Världens finaste chey!

Imorgon kl 19.40 kommer min älskade vän fisen stå på stora scenen i kungsan och framföra två av sina egna låtar.
Jag är så fruktasnvärt stolt över min brud så jag blir tårögd bara jag tänker på det :)
KOM IHÅG!
KUNGSAN, 19.40, IMORGON!

<3

Blir aldrig dålig.

Vart jag mig i världen vänder

Precis ätit en 90g med pommes från Grillpalatset, satan va gött de va!
Hela helgen har bara varit en massa innebandy spelande. De har nämligen varit DM (Distriksmästerskapet) i helgen.
Spelade 2 matcher igår som vi förlora med 7-0 på båda, varav den ena jag inte spelade. Sen hade vi en match idag, den förlora vi med 5-2. Men så är det det de bara är 2 avbytare på bänken, det blir tufft.
Jag har fortfarande inte duschat sen jag kom hem, satte mig och målade naglarna istället sen drog jag till GP :) Men nu så, och det ska bli riktigt jävla skönt! :D

Vart tog kärleken vägen?

Det är svårt. Att efter ett 6 månaders långt förhållande helt plötsligt vara ensam. Helt plötsligt finns inte närheten, kyssarna eller kramarna, han ligger inte bakom dig med armen om dig när du vaknar på morgon, och han finns inte där för dig längre när du behöver någon vid din sida. Det är svårt och jobbigt, att helt plötsligt vara utan dessa saker. Idag saknar jag närheten, mest. Inte just från honom specifikt. Utan jag saknar någon som står bakom mig och kysser mig i nacken. Jag saknar att vakna med någon bredvid mig. Det är svårast av allt. Att se platsen, tomrummet i sängen, på den delen där en annan person skulle legat bredvid mig.
Jag saknar att berätta för mina vänner om hur fantastiskt livet är med just den personen vid min sida.
Jag saknar inte honom.
Saknar den där härliga känslan av att vara så jävla förbannat kär.



Take a bow

Bara varit i skolan, idag det är typ ganska så awesome!
Har en sisådär 3 lektioner varje dag och långa raster. Känns bra!
Ikväll har jag träning i Skanstullhallen, vilket också är ganska så awesome. Tyvärr så är inte min homie Emma med för hon är på klassresa den rackarn!
För den här veckan har jag satt upp ett litet mål. De dagar jag inte har innebandy ska jag åka till gymmet efter skolan och gymma. Så får vi se om jag fortsätter med det sen också. Men iallafall för den här veckan eftersom det är DM i helgen och man måste vara lite fit.
Jag tycker om att gymma så det ska väl inte vara några problem! :)

Svar på min faster Lottas kommentar ;

Jag går på Scengymnasiet i Skärholmen. Inr. Musik, profil Artist :)

River flows in you

Sitter här i soffan och andas lite.
Var nere med övergångspapperet till DIF i tomtbergahallen så ordförande Heimo kunde skriva på.
Så nu spelar jag i Djurgården :) Känns bra!
Började skolan i onsdags, och jag hade inte känt något innan alls. Ingen nervositet eller att det skulle bli kul. Jag var ganska neutral över det hela. Men när jag började närma mig Skärholmen.. Då pirra det i magen!
Ställde mig utanför Stadsteatern där vi skulle mötas och de hade redan kommit några. Alla stod och gjorde sitt och man kände att det var nästan så att man stod och smygkollade på varandra. Det fylldes på med lite mera folk och tillslut kom det lärare och öppnade dörrarna.
Jag var först in och de sa att man skulle gå upp en trapp och ställa sig i foajén. Alla stod tryckta mot väggarna och det var alldeles tyst, och lite spänt. Lärarna kom upp och sa; "Vi ska bara fixa lite saker innan vi går in på scenen men mingla lite ni sålänge". Mingla? tänkte jag, ingen känner ju nån! Plötsligt säger någon "Är det nån som gillar fotboll?" Och alla fnissar till lite.
Dörrarna öppnas och folk börjar röra sig mot scenen. Därinne sitter resten av lärarstaben och spelar på sin huvudinstrument. Sånglärarna sjunger två låtar sen grupperar de upp oss till våra mentorsgrupper och klasser.
I min klass är vi 10 tjejer. Endast. Dock finns det lite mer killar i de andra klasserna så det känns ganska lugnt. Vi kommer ju trots allt ha kärnämnena tillsammans med teaterklassen. Första dagen var ju allt lite spänt och jobbigt, men nu känns det faktiskt väldigt bra, vi har börjat prata med varandra klasserna emellan och småpratat lite med 2orna.
Jag och en tjej i min klass som heter Hanna kommer väldigt bra överens, vi är väldigt lika på vissa punkter. Vi båda hatar matte och vi älskar disney tex. Sen så har vi nästan samma killsmak ;)
Men det känns skönt att ha hittat någon redan som jag trivs med :)
Nästan så jag längtar lite till skolan imorgon ;)

