I just wanna make you notice.

Kom precis hem från pappa, efter att ha packa och rensat i Emelies och mitt rum och i våra byrålåder med kläder. Jag är i desperat behov av nya kläder har verkligen ingenting att sätta på mig. Tjock är jag också. Tjock, tjock, tjock!!! Jag ska gå ut och springa imorgon. Har säkert lagt på mig 4 kilo eller nått i sommar. Man känner sig tjock när folk ärver kläder av en som man inte kan ha. Måste gå ner i vikt. Måste, måste, MÅSTE!! Jag ska sluta äta! Nu har ni fått lite smak på när jag mår dåligt över mitt utseende och mig själv. Jag har velat bli anorktiker bara för att då är man smal. men jag kan inte hålla mig från sötsakerna. Jag är tjock, ful och äcklig. Ibland kan jag faktiskt bli äckliad av mig själv. men jag får väl skylla mig själv. Det är jag som har gjort mig så här. Måste tänka på vad jag äter. Men det blir ju inte bättre av att folk säger. "Ska du verkligen äta det där?" "Ska du verkligen äta så mycket?" "Evelina, sluta vräka i dig maten!" Men det är ju Evelina som tar all jävla glass, och hon äter inte för att hon är sugen. Hon VRÄKER i sig allt. Och jag får aldrig nån jävla glass!!!" Jag är så jävla trött på mig själv nu! Jag måste sluta. vet ni var min veckopeng tar vägen? Inte jag heller.. För alla mina pengar lägger jag på godis och mat. Jag kan inte säga vad jag har lagt min månadspeng på. Nu ska jag tvätta sminkat som rinner ner för kinderna, borsta tänderna, borsta ut det toviga håret och gå och lägga mig. Nu har ni fått smaka på hur jag är när jag mår dåligt över mig själv. Hur jag är när jag inte är glada, spralliga Evelina. nu har jag blottat det svarta hål jag har i bröstet för er. Nu har jag visat hur mitt sjävförtroende egentligen är. Nu har jag visat det jag mår mäst dåligt över. Min kropp....

Sweet Dreams


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ska bara vara dig själv ...

2009-06-25 @ 23:20:51
Postat av: Anonym

Du ska bara vara dig själv ...

2009-06-25 @ 23:22:03
Postat av: Anonym

du är inte ful evve!

2009-06-25 @ 23:33:51
Postat av: Leia

Fin bild och fin header!! =)

2009-06-26 @ 09:02:20
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Faster Lotta

Gumman,

Vad sjutton ska man skriva kommentar efter att ha läst ditt inlägg. Hur ska man skriva för att du ska tolka in det som skrivs på RÄTT sätt. Nåväl, jag gör ett försök. Du mår inte bra vilket är något du måste göra något åt. Du kan få stöd av andra runtomkring men det är du som måste göra jobbet själv. Först måste du bestämma dig Evelina. Bestämma dig för att satsa 100 %. När du vet att du verkligen vill göra något åt din situation så ska du börja med att sätta upp mål. När du väl börjat kommer det så småningom ge resultat. Du kommer att må bättre och få energi. Jag har en kompis som kämpar med sin vikt. Hon använder sin blogg som ett verktyg i denna kamp. Hon redogör för sin kamp i bloggen. Exempelvis så skriver hon i princip varje dag vad hon gjort för aktivitet. Hon väger sig regelbundet och redogör för viktminskningen eller viktökningen. Det är hennes sätt att pressa sig själv samt att få feedback på kampen. Jag föreslår att du slutar med godsaker på vardagar, men att du unnar dig godsaker på helgerna. Du måste sätta band på dig, skitjobbigt i början. Dock blir det lättare efter som. Ha frukt hemma, ta en frukt när du blir sugen. Försöka att inte äta annat än frukt efter kl.19.00.



Sätt upp mål så som att exempelvis att du ska röra på dig varje dag. Köp en stegräknare och ha som mål att gå ett visst antal steg per dag. Redogör för stegen du tagit varje dag i din blogg. 10 000 steg per dag kommer att ge dig finfina reslutat, jag lovar,(ta trapporna istället för hissen)



Anorektiker ska du inte bli, Tokfia! Dock är det viktigt att du trivs med dig själv, det måste vara målet. Ta små steg och överdriv inte. Du kommer att må bättre. Jag tror på dig gumman!



Några tips från mig till dig. Ring mig om du vill ha min hjälp. På min blogg har jag en länk som heter Maribel. Gå in och kika på hur hon gör.



Marcus är orolig över att du ska bli ledsen över min kommentar. Det ska du inte bli. Jag läste ditt inlägg och blev ledsen när jag förstod hur du mår. Jag var överviktig i din ålder. Jag åt godis varje dag och drack läsk i mängder. Färdgodis var ett måste för mig. Åkte kommunalt varje dag och var tvungen att ha godis med mig. Blev tillslut ett sjukt beteende. Jag förstår precis. Nu när jag lärt mig ett och annat genom att bli äldre :-)) så vet jag att små förändringar behövs för att det ska ge resultat. Kramkramkram till dig från mig.

2009-06-26 @ 10:00:10
URL: http://mammaxtre.blogg.se/
Postat av: fatou

jaa, det är sant (: fast hon kommer nog inte att se lika dan ut, efter att hon fått barn .. <3

Och eve, du är jättefin nu som du är!

2009-06-27 @ 20:07:48
URL: http://ddiabys.blogg.se/
Postat av: Vi har träffats en gång

Om du måste förlora vikt så borde du motivera dig med hur du vill bli istället för hur du inte vill vara. Ärligt talat tyckte jag det var lite disturbing att läsa om ditt självförakt. Öva ditt självförtroende så behöver du inte tröstäta i första taget.

2009-07-05 @ 18:46:23
URL: http://www.grillafittburgare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0