Lover


...

Jag kan inte blogga just nu, pga av vissa anledningar. Jag mår inte så bra psykiskt för tillfället och måste tänka lite på vad jag vill. Därför kommer bloggen inte uppdateras på ett tag.


Want you, just you

Sitter hemma hos pappa med lite magont och huvudvärk, bläääääääääää!
Emelie slutar 15 och jag har lovat henne att åka in till stan, hon ska till Sturegallerian och kolla balklänning.

Imorgon är det repetition typ näsan hela dagen inför musikalen jag ska medverka i, så roligt! :)

image description


Rubrik

Sitter hemma hos mamma just nu eftersom jag håller på att tvätta, allt jag hade var smutsigt.. Och det är en kille här som håller på att byta fönster så det är kallt och man får inte direkt lugn och ro.

Jag håller på att bli sjuk och är därför hemma idag, var ändå idrottsdag och vill inte anstränga mig eftersom repen börjar i helgen! Ska bli så roligt!


Blä

Är hemma just nu, skulle iväg på träning men när jag väl kom dit så blev den inställd så det var bara att vända hönor igen..

Gjorde ju audition för ett tag sen. Och jag kan säga så mycket att jag kom med! Så himla kul! Det är en nyuppsättning av den musikalen vi gjorde i nian. Typ det enda jag ser fram emot just nu.

Imorgon är det alla <3 dag och den ska spenderas med min kärlek, blir nog bara en mys kväll tillsammans hos honom. Ska överraska honom med nått jag vet att han tycker väldigt mycket om också. Mys!

Man kan ju alltid hoppas på någon av dessa buketter imorgon, skulle inte vara helt fel.


Puss

Uppdaterar imorgon på tåget till skolan!


Just want to stay in this moment with you

















Vill ha!


ice cold

Sitter hemma i fåtöljen och tittar på tv.
Meningen är egentligen att jag ska vara i skolan just nu. Men jag väntade på bussen i ungefär 50 min, och när den väl kommer kör den in i en stolpe och blockerar hela vägen och kommer inte därifrån. Jag hade tappat känseln i kroppen för det var så kallt så jag gick hem istället, försökte få av mig kläderna så fort som möjligt och hoppa ned i badkaret för att få tillbaka känseln, började grina för jag hade så ont..

Låg i badkaret drygt en timma sen gjorde jag varm choklad och har ätit lite vitlöksbröd. Nu sitter jag i myskläder, så skönt! Ska fixa mig lite senare och så eftersom jag ska till min älskling sen (:


Trött

Har varit på audition idag! Berättar mer om det imorgon! Är så himla trött och ska sova nu (:


Vill ha!


Godmorgon!

Ligger i sängen hos min kärlek, han gick för en timme sen och jag har inte lyckats somna om.

Idag är det en kort dag i skolan vilket känns jätte skönt! Slutar kvart i tolv!
Får se hur det blir ikväll, om jag sover här eller hemma. Inte bestämt med finaste än.

Hehe, igår så gav jag honom fotmassage medan han spelade Xbox, tyckte att jag var en snäll flickvän :)


In the club

Sitter i kärlekens bil eftersom han jobbar, har sovit hos honom några nätter nu och ska sova hos honom även inatt, imorgon får vi se hur det bli. Om han orkar med mig överhuvudtaget hehe.

Skolan va fett seg och jag har inte varit på kalas humör idag. Ingen av de jag brukar umgås med i skolan var där... Fuckers....... (ni vet att jag tycker om er).. Tack och lov för Rebbi, min ängel som iallafall togs sig till skolan och rädda min dag!

Nu ska kärleken jobba klart vilket jag hoppas på att han gör snart för jag är hungrig!

Fick iallafall en cola av min finaste, de är ju iallafall lite plåster på såren


Yeap


Ett hjärta av snö

Sitter i bilen nu påväg till faster Nettan!
Känner mig riktig seg, tjock och ful.. Plus en huvudvärk på det också.. Suck!
Håller på att bli sjuk kanske? Jag var riktig seg i kroppen igår med ju.

Helst av allt skulle jag vilja vara med min älskling, ligga på hans arm i sängen och bara mysa!


Fett trött, GODNATT!


Bajenkväll

Kom hem för inte så länge sen från hovet, var ju bajenkvällen idag och det brukar alltid vara trevligt. Men jag har känt mig seg och trött hela dagen så jag längtade mest hem, tyvärr. Är fortfarande så himla trött så jag sa nog gå och lägga mig snart, väntar på svar från min tränare bara.

Imorgon ska jag spela match för DU i eriksdalshallen, sen blir det järnet hem och fixa sig för att sedan dra vidare till faster Nettan.


It's cold around me

Sitter på tåget nu påväg in mot tc där jag ska byta. Det är riktigt förbannat kallt ute, man kan ju inte ha händerna utanför fickorna om man inte vill ha ont i händerna förstås.

Idag är det bara att försöka stå ut med skolan, sen ikväll är det bajen kvällen på hovet! Awesome!


Älskar dig

Är hos min kärlek nu, uppdaterar när jag sitter på tåget påväg till skolan imorgon bitti!


Så fucking jävla äkta



"Ibland mår jag dåligt över att jag är så himla kär. Jag blir rädd eftersom jag har givit bort mitt hjärta. Givit bort mitt allt. För det betyder att jag kan bli sårad.

Det gjorde så ont när han lämnade mig. Jag var så vilsen. Stod med ett trasigt (kanske obefintligt) hjärta och visste inte vad jag skulle göra eftersom jag inte mindes hur det var att leva innan honom. Hur det var att andas ensam. Det gick inte pussla ihop mitt hjärta för nästan alla bitar saknades. Det enda jag kunde tänka på var honom och hur trygg jag brukade vara i hans famn.

Men rädslan för att bli sårad får inte överta viljan av att våga känna. Viljan av att våga älska. För jag älskar när han kramar mig så hårt att jag tror jag ska gå av och när han tittar på mig sådär speciellt som om jag vore det dyrbaraste i hela universum. För jag älskar att sova på hans bröst och vakna av hans kyssar. För att ingen kan göra mig så lycklig som honom, sådär jag-kan-inte-sluta-le-lycklig. För att kärlek är det finaste som finns.

Jag önskar bara att jag kan sluta vara rädd. Sluta vänta på att bli sårad."


Pictures





Grattis på födelsedagen!

Grattis Richard på din 18 års dag!


Cold

Precis kommit ur ett skönt bad. Var så otroligt frussen och hade ont i ryggen när jag kom hem, så jag tände ljus och tappade upp ett varmt bad. Så skönt! Slumrade till en stund dessutom!

Är då himla trött i kroppen och har otroligt ont i huvudet, så blir bara hemma och vila idag om jag ska orka resten av veckan, vill ha helg nu! Vill ha loov!


RSS 2.0