Tråk på nyår.

 





yepp, this is me on newyears eve (;

Nytt år!

Imorgon är det 2010, idag är det sista dagen utav 2009.
Nyår kommer firas här hemma med god mat. Faster Jessica ringde imorse och fråga om jag ville komma dit. Men pappa ville ha mig hemma. "Det kanske är det sista året jag får fira nyår med dig" sa han. Jo, för nästa år kommer jag ju supa skallen av mig med mina kompisar. Nej, jag är inte sån. Men det känns ändå bra att han har förstått att jag fyller 15 och inte 5. 

Jaha, man kanske ska fixa sig lite dagen till ära även fast man bara ska vara hemma. Men senare blir det god mat, toast skagen, oxfile provensale' med råstekt potatis. Och det blir säkert jätte bra!

Imorgon blir det ingen slappdag för mig inte. Det blir packdag och tvättdag. Allting som kan tvättas och har med innebandyn att göra ska tvättas. Jag åker ju till Uppsala på lördag morgon för att spela innebandy turnering. Och de första vi kommer möta är Livets Ord. Det är någon sån här Carola sekt. Men vi ska ta oss till final. Även fast det kanske inte såg så bra ut sist vi spelade. Men det fixar sig.

Ha ett gott nytt år nu alla, så får vi se om jag skriver nått mer inlägg idag. Men det är inte omöjligt.




Ibland så behöver man bara skita i rubriken.

Det här får bli mitt sista inlägg för natten.
Pappa och Pia kom hem kvart i 10. Jag fick middag 20 över 10. Hmm..
Var hungrig som fan! Åt´3 korvar, och räkor senare mot midnatt. heheh..
Idag är sista natten som det är 09. Det är lite sorgligt. Vi kommer aldrig kunna
säga att det är 2009 igen. Aldrig kunna skriva 09 igen på våra prov i skolan.
Och aalt det roliga som jag har upplevt under 2009 kommer jag aldrig att få uppleva
på samma sätt igen. Men jag hoppas verkligen att 2010 blir ett bättre år 2009.


08/09

Tänkte bara lägga ut lite bilder på mig under 08 och fram tills nu. :)

 februari 08, jag hade tonat mitt hår kastanjebrunt.

  maj 08, titta vad tjockt och fint mitt hår var där! det var nog min såkallade "fjortistid"

 aug 08, jag och min palestinasjal var bästa vänner och jag började i en ny skola.


  nov 08, det var klassfest i skolan 80-tals tema.

 jan 09, jag fyllde 14, och jag hade alltid på mig den hr outfiten.

 apr 09, jag valde att ändra frisyr, luggen !

 jun 09, men sen fick den vanliga frisyren komma tillbaka.

 okt 09, jag kom på jeansskjortan! älskade den! ( gör det fortfarande )

 dec 09, och här är vi nu. Jag kom på att mittbena faktiskt var ganska snyggt, och snart är det 2010. 2009 var bra, men jag hoppas 2010 blir bättre. Från frebruari 08 till idag så har jag förändrats, både utseendemässigt och psykiskt. Eller vad säger ni?




FAN FAN FAN!

Fast jag var ganska säker på att jag gått upp under julen. 2 kg.. ******* ***** ***** !!!!
Är så jävla besviken på mig själv. Kommer jag alrig lyckas?! Förra julen gick jag ner.
Det får bli hårdkörning efter nyår. Ingen läsk ( min älskade läsk <3 ), inget godis, ingen glass, ingen skräpmat!!!
Mamma får följa med till gymmet varannan dag efter Storvreta resten av lovet! Mitt nyårs löfte är till att börja med att komma under 90 sträcket.


The very last day

Hej!

Jag somnade typ kvart i 3 inatt, och vaknade vid 10 över 1 eller nått sånt. Sent.. Har fått i mig lite nudlar och ett glas julmust. Tänkte ta in datan i badrummet, sätta på lite musik och ta en dusch.

