You better run

I'm torned apart

Matdagbok

Har varit jävligt hungrig idag..
Frukost:
Nutrilett
Burn
Lunch:
Nå jävla skit
Middag:
Rester från igår
Glass
Clementiner och plommon

Kämpa, slit och svettas

Sovit så frukansvärt dåligt inatt, vaknat till och från och vid fyra kunde jag verkligen inte sova eftersom jag mådde så himla illa. Slog på tvn och låg och vila. Mamma kom in i mitt rum och jag berättade att jag anatgligen skulle stanna hemma. Väntade på att vakna med the voice skulle börja eftersom jag alltid kollar på det på morgon, har blivit en form av morgonrutin, de första jag gör när jag vaknar är att sätta på kanal fem.
Efter ett tag gick jag upp och satte mig i vardagsrummet och titta istället. När Hakam hade gått vid 10 tiden gjorde jag smoothie, kände att jag behövde få någonting i mig men kände inte för nån smorgås eller något liknande, därför var smoothie perfekt. När jag druckit upp mina 2 glas med smoothie så kände jag mig så himla utmattad i hela kroppen, jag la mig i soffan och somnade, blev en timme åtminstonde. Vaknade när Emelie kom hem.
Nu har jag nyss kommit från duschen. Kände mig så himla äcklig så det var skönt. Måste plugga idag, har prov på fredag så jag hade tänkt att sätta mig med det nu.
Som ni vet så har ju mitt knä varit paj. Var på MR röntgen igår inne vid Hötorget. Förhoppningsvis får vi svar idag. Hoppas att det hittat nått så man kan få hjälp mot skiten. För jag vet ju att de är något som är fel i knät iallafall. Kan ju inte ens lägga mig i sängen ordentligt eftersom jag sätter ned knät i sängen först innan jag lägger mig..

Matdagbok

Tänkte att jag ska skriva allt jag äter under dagarna, för att verkligen få perspektiv över vad jag egentligen äter. Dock kan jag ju endast göra detta när jag är hos mamma eftersom min data inte funkar som ni vet.
Frukost:
2 glas smoothie
Innehåll:
Björnbär, jordgubbar och blåbär
Vaniljyoghurt
Ananasjuice
Vaniljglass

Lunch:
Ris och kycklingfilé med wok i indisk sås
Biskvi och vaniljglass
Middag:
Kycklingfilé i soyasås och ris, med gurka och tomat
Panacotta

miss the smell of innebandyplan

Hallå där!
Fick låna Hakams data då min fortfarande inte funkar. Så nu kanske jag kan uppdatera lite då och då igen! :)
Vakna för runt en timme sen och har mest bara hunnit äta lite frulle.
Det var innebandymatch igår och det är det även idag, men jag får inte spela. Mitt knä är fortfarande skadat och läkarn har sagt ifrån. Ska göra en MR röntgen på tisdag så då får vi se om de hittar nått. Förhoppningsvis hittar de nått så jag kan få hjälp för att få det friskt. Vill ut på banan nunununununuuuuu! Är så fruktansvärt taggad! Tänk att man kan va så klantig.. Har jag tur så finns det plats i min tränares bil så jag kan få åka med och titta iallafall.
Annars så ska jag väl bara städa lite, och försöka börja plugga lite idag. Blir en ganska chill söndag. Längtar till veckan drar igång. Vill vara i skolan. Och imorgon är det dessutom Bajen.
It's gonna be a great week!

RSS 2.0