VINST!

Hej!

Idag vare match, en div 2 match. Mot Nynäs. Vi vann med stora 14-0! Vi ägde typ 97% av matchen! Fan vad vi ägde! Efter matchen stannade jag, Emma och Vega kvar en stund och kollade på nån 96 match, sen bestämde vi att vi skulle dra hem och käka, och sen träffas där nere till hj matchen. Så jag och Emma mötte Vega och Jonas i t-hallen till halvsex. Mycket skratt! Den matchen slutade 5-5. Pia är på Ladies Night. Emelie sitter vid sin data. Pappa sover och Robin har en kompis här. (Som ska sova här??) Jag har match igen imorgon samling kl 8. Tidigt! Aja, det får jag leva med. Så jag borde väl lägga mig nu.

Sweet Dreams

Strapatsen

Hej!

Gud, jag är så slut. Nu har jag gått 15 km. Fyfan! Det var verkligen jobbigt. Mitt i skogen. Har ont i fötterna, och det har skavt vid ljumskarna så det svider. Men när jag kom hem så duschade jag, och sen var Robin snäll och gjorde mat åt mig. Blir kanske lite bilder senare. Nu ska jag titta lite på tv tror jag.

Evelina

louise fasth här. :)

jag kände helt enkelt för att gästblogga. ;D;D
just nu sitter jag hemma hos linisen. drog hit efter vi hade kollat praoplats, vilket gick sådär, kan man säga..
å nu tänkte jag skriva lite kompisbok !

Namn: Torborg Bertsson
Smeknamn: Toran
Födelsedag: 25 juni 1876
Stjärntecken: Jungfru
Telefonnummer: 1245
E-mail: [email protected]
Syskon: Helge, Agda och Majsan
Mina bästa vänner: Ulla-Britta 4-ever <3
Skola: Herre min skapare, inte går jag i skolan?!
Favoritsport: Boul och stickning
Mina hobbies: Fika
Favoritfärg: Skärt och purpurfärgat
Jag leker gärna med: Holger ;o
Vi lärde känna varandra genom: Ålderdomshemmet
Min favoritfilm: Gretas liv
Mitt favoritprogram på tv: Mora i samhället
Min idol är: Elvis, ska bli som honom när jag blir stor!
Min favoritmusik: Klassiskt
Min favoritbok: Hej, jag gillar hallon
Jag äter helst: Palt och ärtsoppa. och gelépudding om jag är på bra humör.
Mitt favoritdjur: Fjäril
Vad jag gärna gör: Bakar kaka
Vad jag vill bli: Elvis Presley!
Min högsta önskan: Att dö
Vad jag gillar: Kaffe
Vad jag inte gillar: Dagens ungdomar
Vad jag tycker om hos dig: Att du kan äta kaka och sticka samtidigt
Det jag önskar dig: ATT DU LEVER LÄNGRE ÄN MIG

yeap, då fick ni veta lite om mig också.

puss, lollo <3

Tänkte bara säga...

... att träningen gick bra, och nu ska jag sova. Ska kolla lit praoplats imorgon.
Godnatt!

Sweet Dreams

Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen.

Hej!
Idag har jag varit i skolan. Hände inget speciellt. Blev klar med SO-"uppsatsen" och lämnade in den till min SO lärare men skulle ge en till min svenskalärare också. Men den blev blöt och gick sönder. Så jag måste skriva ut en ny. suck.. Tänkte egentligen att jag skulle gå till Huddinge musik men får göra det imorgon istället. Nu ska jag gå till mamma och leta efter mina joggingskor som jag inte kan hitta av någon konstig anledning. Hittar dem inte hos papi iallafall. Så de måste vara hos mami. Sen senare är det träning, hoppas det går lite bättre idag. I helgen har vi 2 matcher båda i t-hallen. Skönt! Nej, nu ska jag stänga av musiken och gå till mamma.

Evelina

Jag finner ingen vilja

Hej!

Kom precis ur duschen. Har varit på träning, den gick inte bra. Mådde illa och kände mig svimfärdig. Kanske håller på att bli sjuk igen då? Och det är inte bara det. Jag vet inte om jag verkligen vill fortsätta med innebandy längre. Jag hittar liksom inget intresse i det längre. Tycker inte det är så jävla kul längre. Och det är så grupperat. Jag vet att mina tränare har försökt jobba på det, men jag vet inte om man kan ändra på sånt. Känner mig ganska ensam när jag är där. Känns inte som om jag har nån "riktig kompis" där. Men jag får se. Marre kanske ska börja, kanske blir roligare då. Får se. Hon kanske ska provspela nästa vecka. Vi har pratat lite om det. Men inget är bestämt. Men jag skulle tycka det var kul. Och kanske göra att jag tycker det blir lite roligare också, som en liten gnista som tänds. Nu ska jag, borsta ur mitt blöta hår, och sen lägga mig.