Det blev ingenting med mormor och morfar, de var rädda att de skulle bli sjuka eftersom Hakam är typ förkyld (?) .
Imorgon blir jag väl bara hemma som vanligt, 3 rätters middag och umgås med Pappa och Pia, vet inte om Robin ska nån annanstans eller om Emelie ska vara med nån kompis. Jag har iallafall inget planerat.

Nu ska jag duscha. Puss..

Bio

Hej igen!


Filmen var sådär, ingenting man ska gå och se på bio tror jag. Och man behöver nog se den flera gånger för att fatta. Den var himlans konstig. Jag fattade i stort sett allt tills slutet. Slutat var bara förvirrande. Jaja, så kan de vara.
Jag och Rebe hämtade biljetterna när vi kom dit och sen gick jag och käka och hon hänka på. Sen köte vi godis och så.
Pappa, jag och Pia käkade på Kinakrog, de spelade lite på automaterna och jag titta på. Så det har bara varit lugnt hela kvällen. TV och data. Lite dans, eftersom jag och Pia dansade på vardagsrumsgolvet. Jag är verkligen sjukt dålig på att dansa.

Imorgon har jag inga planer, förrutom att jag ska till mamma vid 12 för då skulle tydligen mormor och morfar komma dit och fika.. Men om det är någon som vill hitta på något så skicka ett litet meddelande.

På torsdag är det nyårsafton, och på lördag åker jag till Uppsala och spelar innebandy. Längtar tills alla träningar börjar komma igång så att man kan få komma i form. Känner mig som en gravid kvinna just nu känns det som. Och det är bara 1 vecka och 1 dag kvar tills jag fyller 15! Sådetså! :)

Det här köpte jag i H-centrum igår:

En pösigtopp, vila



Ett hjärthalsband, Guldfynd & ett lång halsband med 2 brickor, Guldfynd.

   

Ett diadem, H&M

 



Godnatt så hörs vi imorgon. Puss..

Cinema

Hej, igårkväll så var det träning match. Vi förlorade.. fan.. men livet går vidare. Jag hade iallafall kul under hela matchen. Nu sitter jag och tittar på Tjorven & Mysak som är på tv. Hehe, nostalgi.

Idag så ska jag och Rebe gå på bio, vi ska se "The Imaginarium of Dr Parnassus" med bla Johnny Depp, Jude Law och Heath Ledger. Det blir nog nice. Igår när jag var i centrum så shoppade jag lite till, men inte mycket. En topp, 2 halsband och ett diadem. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så vi hörs sen istället.


Det här köpte Emelie

Topp, GinaTricot




Topp, Ginatricot



Topp, GinaTricot




Topp, GinaTricot



Rosa baslinne, GinaTricot & Mjukisbyxor, BikBok



Lila baslinne, GinaTricot & Jeansleggings, BikBok




Hoodtröja, BikBok




Det köpte Emelie, plus en väska som hon ska ha i skolan. Hoppas ni tycker vi har köpt fina saker. Uppdaterar antagligen imorgon nästa gång. :)


Min shopping i skhlm

Bastop, GinaTricot



Spetstop, GinaTricot



Skjorta, BikBok



Oversize top, GinaTricot



Top, Cubus



Jeansleggings, Cubus



Skor, FootLocker



Det var allt som jag köpt idag tror jag. Lägger in det som Emelie har köpt snart :)

Julklappar

Hej! Idag har jag varit i skhlm med Emelie. Och det kommer lite bilder på oss sen och på vad vi har köpt :)

men nu kommer bilder på vad jag fick i julklapp..

Epilator, av Hakam




Biokort, av mormor & morfar



Mamma ska tapetsera mitt rum, fondvägg blir den här tapeten.




Lackleggings, av mamma




1500:- , av lite olika personer




Hammarbyväska, av Jessica & co




3 toffifeepaket, av Pias mamma




Ny berlock till mitt Tomas Sabo armband, av Jenny tror jag.



