Mattias

Min kusin Mattias är här. han ska sova här. epic


you

snart ska jag börja klä på mig, kladda på smink och kanske käka nått. sen ska jag ner till t-hallen och möta upp Helgesson för vi ska se på marres match.
efter matchen ska jag iväg till mormor & morfar och hälsa på dem. de är typ de som kommer hända idag. inte så mycket annat.
måste ändå lägga mig i hyfsad tid ikväll, har ju match imorgon. och jag har världens träningsvärk och grymt ont i knät. men jag klarar mig.

aja.. byebye bitches

ps. jag fick ihop en början på min låt igår, 2 verser och en refräng. stick och en andra refräng kvar. sen kan jag börja sätta musik på de hela :) ds






mihihihih, jag e så busig (a)


strapatsen, 15 km i skogen

Jag klara det. efter typ tre timmar kom jag i mål på skolgården. jag halkat runt i lera och mina strumpor och skor va inte vita längre, men det är så det ska vara. fötterna är svullna och gör ont som fahn. i slutet va mina fingrar typ vattenfyllda och alldeles spända. sprang på ganska bra den sista biten. och de är så skönt att vara hemma nu. och jag måste faktiskt erkänna, att de va faktiskt lite kul också. även fast det är hur jobbigt som helst. men när man går med två underbara personer så flyter allt på.

nu har jag duschat, klätt på mig och ska strax kladda på lite smink eftersom jag ska till min faster och fira min kusin som fyller år.

simma lugnt


the hardest thing

kom hem från skolan nyss. har bara hunnit kolla mina skolfoton, druckit ett glas juice och kollat FB och lite bloggar. mitt skolfoto blev helt okey, iallafall porträtt fotot, klass fotot vet jag inte riktigt vad jag gör på. ser ju ut som om jag har värsta underbettet.
nu har jag nyss fått på lite musik och ska väl försöka fixa lite här hemma, känns som om jag alltid gör det. sen ikväll är det träning som jag måste gå på för att kunna tagga till matchen på söndag.
imorgon är det strapatsen, jag ooooooooooorkaaaar inte! måste åka ner till centrum lite innan jag ska med bussen för att hinna handla det jag ska ha eftersom mamma inte satt in mina pengar på mitt kort än. måste se till att hon gör det ikväll.
har tagit lite nya bilder från skolan idag också. vi får väl se om de hinner dyka upp några här innan kvällen är över.


"Kriszois"
(kristensen zois)




"Fassen"

(fasth kristensen)


my love for you

kom hem för ett tag sen. skolan flöt på som vanligt.
jag var lite busig idag och åt lite glass efter skolan. mihihih
sitter här och försöker titta inåt och hitta text till låten som var och en ska göra i musiken. har 4 meningar nu och maria (min musiklärare) tyckte jag skulle försöka komma på en melodi. de är lite svårt utan ett instrument dock.
men de löser sig. becka ska hjälpa mig lägga ackord ju. men hade ju känts bra om man haft en vers eller en refräng nu iallafall. men jag får väl försöka skapa nått av det jag har.
annars så sitter jag här och lyssnar på musik (förhoppningsvis får jag nån inspiration från annan musik) och ska väl inte göra så mycket. chilla typ. men det är väl så det ska va.

glöm inte att titta på "kungarna av tylösand" ikväll kl 22 på femman, för det ska jag göra xd


Till Rebecca Adnell

dags att göra en ny header! sommarn är ju över vettu ;) har en ide'
kanske kan ta det nån gång nästa vecka eller nått kanske? vi behöver träffas över huvudtaget, va as länge sedan ju! skicka ett mess så kan vi höras mer om de ;)



sist vi tog bilder


hoppa upp å få en smäll

tjeniis!
kom en från skolan för ett tag sen.
kom försent till min första lektion som var hkk eftersom jag försov mig. bravo! men kunde vara med på lektion ganska tillräckligt tror jag. jag fick både marinas, emmas och halva annas milkshake som de gjort så de var min frulle. stadigt.. sen kolla vi på en film som handla om vad man behöver tänka på när man flyttar hemifrån.
sen hade jag svenska, lunch och no. tycker jag kunde koncentrera mig bra idag. lyssnade på no:n och skrev klart de jag skulle på svenskan. så skoltröttheten kanske börjar släppa (?) efter no:n så slutade jag iallafall så jag slutade tidigt vilket är jätte skönt. då kan man komma hem och ta det lugnt en stund innan man ska börja plugga igen.
har träning ikväll också, men jag får se om jag går på den. eftersom jag behöver verkligen läsa i min bok i svenskan och fortfarande kolla upp saker till so:n. sen har jag huvudvärk.. suck.. men jag får se hur jag gör iallafall. vill verkligen inte få sänkt betyg i nian. de är ju nu man ska höja sig och verkligen jobba. måste börja kolla lite gymnasium och så på nätet också. har ju kulturrama, musikalskolan i gbg och nån skola i jakobsberg som jag kan tänka mig. men man vill ju gärna ha andra val också.
på fredag är det strapatsen i skolan. våran såkallad skoljogg på 1.5 mil. i SKOGEN.. jag har iallafall bestämt med marre och becka att vi ska gå den tillsammans och jag har lovat att ta med mig kameran så vi kan roa oss med att ta bilder, så det blir nog lite bilder här men framför allt på facebook. sen skulle vi ha med oss godis på vägen också men där får jag se hur jag gör. kanske köper lite godis att ta med. eller så köper jag lite frukt. aja..
nu ska jag se om jag får iväg emelie. hon ska till sin kille och lämna hans mobil som han glömde här igår.
tjarå