What are words

Jag går i skolan just nu och det är därför det blir så jävla dålig uppdatering. Men ska ta nån dag snart och berätta om allt!
Men ikväll ska jag hänga med mina babys! :D

Hitta gnistan

Idag så vakna jag 5.40, mysigt va! Vaknade och var kissnödig och kände av urinvägsbesvär igen. Så nu kör jag kuren fullt ut och inte bara tranbärsjuice. Har väl varit på toa typ 6 gånger bara nu på morgon. Så idag blir det väl bara vara hemma, och kurera sig :)

Älskar att älska

Igår var jag helt förstörd. Jag var så trasig, och hade ont i både hjärta och själ. Jag kände mig lurad och kränkt.
Grät hela kvällen, nära inpå panikångest. Grät mig till sömns. Vakna upp 6.30, kunde inte sova, för mycket tankar.
Jag låg i min säng och tänkte att, jag ska ligga här i min säng, jag tänker inte äta, inte dricka.

Sen, när jag såg mig själv i spegeln med rödsprängda svullna ögon så kommer jag på mig själv. Varför ska jag låta någon göra mig så illa. Varför ska jag sätta min hälsa på spel för att någon annan sårat mig. Nej, jag tänker inte tycka synd om mig själv.

Nu gick sorgen över till ilska. Jag är arg. Jag är arg på det sättet han betett sig mot mig, på det han sättet han gör det på. Ett fjuttigt sms ännu en gång. Och nu även efter ett antal saker jag fått höra, så känner jag mig även äcklad. Och jag undrar varför jag varit så blind. Kärleken kan verkligen göra dig blind. Jag älskade honom så in i helvete mycket, att jag inte sett det han egentligen är.

Jag slängde på hans nycklar i ett kuvert på brevlådan och tänkte bara att "Dra åt helvete, jag vill inte ha med dig att göra." Det var droppen nu. Det var sista gången.

Jag blir lätt kär, det blir jag, men nu VILL jag nog försöka vara lite mera kräsen. Jag älskar att älska, jag älskar att vara i ett förhållande, ha nån att bry sig om, att ha nån som bryr sig om mig, som älskar mig innerligt. Gjorde han det? Ärligt talat så vet jag inte. Han sa det ju självklart, men det kan ju lika gärna ha varit tomma ord. Ibland kändes det så.

Jag har också tänkt på, hur mycket jag faktiskt anpassade mig. Jag åkte 2 olika pendeltåg plus tunnelbana varje gång, men han var ju aldrig hos mig. För att det var jobbigt att gå upp en timme tidigare för att komma till jobbet eller för att "jag kan inte köra så mycket privat med jobb bilen".. Han hade offrat det där om han VERKLIGEN ville vara med mig. Jag höll tyst om saker jag egentligen inte alls tyckte om, för att det inte skulle bli nån diskussion som skulle leda till något onödigt tjafs. Jag ville ju inte verka jobbig. Men nu? Jag vill inte se hans ansikte, vill inte ha nått med honom att göra. Och jag vet, att vissa dagar kommer jag sakna så fruktansvärt, och hoppas att han kanske kommer tillbaka. Sen kommer jag komma ihåg varför det blev som det blev, och varför jag känner så som jag känner nu i skrivandets stund.

Jag hatar honom inte. Inte än. Jag älskar honom fortfarande. Men jag måste ju inse själv nu, att jag inte kan ha att göra med folk som inte beter sig på ett bra sätt mot mig. Och det gör ont. I hjärtat och i själen.

Jag kommer hitta någon som verkligen älskar mig innerligt, på riktigt. Tillsdess får jag försöka lära mig av mina misstag.

Över

Känner mig tom, lurad och värdelös. </3

Crayfish

Godmorgon!
Vaknade för inte jätte längesedan av att pappa ringde. Så jag har precis stigit upp och jag ska väl strax käka lite och så.
Dagens planer är att senare på eftermiddagen ska vi åka till min faster på kräftskiva! Ruligtruligt!
Får väl se om kameran åker med.

Breath

Jag har druckit en liter tranbärsjuice nu, och det känns lite bättre.
Usch, när jag får så ont får jag verkligen panik, inte kul alls!
Nu händer ingenting. Verkligen I N G E N T I N G..
Tråkigt..

Cranberry

Åkte till min vän Becka igår, eftersom jag var ledsen och ville inte vara ensam. Vi köpte godis, titta på tv och myste. Somna där hos henne.
Idag har vi varit i city och hon har handlat en massa fina kläder!
Och jag? Jo, jag har urinvägsinfektion igen.. Sitter här och häver i mig tranbärsjuice och hittade lite medicin från tidigare gånger som jag tagit nu i hopp om att det ska bli bättre. Ska ju till min faster imorgon och då vill jag inte ha ont. Får hålla tummarna.
Jag och min kille hade 6 månader igår, BTW.