Sista boken av "The Twilight Saga", av pappa och Pia



Pyjamas, av Farmor



typ Strumptofflor, av Farmor



Hihi, puss..


Sliten och trött

 

  



Juldagen, en riktig slappdag. Är lite biosugen men har verkligen ingen lust alls att förflytta mig någonstans. Idag är jag riktigt sliten. Fastän jag inte somna så sent igår, precis innan 12 slaget. Men vaknade 3 gånger inatt så kanske är därför. Vaknade vid halv 12, och har verkligen inte gjort ett skit idag. Ätit och titta på tv. Och nu tittar jag på en gammal julkalender, Julstrul med Staffan & Bengt. Lägger in bilder på mina julklappar ikväll eller imorgon. Imorgon ska vi också till O'learys hela familjen Magnusson. Som vi brukar göra. Bord och mat är redan bokat. Så det blir nice.. Nu tä´nkte jag fördriva tiden med lite sims. Hörs. Puss..

 

God jul!

:)

Onsdag, 1 kväll kvar

Hejsan!

Idag börja jag sagen med att titta klsrt på FlashDance som jag började titta på igår. Sen gick jag upp och började städa och fixa prinsens bur. För det är ju julafton imorgon! Tror inte att det är någon som har missat det. Kom nyss ur duschen och har precis rakat benen. Så nu är jag fräsch igen. ;)
Så vad har ni önskat er i julklapp? Min lista kan ni se längre ner eftersom jag skrev det för ett antal dagar sedan, men jag vet att jag inte kommer få de som står högst upp på listan. Systemkamera och Ipod touch.
Och spara klarar jag inte av. Jag är en slösa. Nu ska jag prova ett par lackleggings som Emelie och Mamma kom med som jag ev ska ha imorgon om de passar. Hoppas...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Tisdag, 2 dagar

Hej!

Att försöka att sova bort dagen var ju bara lönlöst. Inget som funkar på mig. Sitter här i min morgonrock och ska väl ta fram julknäckebrödet och julosten och göra en julfrukost. Yeap.. Får nog bli en filmdag idag. En lugn dag. Jag och Emelie har bestämt att om vi får tillräckligt med pengar i julklapp så ska vi åka till Farsta och shoppa på måndag. Äntligen kan man få fylla på i garderoben. Det är bara 2 dagar kvar, det är sjukt! Nu måste jag få i mig nått. Hörs sen! Puss

Måndag

Hejsan!

Vaknade vid 11 tiden. Jag tog några chokladfudge som jag gjorde igår, Stadigt...
Nej men nu har jag ätit lite riktig mat. Och så sitter jag och tittar på The Simpsons. Ska inte göra nått speciellt, men jag är tvungen och städa lite här. Ska ju till mamma idag och de måste ju se bra uyt i mitt rum till jul. Fatta att det bara är 3 dagar kvar! Jag längtar så himla mycket! Nu ska jag plocka undan lite, kanske klä på mig myskläder och lite musik. Hörs senare. Puss


Hej...

... jag är dålig på att uppdatera så vi hörs imorgon! :)

Söndag

Hejsan!

Uppdaterar ikväll, MÅSTE duscha nu. Ska vara i bilen halv ett. Ska åka till min kära faster Jessica. Kram..


Orkar...

... inte uppdatera just nu. Får bli imorgon. Puss...


BTW

Såhär blev jag i håret :)


Tomtbergskolan

Hej!

Idag gick jag upp halv 8. Och jag har jullov. Men idag skulle jag till Tomtberga och hälsa på. Och det var roligt, vi gjorde pepparkakshus. Och jag åt nog lite för mycket kristyr eftersom det värker i magen nu. Mycker skratt vid lunchen och nyfikenhet när de fick sina betyg.