Sweet Dreams

Kökstjänst

Var hälsad!

Idag är jag i skolan, men kommer ha kökstjänst idag. Och jag måste gå tidigare från skolan eftersom jag ska till BLM (Barnläkarmottagningen). Om ca 15 min ska vi vara i köket och hacka grönsaker. Sen ikväll är det teater som gäller! Ha en go dag!

Evelina


Hej.....

..... mitt lag äger! Vinst mot Tullinge, 3-2. Vi äger ballen av alla fan!

Huddinge

Godermorgen!

Vakna vid åtta tiden utav ett sms från min fader. Han undrade om jag spela match idag. och det gör jag. 18.00 i Tullinge! Är fortfarande inte bra, men det hindrar inte mig. Täppan har släppt lite grann, men hostan har börjat. Bra eller dåligt? Ska snart käka lite frulle, och det blir nog vila idag också. Tills kl 17. För då är det samling! Hatar verkligen att vara sjuk. Typ det värsta som finns! NÄSTA... FRULLE!

Evelina

movie

Har precis tittat klart på 2 ELVIS filmer.

Roustabout & Easy come, Easy go.

Hihi, jag gillar faktiskt ELVIS. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Är lite uttråkad. Får väl se om jag kan komma på nått. Hmm.

Evelina


Vblogg - sliten


fuck

Heej

Är hemma idag också. Usch, känns som om det blir värre. Men jag ska spela match imorgon hur jag än mår. Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice. Det snackar om det här svenska hemmafruarna. Ja, herregud. Det är de ända som går. Hemmafruarna, kändisdjungeln och kissie. Måste få i mig nått att äta nu. Ska försöka knarka vatten idag också. dricka, dricka, dricka! Hörs sen!

Evelina

GE MIG!



en av sakerna iallafall :))


As a matter of fact.

Hej!

Har precis ätit. har satt på mig lite mysiskläder och ska ta't lugnt nu resten av kvällen. hade tänkt och visa er lite grejs jag ville ha från Gina Tricot, men det misslyckades totalt. Kanske gör ett nytt försök lite senare ikväll. Mamma ska snart på föräldramöte i Emelies skola (Tomtbergaskolan) hon var på mitt föräldramöte igår (Södertörns friskola) måste vara hårt att vara förälder, fladdra runt sådär. Emelie är ute med polare, och jag fortsätter tycka synd om mig själv. men jag går antagligen till skolan imorgon. Mamma har köpt ett par gråa strumpbyxor till mig, som jag ville ha! Hihi, ska se om det finns nått jag kan använda dem till. Hmm, måste tänka på den saken. Jag vill så himla gärna få in lite nytt i min byrålåda, bara gamla vanliga Eve kläder där i. Vill ha lite nya Eve kläder. Det gör ont i halsen och i näsan. Usch! Hoppas att det är bättre till imorgon. Nu ska jag spela lite FarmVille.

Evelina


sjung högt!

Nu ska jag höja volymen på högtalarna och lägga mig i badet. fan, va skönt. kanske finns lite skum också. ;)
Nu blir det vila och bli frisk till tusen! har fan match på lördag, och 2 matceh nästa helg. Då kan man inte vara sjuk. men jag ska försöka pallra mig iväg till skolan imorgon, får verkligen inte missa nått. Måste ju få bra betyg hallå?! NÄSTA.. BAD!

Evelina


Sjuuk

Hej bloggen!

Idag är jag hemma, är förkyld så in i bängen. Ont i halsen, snuvig, hostig. Ja, det gamla vanliga. Kommer bara vila idag, och det betyder ju bra uppdatering på bloggen. Nått positivt iallafall. Hoppas ni är friska och är i skolan/jobb.

