Fråga.

Kan du inte lagga in bilder på den nya lägenheten ?
och på den nya klänningen och om du köpte något mer :)
Puss och kram <33

SV: Visst kan jag det. Men lägenheten får ni nog vänta lite med tills allt är på plats och det inte är lådor i hela lägeneheten. men här kommer kläderna.









Allting var på REAn på Gina Tricot.

Evelina

Rubriktorka

Hejsan! Idag har jag inget speciellt för mig. jag tänkte steka lite ägg och sätta de på en macka och käka lite. Mums! jag skriver lite senare, för jag är riktigt hungrig just nu!

Evelina

Flytt

Heej! Jag har inte direkt haft tid att skriva för jag flyttade hela dagen igår. Och har därför inte haft tid. Men nu har vi iallafall börja bo i lägenheten och jag sov första natten där inatt. Och jag sov riktigt bra! jag har sovit ganska dåligt den här veckan. Men nu för första gången på några veckor så vakna jag bara en gång under natten, och det var för att jag frös konstigt nog. Idag är det riktigt varmt ute. jag har min nya klänning på mig. För jag och Pia och Emelie åkte till Täby C efter att ha varit hos farmor och shoppa lite kan kanske lägga ut en bild senare. Har inte ni märkt att det känns så konstigt att Michael Jackson är död. det känns så himla konstigt. Jag sitter och tittar lite på youtube på lite av hans videos. och han var ett geni. När det gäller sång, dans och videos. Han visste vad han gjorde..

Evelina

Spring, spring!

God förmiddag!
Jag gick upp kl 8 idag. Duktiga jag! Jag gick ut och sprang. Men ringde mormor och fråga om jag kunde komma. men de var på kolonilotterna så jag sprang dit, men det var ganska länge sedan jag var där så jag hade lite problem med att hitta. När jag väl kom fram och hittat mormor och morfar, så var det precis klara. Då åkte vi hem till dem och jag åt lite frulle och fika. Sen satt vi och prata lite. Vid halv 11 sprang jag hem. Nu sitter jag här. De är skönt att springa för att när jag kommit hem så känns det liksom som om magen drar in sig, och det är skön känsla. Och ni ska inte tro att jag inte får hjälp för det får jag. jag går på BUP och jag har fått hjälp med vikten, fast det inte har gett nått resultat. Men nu är jag för gammal för att få gå kvar där jag har fått hjälp med just vikten, och nu måste jag i stort sett klara mig själv. Och jag föärsöker det gör jag. Och jag har en fantastisk familj som stödjer mig. men det blir lite för mycket ibland.  Jag får väl skylla lite på astman. För jag tror att jag skulle träna mycket mer om jag inte hade astma. För att det gör att det blir så jobbigt att gå ut och springa, simma eller vad jag nu tränar. Och jag har inte sovit så mycket inatt. Jag ser så mycket skuggor och konstiga saker i mitt rum, och det hur varmt som helst. jag har inte sovit så bra inatt. men nu ska jag duscha, och fixa mig. Så hoppas jag att Pia eller pappa ringer och frågar om jag vill med till farmor, för det vill jag! Det var länge sen jag hälsade på henne. Jag får nästan lite ångest. Ni får ha det så bra så länge!

Evelina

I just wanna make you notice.