Snart kommer morfar och hämtar mig. Vi ska åka till GlömstaPoolen för att jag ska ta min andra Gardasil spruta. UÄK! Orkar egentligen inte, menmen jag vill ha det gjort. Den tredje ska jag ta om ett halvår.

Och eftersom jag har jullov nu så innebär det att jag ska uppdatera bloggen minst 2-3 gånger varje dag. Förrutom på typ julafton och så, då kanske det blir 1.

Imorgon ska jag träffa Rebe, vi ska göra en ny fin vinter design, så det ser jag fram emot!

Kommentera inläggen för fan! :)

Depp

Hej!

Idag mår jag inte bra. Är bara så sur och osocial och vill bara gråta. Men det är sklavslutning ikväll så jag ska ta på mig mitt pokerface. Jag vet inte, men det kommer kanske bli dålig uppdatering idag. Imorgon så ska jag vara i min gamla skola och hälsa på. Det blir nog bra. Hoppas ni har det bättre än jag just nu...


Snälla tomten..


♥ Systemkamera

♥ Ipod touch

♥ Pengar/Presentkort

♥ Kläder/Smycken/Accesoarer

♥ Filmer

♥ Erik Grönwalls skiva

♥ Böcker




Gamla Stan

Hej!

Idag var vi i Gamla Stan på julmarknaden med skolan. Det gick bra till en början. Vi gick runt och och hade det roligt.. Skrattade.. Men sne fick jag världens jävla mensvärk. Och allt blev bara jobbigt. Blir svimfärdig, ont i magen och ryggen, illamående. Ja, allt. Så vi gick till kyrkan för att vila lite. Sen var det typ samling och då gick jag och Johanna. Sen när jag kom hem då blev det bättre. Mår typ som vanligt nu. Men det är typiskt att man ska må så när man är så långt hemifrån. 

Nu sitter jag bara och vilar och kikar lite på tv. Fryser. Har träning ikväll, tror jag ska gå på den om jag inte mår typ sjukt dåligt igen. Men jag tror jag kommer gå på den.

Imorgon är det sista skoldagen! Så jävla skönt. Skolan kommer typ bara vara chill. Film städa och fika.
Sen är det på kvällen, då ska vi sjunga och så. Och ännu mera fika. Och nu har de i min klass börjat snacka lite om att vi ska gå ut efter, och typ käka tillsammans. Men jag får se. Känns så dumt att fråga pappa om mer pengar. Han köpte matsäck till mig i tisdags och sen fick jag en hundring idag till lunch. Men jag får väl se :)

Nu ska jag göra nått annat mysigt..


Nighty Night

Okej, allihopa. Dags att borsta tänderna och sen göra min säng varm med min kroppsvärme. Det blev mycket uppdatering idag. Kuligt! Hoppas på samma imorgon. Okej gullungar. Nighty Night..

Evelina


HEY!

time to take a shower!




Fucking älskar låten!


Jag just nu.. ;)





Pussar!!!!!!

Here we go again

Hejsan!

Gud, vad mycket snö det är just nu! Helt sjukt. Ser att det är trafikstopp på den stora vägen bakom husen. Alla bussar är försenade, även tåg. But I like it :)

Idag spenderades dagen på Naturhistoriska, inte speciellt kul eftersom jag har varit där femtioelva gånger. Menmen. Det var liiite roligt. Synd bara att Marinas plånbok blev snodd, men det var tur att hon inte hade nått i den. Imorgon blir det stan på julmarknad och luncha på TacoBar. Och jag tror det kommer bli nice, man hänger ju med de coolaste.

I söndags klippte jag mig, kan ju avslöja att det blev en mittbena av någon anledning. Fast jag sa åt henne att jag ville ha benan på vänster sida. Men mittbenan blev helt ok. Ska bara vänja mig. Kvartöversju så är det samling i hallen, näst sista träningen people.

Ni ska väl antagligen göra snöänglar och snögubbar, och nu ska jag värma mat. Så... Puss o Kram!