Evelina

Krokodilklo

Hej!
Jag ni har kanske märkt att jag är bäst på rubriker.. (eller inte). Vi sitter här och tittar på idol. Fan vad dåliga dom är. Tihih. Jag och Emelie har ont halsen. tyck synd om oss. Mig iallafall. Därför har jag hoppat träningen idag. För att fösöka hålla mig frísk till på lördag iallafall. Håller på och kollar lite kända personer från franska revolutionen. Eftersom jag håller på med det i SO:n. Marie antoinette och så. Oj, nu kom en bra snubbe. Hih. ska fortsätta här nu. Kram!

Evelina

PS jag gör en efterlysning. Vart är mina gråa ankelklackar?! Och ja, jag hade tänkt gå i högklackat med stukad stortå. DS

Videoblogg!


First you missed her, and then you kissed her, don't you scrue up you mind.

Hej!
har nyss duschat, träningen slutade halv 10. Den var helt ok. Inte jobbig, men inte allt för hårt heller. Imorgon så är det spinning. Usch, HATAR spinning. Imorgon är det även idrott på schemat. GASH!! Ska vänta tills Emelie är klar i badrummet, så att jag kan hämta och lämna lite grejjer. Den här veckan har gått fort! Det är redan i slutet på veckan. Måste börja göra mig iordning för sängen nu.

Sweet Dreams

Videoblogg!


1,2,3,4 !

Hej!
Idag har jag bara varit i skolan, måndagar usch usch!
Men nått kul händer iallafall på måndagar, teatern har börjat igen!
Idag dansade vi, och vi kom på en egen dans tillsammans!
Imorgon ska jag på min första keyboard kurs och sen bler det träning.
Lite nervöst inför keyborden imorgon.
Men nu måste jag sova, blir lite kort sådär. Men jag ska försöka slänga
in ett videoinlägg imorgon. Kram

Sweet Dreams

Mobilmusik

Hejhej!
Fredagskvällen avslutades med förlust mot Älvsjö.
Lördagen började med att vi körde till Sköndalshallen istället för Kärrtorpshallen, det var bara att vända.
När vi väl kom fram, så väntade alla. Vi gick ut och joggade värmde upp och sen vara det bara att köra, matchen slutade 10-0 till Huddinge, vi mötte Boo. Andra matchen slutade lika mot Tullinge med 4-4. Men Tullinge kom till Semi eftersom målskillnaden avgjorde. Aja, vi gjorde 2 bra matcher iallafall. Får tagga till nästa helg. Nu ska vi hälsa på Mormor & Morfar. Var länge sen. Imorgon är det skola igen. Man borde få mera helg! Går ju så jävla fort. 2 dagar är för lite. Det borde vara typ Fredag, Lördag och Söndag. fast då skulle man antagligen få jobba och gå längre i skolan på dagarna. Hmm... jag är iallafall klar att åka, men mamma, Hakam och Emelie är i centrum och dom kommer väl 10 minuter senare en den bestämda tiden. Som vanligt.. Nu ska jag kolla lite bloggar. ha det gött!

Evelina

I'm tired of being all alone.

Hejsan hoppsan!

Ida har jag varit i skolan, som vanligt. Och jag har varit lite flum idag. Har även fått en massa bra låtar till mobilen av Linda. Retade Lollo på bussen, och sjöng hela tiden fast hon tyckte det var typ pinsamt. Bakade äppelkaka på hemkunskapen. Slog Jonas. Blev slagen av Jonas. Spelade på bas på en ostämd gitarr. Spela på en trumma. En ganska normal skoldag i mitt liv alltså. Och kl 21.00 är det match mot Älvsjö. Känner mig inte så jätte taggad men jag får väl bli. Nu blire lite bilder från hemkunskapen. :)











Evelina

Videoinlägg

Jag gjorde det här videoinlägget för en stund sen.


Dagens Videoblogg!


Gårdagens Videoinlägg!


Early morning

Hejhej!

Ledsen för dålig uppdatering! Jag sitter här och väntar på att klockan ska gå framåt, och har jävligt ont i mitt knä, jag skulle ha tagit det mera försiktigt på gympan. Och jag menar verkigen att jag har riktigt ont! Ska nog gå till skolsyster idag. Hmm, och jag har träning idag. Och sen har jag turnering nu 2 helger i rad. Så jävla typiskt att detta ska hända nu! Jag har iallafall ätit lite yogurt, en yogurt som jag faktiskt tycker om. Och ska väl snart bege mig mot bussen. Det är högklacksdag i skolan idag, så det blir mina gladiatorklackar. :)

Ha det gött, Evelina

RSS 2.0