Kom precis hem från pappa, efter att ha packa och rensat i Emelies och mitt rum och i våra byrålåder med kläder. Jag är i desperat behov av nya kläder har verkligen ingenting att sätta på mig. Tjock är jag också. Tjock, tjock, tjock!!! Jag ska gå ut och springa imorgon. Har säkert lagt på mig 4 kilo eller nått i sommar. Man känner sig tjock när folk ärver kläder av en som man inte kan ha. Måste gå ner i vikt. Måste, måste, MÅSTE!! Jag ska sluta äta! Nu har ni fått lite smak på när jag mår dåligt över mitt utseende och mig själv. Jag har velat bli anorktiker bara för att då är man smal. men jag kan inte hålla mig från sötsakerna. Jag är tjock, ful och äcklig. Ibland kan jag faktiskt bli äckliad av mig själv. men jag får väl skylla mig själv. Det är jag som har gjort mig så här. Måste tänka på vad jag äter. Men det blir ju inte bättre av att folk säger. "Ska du verkligen äta det där?" "Ska du verkligen äta så mycket?" "Evelina, sluta vräka i dig maten!" Men det är ju Evelina som tar all jävla glass, och hon äter inte för att hon är sugen. Hon VRÄKER i sig allt. Och jag får aldrig nån jävla glass!!!" Jag är så jävla trött på mig själv nu! Jag måste sluta. vet ni var min veckopeng tar vägen? Inte jag heller.. För alla mina pengar lägger jag på godis och mat. Jag kan inte säga vad jag har lagt min månadspeng på. Nu ska jag tvätta sminkat som rinner ner för kinderna, borsta tänderna, borsta ut det toviga håret och gå och lägga mig. Nu har ni fått smaka på hur jag är när jag mår dåligt över mig själv. Hur jag är när jag inte är glada, spralliga Evelina. nu har jag blottat det svarta hål jag har i bröstet för er. Nu har jag visat hur mitt sjävförtroende egentligen är. Nu har jag visat det jag mår mäst dåligt över. Min kropp....

Sweet Dreams


Brave

Jaha, det faktiskt ganska skönt i vattnet. Efter typ 10 minuter. Det var as kallt i början. Vi var i ganska länge. Sen efter ett tag så gick vi upp och soltorka på klippan. Jag ville bara ta upp en sak. Har nån läst den här bloggen http://ellamarie.blogg.se/ ? Den handlar om en 15 årig tjej som ska föda tvillingar. Och att alla trodde att hon skulle ta bort dem, men hon lät dom vara kvar, och snart ska de få komma ut. Jag tycker att det är jävligt modigt av henne. Att skita i vad andra säger, och ge dom här barnen sina liv. Och att älska dem. YOU GO GIRL! Det kommer bli en tjej och en kille. Och det känns som om hon kommer bli en bra mamma. Samma sak med Stina-Lee. Hon verkar så go och rar och hon älskar verkligen sitt lilla flickebarn som fortfarande simmar runt i hennes mage. Jag tror att båda de här tjejerna kommer bli bra mammor. Även fast man inte är över 30 kan man fortfarande bli en bra mamma. Jag tror att om jag blev gravid i 15-16 års åldern skulle jag nog inte heller ta bort mitt barn. För jag vet att det skulle vara jobbigt med skola och utbildning och allt, men jag kommer få ett barn som jag kommer blir förelder till. Som jag kommer älska mer en livet. Ett barn som jag alltid skulle finnas för. Att föda barn är nog det vackraste man kan göra i livet. Och var glad att man är kvinna, för män kan ju inte få det tillfället. Man har nog ett speciellt band till sin mamma, eftersom man har legat i sin mammas mage i 9 månader. Och man känner nog nått annat en vad man gör till sin pappa. Fast man älskar dom lika mycket.

Vad tycker ni om unga mammor?

Evelina




badabadabada!

Chilivippen! Idag ska jag och Rebecca iväg och ta vårat första dopp. Jag ska bada alltså. Kände att jag måste göra det innan Prag. Men först ska jag äta nått och klä på mig bikini och vanliga kläder och så.  Det kommer vara kallt, men jag är stark! Jag ska bada i det där jävla vattnet om det så är det sista jag gör! Skriver sen!

Evelina



Upptaget

Jag försöker desperat få tag på min syster, men hon svarar ju inte i telefon. Det tutar upptaget hela tiden! Hon snackar fan alltid i sin jävla mobil! Jag blir så trött på henne. Nån som vill byta? Eller köpa henne? ÅHHHHHH!!!!!!  Imorgon ska jag och Rebecca iallafall bada i Trehörningen. Det blir ett argt och kortfattat god natt från min del.

Sweet Dreams

Still I think about you.

