera, men jag ska försöka att updatera lite imorgon!

Disney <3


Läsa

Jaha.. Det här gick ju bra. Har läst några sidor i svenskan. TRÅKIGT! Och boken vi läser är ju så tråkigt. Den är så tråkig så att under tiden man läser så börjar man fundera på vad vi ska käka ikväll. Och då är den tråkig. Och jag pallar inte läsa för allt plugg jag har är bara en massa läsning. Läsa, läsa, läsa, läsa..... Nämnde jag läsa? Det är så tråkigt at läsa! Det är okej att läsa om man läser något bra men nu är ju boken så dålig så jag tror jag smäller av. "Janne, min vän" är dess hemska namn. Låter ju inte så uppmuntrande heller. Eller?

I gott bevar

Hejsan!

Idag händer inget alls, måste plugga. Har SO prov nästa vecka tror jag och antagligen Spanska också. Och sen måste jag läsa ett antal sidor i en bok i svenskan. Så jag har lite att göra. Men innan det så tänkte jag fräscha upp mig lite. Har gått runt med morgonrocken hela veckan så jag känner mig rätt seg.
Imorgon var det tänkt att jag och mamma ska gå till gymmet, så jag hoppas det blir av. Och sen ska jag vara matchvärd med några andra från mitt lag på nån herrmatch tror jag. Klockan är redan 13.34 så det är väl dags att jag sätter lite fart. (:

Dagens snygging!

Eric Saade


Dagens snygging

Andras Wijk, http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/



Och han kan sjunga också! :


Fuck this shit..

Godmorgon!

Jag är fortfarande lite krasslig i halsen. Hatar att vara det. Men det känns ändå bra att jag är det nu och inte typ nästa vecka när det är skola och träningar och så.
Igår så åt jag lunch med Emma, sen gick vi och köpte en melon och sen hem till henne och gjorde en fruktsallad, mumma!
Jag var på viktväktarna igår också. Jag stod stilla. Inte upp och inte ner. När jag gått ner 2 kg till så har jag gått ner 5 kg totalt och då får jag en film av mamma, så det vra lite surt att jag inte gått ner något alls.
Idag vet jag inte rikigt vad som händer. Mamma ska väl antagligen städa här hemma.. Och jag kommer åka på att städa mitt rum. suck...
Hoppas att det blir lite roligare än så.


Hängig

Jag har varit hängig sedan i söndags och har inte orkat uppdatera. Jag hade riktigt ont i huvudet fram tills igår kväll. Och jag har väldigt ont i halsen och det känns som om jag håller på at tappa rösten. Inte nog med det, jag har blåmärken överallt efter matchen i söndags skadade också knät och kunde knappt gå på benet på söndagskvällen. Men nu går det bättre. Man har ju riktigt snygga svarta ringar under ögonen också. Har inte ätit så mycket på 2 dagar heller har ingen matlust. Igår fick jag i mig 2 mackor, en laxbit och lite ris. Idag har jag fått i mig en macka, en havreboll, en halv kopp kaffe och en banan. Får se om jag får i mig lite kyckling sen. Jag har egentligen ingen matlust alls men jag äter ju för jag måste få i mig nån mat.
Idag har jag bara varit hemma. Tagit hand om min lilla kanin, hans bur är ren och han har fått et litet bad och jag har borstat honom. Han fäller så mycket nu så det behövs.
Imorgon ska jag antagligen gå på premiären av "Alice i underlandet" med Rebe. Det ska bli riktigt chill. Det var länge sen jag var på bio. Och att få se Johnny Depp på bio skulle inte sitta helt fel även fast han inte är den snyggaste av alla män just i den filmen.
Hoppas ni har haft en bra början på veckan!

RSS 2.0