regn

kom hem från teatern för en stund sen, gick hem i regn och jag hade ingen jacka på mig. bara min stickade tröja och ett linne under den. tummen upp evelina! lovar att jag kommer bli sjuk nu. ajaa... försökte få tag på killen på vägen, för jag brukar gilla att prata med någon speciellt när de så här mörkt och man går hem själv. men han svarade inte. han sover väl, gubben min..
smsade på vägen hem och höll mig någolunda road med det.
fick ett uppdrag av anna som gjort ett otroligt bra jobb i so:n och sammanfattat allt vi skrivit och lite till ikväll, men en grej hade hon inte hittat som jag fått på mig att försöka hitta, med all rätt. har försökt att söka men hittar inte nått själv. så om nån hittar nån info om vad moderaterna vill med de studerande och bidrag och sånt så skriv gärna en kommentar och om vart man kan hitta det. och en en gång, all cred till anna som jobbat med allt ikväll!
hade as kul på teatern, vi gjorde en massa lekar och jag har skrattat och skrikit (skrikit för att vi skulle göra liftarn vilket innebär att liftaren som kommer in i bilen har en känsla med sig som alla sen ska härma, ella kom in och var gravid och skulle föda i bilen. vilket gjorde att vi andra i bilen också skulle föda barn samtidigt. vilket kanske inte va så bra för rösten när man ska krysta och ha sig.) vi sjöng också igenom alla låtarna som vi ska ha i musikalen. det är eric gadd som skrivit musiken och jag måste säga att det känns som om det här kommer bli riktigt bra!
låt mig få baloo snälla snälla!
nu ska jag väl borsta tänderna och försöka tagga inför morgon dagen... suck... slutar iallafall tidigt imorgon.


becka & jag idag





marre & jag idag


ouff

sitter i skolan och meningen är att jag ska ha spanska, om vi inte slutat nu. menmen, jag tvingade mig upp imorse hade ingen lust över huvudtaget. pratade med T i tele till typ halv ett igår eller nått. och vi löste allt igår så nu är det bra igen.
när jag stod på stationen i morse kom jag på att jag glömt nycklarna, lyckat. bara att hoppas på att emelie elelr hakam är hemma när jag ska hem. annars får jag ett litet problem..
nu ska vi snart ha engelska och jag har ingen lust..

*****

vi försöker igen, <3


i like the way it hurts

DJ matchen slutade 8-2 till IK. jag höll nollan andra halvan men kände ändå att jag inte var på tårna idag. benen kändes som bly och huvudet snurra och gjorde ont. håller jag på att bli sjuk?
sen blir de ju inte bättre av att man bara har honom och en ända tanke i huvudet när man ska försöka fokusera på annat.
efter min match åkte jag med pia & pappa och kolla på min lillkusin som spelade i flempan. hennes match slutade 3-2 och hon gjorde ett bra jobb som back.
kommer ihåg när man själv var så liten och spelade i den dåliga hallen, allt bra man gjort och alla tabbar man gjort. jag spelade min första match ute på den planen och jag passade målvakt 3 gånger, vilket kanske inte blev så lyckat. var nog bäst att jag blev målvakt trots allt.
nu ska jag duscha, sen måste jag försöka skriva lite på so:n och läsa de sista sidorna i boken vi har i svenska. har ingen ork egentligen men måste. försöka hitta en ipren eller liknande kanske också.
hörs sen iallafall.

idag är jag ledsen och besviken, och jag tänker inte gråta över en till kille.. jag är för stark för det. får väl se om han kan förklara sig ikväll..




måste bara berätta en sak..

.. jag är bäst



over and out


all over you

Hejsan alla goa & glada!

vaknade av världens finaste sms från ***** <3, det gjorde min morgon.
idag har jag inga planer över huvudtaget, ska städa lite här för de är inte speciellt fräscht. så¨jag ska städa, tvätta, fixa tellans bur sen ska jag nog ta ett bad med ansiktsmask, raka benen och måla naglarna. sen så måste jag hinna plugga lite också. ska skriva om moderaterna, gjorde lite igår men gav upp efter ett tag så jag ska försöka igen, sen ska jag läsa ett antal sidor i en bok vi har i svenska.

gårdagen vet jag inte vad jag ska säga om.. världens tråkigaste fredag. satt hemma och hade sååååå tråkigt! emelie och jag tog lite egopics, vi va nere och handla lite gott till kvällen, kolla idol och... ja, typ de. sen gick hon ut en stund och jag satt på msn och försökte vara social där. tröttnade strax efter tolv och gick och la mig. menmen, får hoppas nästa helg kanske blir roligare.


komma igång

nu ska jag försöka komma igång igen, vi får väl se hur de går. kommer säkert komma i en svacka snart igen men ett tag kan jag nog hålla bloggen uppdaterad.

idag är jag hemma från skolan. vaknade med illamående och huvudvärk och bestämde mig för att vara hemma. och nu sitter jag här och lyssnar på musik. men ska försöka plugga lite strax. sen kanske jag sminkar mig eller nått bara för att hålla mig lite sysselsatt.

emelie och jag är i princip ensamma hemma den här helgen, förrutom att hakam är här också men han jobbar och kommer hem på kvällen. pappa kommer hem idag från jämtland, men hos honom är ju inte allt klart.
men i helgen händer inget speciellt en så länge. match halv två på söndag i storängshallen med damjuniorlaget. Huddinge IBS vs Huddinge IK
vi får göra vårt bästa

 


bloggen

jag kommer igång igen snart. men har ingen blogglust.


RSS 2.0