Hej Sweeties! Idag gick jag och Emelie ner till H-centrum. Emelie skulle kolla efter BH och jag efter bikini. Emelie hittade en fin lila BH på H&M. Men jag hittade inget, som vanligt. Jag måste ha en bikini då BH:n har en bygel. Typ push-up BH. Eftersom jag har för stora bröst till en trekants BH. Så om det är nån som har nått tips kan man ge en kommentar. Sen gick jag och Emelie till McDonken och tog en varsin Cheeseburgare och MarängSwiss. Vad fint det har blivit där nu, dom har hållt på att renovera Donken i huddinge, och nu har det blivit ganska fräscht faktiskt. Sen gick vi till nordea, eftersom mitt kort har krånglat, och nu ska jag få en kod och se om det funkar annars kanske jag får ett nytt konto. Sen gick vi hemåt, Emelie gick hem och jag gick mot Rebecca. Och Rebecca hade kommit hem från stallet nästan precis och stod i duschen när jag ringde, så jag gick till ICA och köpte 2 tidningar, Marabou-Sommar och en Loka. Och sen satte jag mig på gården utanför hennes hus och vänta. Sen efter ett tag kom Rebecca och Hera ut och jag blev attackerad av Hera, hihih. Vid halv 7 eller nått så gick vi skilda väger hemåt. jag gick hem och åt. Sen har jag slappat. Jag och mamma har pratat lite jag berättade om vad de sagt om på nordea, och hon pratade med mig om Prag. jag åker ju snart 7 juli. Och vi har fått veta vilka vi ska sova med. Och jag ska sova med de härligaste personerna som jag hoppades på. Emma och Cissi. Och vi kommer ha så jävla kul! På morgonen när vi ska åka så går planet KL 8, så vi ska vara på Arlanda kl 6. och sen när vi åker hem på kvällen, så tror jag att vi skulle vara framme kl 22 eller så var det har planet gick 22. Jag tror att det var att vi var framme 22. Men jag längtar! Det kommer bli sjukt roligt! Och vi kommer självklart satsa på att komma till finalen. För vi spelar ju Prague Cup. och vi kommer kolla på killarnas matcher också och så. Nu ska jag umgås med Hakam och min mor.

Evelina


Now I know I never needed you.

Hej sötisar. Idag var jag väl uppe vid tio i 10. Tidigare än vanligt. Sen satte jag mig här och åt 3 bullar till frukost, stadigt! Så jag har suttit här en stund. Måste ner till centrum och fixa mitt konto. Det funkade ju inte igår. Suck.. Jag har verkligen ingen lust att sitta på en tråkig bank och vänta. Men men, får se om jag gör det idag eller imorgon. Men jag ska nog ta en dusch nu och fixa mig och så.

Evelina

Nighti Nighti

Jaha då mina änglar. Det är dags att gå och lägga sig, för det ska jag göra. Love yah!

Evelina


Schysst trick Evelina!

Nu har jag bytt från jeanstights och top till bikini. Det är så jävla varmt! Jag och rebecca kommer inte träffas idag som jag hade trott för hon skulle vara upptagen. Så jag och Emelie gick ner istället. men då funka inte mitt kort i automaten.. Suck.. Det kommer bli en lång historia och jag orkar inte skriva det här. kanske nån annan gång. men iallafall. Efter en stund så gick mamma och Emelie ( vi träffade mamma där nere ) för de skulle till tandläkaren. Och jag fick en hundring av mamma eftersom att kortet inte funka. För jag skulle köpa solglasögon, jag gick till glitter provade upp ett par jag ville ha. Och sen försökte jag dra kortet. Och det funka. Fast jag fick visa leg och så, så kortet funkade kanske inte helt. Me jag ska gå till banken imorgon och kolla vad som är fel. Kanske får ett nytt... Sen gick jag opch köpte en B&J också. Så nu ska jag nog sola lite med Othello och äta lite B&J glass.

Evelina

Hur kan ett krossat hjärta fortsätta slå?

Hejsan Sweeties! Idag ska jag och Rebecca träffas igen. Fast jag vakna ganska sent så det blir väl att vi träffas ganska sent också. men idag har jag inget för mig på kvällen så idag kabnske det blir lite längre än igår. Ja, och vad ska vi göra? Jag skulle gärna vilja gå ner till centrum och köpa B&J och ett par solglasögon. Eftersom jag tappade mina älskade solglasögon när jag och Rebs var på bio. jag ska faktiskt köpa ett par likadana, om jag inte hittar ett par andra som jag vill ha. Emelie ville baka här, men jag pallar faktiskt inte. Och det finns dessutom bullar i frysen.. Jag ska nog ta en sen. Jag skriver lite senare. You know you love me.