Offside

Blev nyss klar med städningen, och sitter nu och tittar på Sverige - Ukraina.
Mamma och Hakam är påväg hem men planet är 20 minuter sent.
Så jag fortsätter att sitta här med min chipsskål och väntar :)

I want your love

Vaknade upp runt elva tiden och gick upp och la mig i soffan kollade lite på tv, sen somnade jag om och vaknade igen vid ett. Gick då till köket och såg att frysen inte var helt stängd, det hade legat is ivägen så det hade inte gått att stänga frysen helt. Så jag började hacka is, drog ut hamburgekött och klyftpotatis och började laga mat.
Väckte Emelie och Lumin vid halv tre så de fick komma upp och äta.
Nu är tjejerna och solar och jag ska börja städa. Mamma och Hakam har varit i Libanon i en vecka nu och kommer hem idag! Så det ska va städat och fint tills de kommer hem ikväll :)

I've been crushed

Sitter och tittar på Allsången just nu med Emelie och hennes vän Lumin, vi bjöd henne på middag :) Hamburgare, som faktiskt var riktigt gott!
Vi har nyss dragit i oss en varsin smoothie som också smakade förjävla bra :D
Det blev inga pannkakor i förmiddags :O smeten blev inge bra så vi slängde den, äggen hade gått lite över bäst före datumet så det var väl kanske därför. Blev nutella på macka istället :)
Gud va det här inlägget handlar om mat :O

You're not invited

Vaknade runt elva, och Emelie springer in i mitt rum och frågar om vi ska ned till centrum och handla lite så vi kan göra pannkakor med nutella till lunch, sagt och gjort :)
Emelie steker pannkakor och jag chillar (eftersom jag inte kan steka pannkakor..)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske bara blir en chillpill dag hemma, vädret är ju inte speciellt kul heller så det kanske bli bäst så.

Push it to the limit


Varför kämpar inte ni?

Så förbannad, Bajen mötte Ljungskile ikväll. En match det bara ska ha. Men istället så sviker de oss ännu en gång. Det var så dåligt att det är inte ens är värt att förklara varför det är så dåliga i bloggen, därför avstår jag från det.
Åkte och träffade älsklingen i lördags det va smutt och han va så fin :) vi var på sthlms cruising inne i stan med en massa, de fanns nice bilar och de var drag som fan :)
Slagga hos honom och vi var inte i säng förrän vid 3.30. Men det var mysigaste att få sova bredvid min bebis :)
Obeskrivligt hur mycket jag älskar honom (L)
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, var upp och träna imorse och sen dess har jag varit helt borta. Hjälper inte att jag är förkyld och hängig liksom. Ska bli skönt att ba ligga i sängen.

Secrets

I brist på annat att göra så fixade jag till mig lite (egentligen finns det hur mycket som helst att göra, jag orkar bara inte göra det ;) )
Baby är påväg hemåt, och jag hoppas vi ses när han är hemma, annars blir jag lite ledsen :'( ..
Nu ska jag plocka bort ren tvätt och plocka undan smutsig disk.
Love <3

Fruktansvärt bra

Ibland mår jag dåligt över att jag är så himla kär. Jag blir rädd eftersom jag har givit bort mitt hjärta. Givit bort mitt allt. För det betyder att jag kan bli sårad.

Det gjorde så ont när han lämnade mig. Jag var så vilsen. Stod med ett trasigt (kanske obefintligt) hjärta och visste inte vad jag skulle göra eftersom jag inte mindes hur det var att leva innan honom. Hur det var att andas ensam. Det gick inte pussla ihop mitt hjärta för nästan alla bitar saknades. Det enda jag kunde tänka på var honom och hur trygg jag brukade vara i hans famn. 

Men rädslan för att bli sårad får inte överta viljan av att våga känna. Viljan av att våga älska. För jag älskar när han kramar mig så hårt att jag tror jag ska gå av och när han tittar på mig sådär speciellt som om jag vore det dyrbaraste i hela universum. För jag älskar att sova på hans bröst och vakna av hans kyssar. För att ingen kan göra mig så lycklig som honom, sådär jag-kan-inte-sluta-le-lycklig. För att kärlek är det finaste som finns. 

Jag önskar bara att jag kan sluta vara rädd. Sluta vänta på att bli sårad.


Godmorgon!

Godmorgon alla! Här sitter jag och tittar på tv och har käkat frulle.
Idag är tanken att jag ska fixa till mig lite städa lite i mitt rum, sen kl 16 ska jag till mormor & morfar och äta sen ska vi till Glömsta Poolen och ta spruta :( Usch..

Till Emma

Bara för att Emma vill jag ska blogga så gör jag det :)

Ihelgen var jag, mamma, emelie och Jeanne (mammas kompis) på kryssning, vi åkte med Viking Line Cinderella och det var väldigt kul!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hjälpa pappa vattna blommorna har jag lovat sen ska jag väl försöka städa mitt rum hade jag tänkt, annars blir det rätt lugnt.

På fredag finns det nått att se framemot! Jag ska till Kolmården med bästa Rebe :)
Dessutom kommer min älskling hem till helgen, han är i Danmark nu!


RSS 2.0