Evelina









Japp, some pictures from the museeum!

Lucia

Hej!

Idag så har jag varit och klippt mig. De blev bra, lägger kanske ut en bild imorgon.
Idag har jag också varit i stan med Emma, vi har handlat julklappar :)
Och jag fick en julklapp utav henne som jag redan öppnat, vi bestämde de. Att om hon öppnade sin så skulle jag öppna min. Jag fick en tröja som jag hade provat på GinaTricot. Lägger ut en bild på den imorgon också.
Ja har köpt en present till mamma, emelie och pappa. Pappa har redan öppnat sin. han kunde tydligen inte hålla sig. Ett hammarby nyckelband ;)
Jag har också blivit klar, och skickat iväg min engelskauppsats. Som jag också ska läsa upp för hela klassen imorgon muntligt med stödord. På engelska. Vi får väl se hur det går.
Mamma har gjort kaffe till mig. Fast det var inte gott. Det var apelsin och choklad smak. Mnjaa. Inte en favorit precis. Måste typ lägga mig nu, om jag ska orka upp imorgon. Så vi hörs imorgon!

Evelina, 11 dagar kvar



Från mitt luciatåg, ser ni mig?? ;)

Vi förlorade....

.... matchen igår.         fan.....

I got what I wanted now..


Tell me when you hear my heart stop.

Hejsan!

Ännu en jobbig dag i kyrkan, kände på slutat hur rösten bara höll på att lägga av. men det gick väl hyfsat. Imorgon börjar jag kl ett. Sug på den!

Snart är det samling, så jag ska byta om snart. Sen är det match. PEPP PEPP PEPP !

Jag hör av mig!

Evelina

08:17

Godmorgon!

Idag var jag uppe redan halv 7, fast jag börjar 9. Men det var ifall jag skulle behöva locka o mitt hår, som Emelie lockade sent på kvällen igår. men det behövde jag inte så HEJ EXTRATID! Men jag ska gå snart mot bussen.

Orkar inte med lucia rep.. Så jävla booring och man blir trött i både röst och kropp. Men jag får väl stå ut. Har hellre det här än en massa tråkiga lektioner iallafall.

Träningen igår gick så där. Har ju inte tränat på länge så min kropp kändes lite stel, och jag känner av kondisen. Jag kan inte vara borta en vecka innan kondisen är dålig igen. Hade en rätt hyfsad kondis innan praoen och resan. Menmen.. Har match ikväll, typ kvart över 8 i tomtberga. Sista matchen för säsongen, och vi ska knäcka dem. Kungsängen... De ska skrika av smärta när de åker hem. Måste gå nu.. Önska mig lycka till.

Evelina


Lucia rep

Hej!

Idag har det vart luciarep hela dagen idag. Jobbigt mot slutet. Men det gick hyfsat.
Morfar har varit över med mitt lucialinne och mamma ska köpa ljus och glitter. It's gonna be nice. Just nu tittar vi på en videofilm från när Emelie och jag var små, vi är på Grönan.

Snart så ska jag börja byta om, och göra mig redo för träning, det är samling kvart över sju men själva träningen börjar åtta. Nu ska jag städa lite snabbt här innan mamma kommer hem.

Evelina


Gran Canaria, shopping

Hej, i lördags kom jag hem!

Kanske berättar lite om resan genom ett videoinlägg någon gång i veckan. Vi får se men nu tänker jag iallafall visa vad jag köpte. och det var inte så mycket eftersom att det är så dyrt där. Men lite blev det iallafall :)



Playboy armband







Playboy örhängen






Hello Kitty klocka






Vit klänning, (ska få av mamma i julklapp, och sedan ha på skolavslutningen i sommar )






Lila leopardmönstrad tunka med nitar, ( ska ha på mig på julafton )



Nu sitter jag och pratar med mamma i telefon, hon är påväg hem. Ska fortsätta med petville nu..

Evelina

RSS 2.0