Evelina




header

Har ni sett min nya header visst blev den fin!
Idag var jag och rebecca på hundrastgården med Hera. Hon var ganska seg, men sen kom en annan hund och då blev det lite fart på henne. Sen gick vi och lämna henne sen börja vi ta kort till headern. Det blev fett bra! Är skit nöjd! Nu ska jag snart byta om för jag ska på fysträning i Källbrink. Är inte jätte taggad men efter jag såg att jag gått upp 2 kg så känns det ändå okej. Jag går ju bara upp hela tiden. och när jag tittar på vågen så gör det mig ledsen. Nu måste jag byta om för vi ska snart åka.

Evelina


Facelook & Outfit

 

 

 jag gillar detaljen längst ner på byxorna.

Nu ska jag träffa Rebecca, skriver sen!

Evelina

Love

Jaha. Jag var väl hemma från mormor och morfar vid 20 över 7 eller nått sånt. Vi fick nötstek, potatis och sås. Gott var det! Sen fick vi lite färsk frukt med glass till dessert och sedan fika vi. Det blir så hos mormor och morfar. Mat, dessert och fika. Sedan har vi skrattat för Emelie, jag och mormor börja dansa små grodorna i köket. Och Hakam gjorde några konstiga rörelser med mina armar som de skratta åt. Och sen tjafsade jag och Emelie jag lite som vanligt. Sen kom jag hem satte mig vid datan, och har inte gjort så mycket mer. Pappa kom hem för en kvart sen och nu kom Pia också. Imorgon ska jag träffa Rebecca, och då hoppas jag att vi kan göra en ny header till mig och så, för det behövs. Och sen på kvällen är det fys. Nån utav mina lagkamrater som vet vart på källbrink vi samlas? Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hittar säkert på nått..

Evelina

Truth

Jahpp, mamma hade tydligen sagt fel. Och vi ska äta hos mormor och morfar kl 4, och inte 3.. Suck... Men jag har sminkat mig och målat naglarna.

Facelook & Outfit





Linne - H&M
Jeans tights - Vero Moda

Beauty

Tjenixen!
Om ungefär 1 ½ timme så ska jag, Emelie, mamma och Hakam till mormor och morfar och äta. Och jag har typ precis ätit värsta frukosten så jag kommer inte att vara hungrig. Idag gick jag väl upp vid 11, kvart över 11 nått sånt. Och tog det lugnt. Och sen dess har jag suttit här, vi har kollat efter heliumballonger till farmor som det typ står krya på dej på, för hon ville ha det. Pappa och Pia ska dit sen. Men jag och Emelie får åka till mormor och morfar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi ska iallafall äta hemgjord pizza ikväll. Mums! Det är nog de ända pizza jag äter om jag äter pizza. För jag äter inte pizza om vi köper, det är äckligt. Jag har ätit mig trött på det. Så när de andra äter pizza. Så svälter jag....... Skoja bara. Men jag äter typ en sallad. Och det funkar bra för mig. Nu ska jag bädda sängen.

Evelina

 en gammal bild på mig, men jag gillar den fortfarande.

 en annan gammal bild på mig, fast då hade jag tonat mitt hår. det kanske är typ 2-3 år sen.

Freedom

Igår var det ju midsommar. Och jag vaknade vid 11 tiden och då var det brunch direkt, med sill och allt det där. och jag var inte så jätte hungrig men åt lite iallafall. Sen gick vi ner till Rådsparken. Det regnade ju så mycket så det väl inte så himla mycket drag. Men jag vann en lite PlayBoy-Bunny, en rosa. Efter ett tag så gick vi hem och åt jordgubbar och glass. Sen vilade vi lite. Och på kvällen gick vi ut och grilla det var riktigt gott. Jag var lite på dåligt humör så jag gick in med Robin och Emelie. Och jag bara slappa. Var inne på datan en liten stund och sen satte jag på en film. När pappa och Pia kom upp gick jag och la mig. Idag var jag uppe vif 12, halv 1. Vi åkte och hälsa på farmor på Danderyds sjukhus. Sen åkte vi och handla lite och sen hem en snabbis och sen vidare till Pias mamma som fyllde år igår. Och där åt vi och fika. Och nu är vi hemma. Så jag är ganska slut. Och på halv dassigt humör och trött. Men jag hör av mig sen.

Evelina

Light please.

Jaha, då har man fixat kaninburen och kollat på målvaktsfilmen, den var ganska bra. Bra fysövningar och sånt man ska tänka på. Jag ska titta på den några gånger till innan Prag. Nu väntar jag på att Pappa och Pia ska komma hem så att man kan få lite mat i magen. Imorgon är det även midsommar igen. Vad ska ni hitta på då? För mig blir det väl det gamla vanliga. Äter god mat och kanske går ner till rådsparken en liten stund, brukar vara mest grejer för småpluttarna, inte så mycket för mig längre. Sen grillning på gården på eftermiddagen. Men det är supertråkigt väder ute. Hoppas det blir bra väder imorgon! Alla ber innan de går och lägger sig ikväll så kanske vi får vädergudarna på våran sida.

Evelina



Back in track

Hola, idag ska jag inte göra något speciellt. Skönt! Jag ska fixa lite här hemma sen ska jag till mamma coh fixa Othellos bur. Och alla blir typ allergiska mot honom så om inte jag sköter honom bättre så kommer jag inte att få behålla honom. Och då kommer jag aldrig förlåta dem. För när det inte är någon som lyssnar eller ingen som bryr sig så finns han alltid där. Men innan jag går dit så ska jag klä på mig och så. Gick upp typ 10 över 12 idag. Jag tänkte kolla på innebandymålvaktsfilmen också. Imorgon är det midsommar, det har gått så snabbt. Nu ska jag börja sätta lite fart här.

Evelina



PS vi får hoppas att solen är tillbaka imorgon DS

sängdags

Nu ska jag nog at och börja bege mig mot sängen. Börjar känna hur ögonlocken stängs. men ni får sova gott och drömma om moi!

Sweet Dreams

Balladen om konsekvenserna

Jaha, hörni.. Dags att uppdatera igen. Jag sitter här hemma och gör inte mycket, lyssnar på musik, väntar på att päronen ska komma hem med lite mat. Jag sov hos Emma inatt. Igår så satt vi på balkongen och myste med musik. Och på kvällen hyrde vi film. Vi gjorde typ samma idag. Vakna vid halv 11 tiden, fixa oss, tog cykeln till filmbutiken och lämna filmen, åkte hem, laga mat, åt, och sola. Sedan så bråkade Emma och hennes bror lite, så då gick vi till "Lillan" och växlade pengar och sedan tog vi en liten cykeltur för att lugna ner oss lite. Pappa ringde vid 10 i 8 och sa att han var påväg men att det var mycket köer. Han är väl hemma snart. Emelie och Robin vet jag inte vart de är. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske får hjälpa Pia lite med lägenheten här, vi ska flytta snart och vi har bara packat ner filmerna. Måste börja packa. Jag fick en DVD av min tränare om hur en målvakt skn träna för att bli bättre. Jag kanske ska kika lite på den sen. Prag är ju så himla nära nu! Jag längtar så att det gör ont! Jag har kommit på att det är inte så himla färgglatt i bloggen. Jag ska försöka ta lite mer bilder.

Evelina

Vi är de som inte får varann i slutet.

Hej!
Idag så vakna jag väl vid halv 10 eller nått sånt. Och då satte jag filmen festival i VHS:en. Det var länge sen jag såg den. När den var slut så tog jag lite rester från igår och satte det i mikron. Slängde hälften.. Nu sitter jag här. Idag händer inget speciellt, blir chill dag idag också. Om det inte är någon som vill hitta på nått. Nu är det måndag om det är någon som redan har börjat glömma veckodagarna. Mamma jobbar, Hakam jobbar, Pappa i Tyskland, fast han är nog påväg hem nu. Pia jobbar också tror jag. Och Robin har väl sovit hos en polare eller hos sin mormor. Har inte pratat med dem sen iförrgår. Men nu är det pappa vecka igen. Jag har fys ikväll tror jag. Och det är det sista jag känner för just nu. Jag såg en kort bit av en film igår på femman. Handlade om en överviktig tjej som skulle satsa på att bli baldrottning. Och den berörde mig. Eftersom jag också har problem med vikten, filmen fick mig att tänka hela kvällen igår. Nu ska jag kolla lite på bdb och FB.

Evelina

Det skulle ju ha......

blivit ett litet disney-maraton men vi fick besök så det blir kanske till kvällen istället. Jeanne, mammas kompis har varit här. Sen kom moster och kusin och kusins flickvän hit och hälsa på. Vi har fikat och nu tittar de på "Hem till Midgård". Vi har smakat på mammas nybakta bullar som var riktigt goda och druckit kaffe. Jag hade ganska mycket socker i mitt kaffe ^^. Jag har faktiskt börjat dricka kaffe, ganska ofta nu. Och jag känna ett sug efter koffein eller kaffesmaken. Känner mig lite vuxen. Men nu ska jag umgås med min familj.

Evelina


Movietime!

Nu ska jag ha ett litet disneymaraton. Och de medverkande är:

Taran - och den magiska kitteln
Ringaren i Notre Dame
Den lilla sjöjungfrun
Den lilla sjöjungfrun 2 - Havets hemlighet

De är dem. Jag får se om jag kanske kollar på några fler. Men det var ju det där med att inte ha något att äta. Så att jag har bestämt mig för att göra det själv. Jag ska baka lite kladdmuffins. Men just nu håller mamma på med bullar så jag får vänta en liten stund. Men det ska göras. Och sen blir det film!

Evelina


Silverglitter

Hejj!
Idag så vaknade jag 20 över 8. Och då satte jag på filmen Hercules, disney älskare som jag är. Och nu har jag precis ätit frukost. Tänkte gå ut och springa lite när jag vaknade men det spöregnade så värst, så det kanske blir på eftermiddagen istället. Annars så ska jag inte göra något speciellt idag. tar det nog bara lugnt. Tittar på film kanske. Jag kanske ska ha ett litet disney maraton. Om jag inte kommer på nått annat.. Fast det skulle vara mysigt och ha ett disneymaraton med en kompis, och lite godis och sånt. Så synd att man är helt pank! har bara 2 kr på kortet. Känner mig rik... Nej, man får vänta till den 20 juni då det blir månadspeng. Kanske tar ut kaninen en stund, när det slutat regna, om det slutar. Nu ska jag kolla lite bloggar, kolla min bdb och min FB.

Evelina

PS ni är riktigt dåliga på att kommentera! Skulle bli mycket roligare då om ni gjorde det! DS

And if I die, let me die, let him live..

Hejj!
Idag gick jag upp kvart i 2, hih busiga jag. Har in´te gjort ett skit idag. Emelie har bakat och lagat mat, jag har plockat upp disk, Emelie och jag har tjafsat. Jag har gått till pappa en stund. Liksom typ inget speciellt. Nu tittar jag och Emelie på Talang, har inte följt det så bra. Imorgon ska jag på picknik med teatern, träffa alla igen. NICE! Jag har lite bloggtorka just nu. Det kanske märks? Lägger in ett litet inlägg imorgon.

Evelina


Skolavslutning

Hejj!
Datan hos mamma funkar nu, för tillfället. Men det går ganska segt. Idag var det skolavslutning.. Det var mycket skratt, glädje och tårar. Det är ju så sorgligt att 9:orna ska sluta grät under hela "Den blomstertid". Jag vann novellpriset också. Under början av året så skulle alla i hela skolan skriva en novell. Och jag vann den tävlingen i årskurs 7. Jag fick en bok som pris. Sen var det lite grejjer i bildsalen, och då körde våra lärare La Viox och Marko hade en klänning och typ peruk på sig för han skulle vara Malena Ernman. Så kul! Nu är det sommalov, och jag ska slappa som fahn! På lördag är det fika med teatern, dit ska jag. Nu ska jag väl äta snart och chilla lite. Ni får nöja er med lite bilder så länge.

Evelina

  

dator

Hejj!

Jag har inga datorer för tillfället så det kommer inte bli nån blogg på ett tag!

Evelina

RSS 2.0