Trötter

Inte lika mycket uppdatering idag som det var igår. Men jag har inte haft riktig tid. Jag och Pia har haft en liten tjej kväll för oss själva idag. Vi tittade på film innan Melodifestivalen, men den var riktigt dålig. Tror den hette "Vicky Cristina Barcelona".
Jag är faktiskt rikigt trött och ska gå och lägga mig. Jag har match imorgon i Täby, ska spela en Damer Utveckling match. Så det får vi se hur det går. Men det ska bli kul.
Så nu ska jag lägga mig, sminka av mig, borsta tänderna. Måste borsta igenom mitt hår. Har inte borstat det på flera dagar och det har blivit jätte tovigt!

Sov gott..


Don't speek

Godmorgon!

Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Så typiskt. Det här är den enda dagen på länge som  jag fått sova hur länge jag vill.
Pia kom in och sa att vid lunchtid så kommer det lite folk hit. Så det är väl dags att man stiger upp ur sängen och börja äta och fixa till sig lite då. Det är typ det som händer idag. Inte så mycket alltså.


Törnrosa

Funderar faktiskt på att gå och lägga mig alldeles strax. Så om jag inte uppdaterar något mer ikväll så är det därför (:


Kom just på att det är...


Det ni kanske inte visste om mig...

  • Jag log med tungan mellan tänderna när jag var liten.
  • Jag är helt såld på Disney och musikaler, TOTALT!
  • Jag vill bli musikalartist när jag blir stor.
  • Jag älskar att knäcka min rygg.
  • Jag stör mig lätt på småsaker.

Fick ni reda på det också (:


Ge mig?


Vildgräs - Anders Ekborg - Kristina från Duvemåla - 1995


Outfit

IDAG!:


Outfit

IGÅR!:


Promenix

Kom nyss hem efter en liten promenix. Var och lämnade skivan på teatern. Så jag tog en promenad på 40 minuter. Det var ganska skönt faktiskt! Kanske tar en liten promenad imorgon också.

Nu ska jag städa mitt rum, lyssna på musik och träna lite på min auditionlåt. Kommer in fel varenda gång i första versen -.-


Strömavbrott

Hejsan!

Idag hade jag bara en och en halv lektion kan man väl säga, men under svenskan så la all el av. Men vi fick fortsätta. Vi hade slöjd efteråt och eftersom elen var av så kund evi inte så. Så Bogdan visade oss hur blinda gjorde för att få in tråden i nålen. Men efter slöjden fick vi gå. Så jag slutade kanske vid halv 11. NICE!
På bussen var det kaos, eftersom att hela skolan hade slutat på samma gång så var det fullt och busschaffisen fick flipp. De som stod upp gick inte bakåt utan blockade mittgången så då sa chaffisen:

- "Jag vet att ni stockholmare inte gillar närkontakt men kan ni vara vänliga att gå längre bak."

Hehe, och vi som satt längst bak garva som fan! Så rätt! Klockren! Det är ju faktiskt sant också måste jag erkänna.

Nu sitter jag här med en kopp chokladkaffe och tittar på teve och plinkar på tangentbordet. Vid tre tiden ska jag gå till teater och lämna en skiva som jag fick låna. Jag skulle bränna över en låt från den till en annan skiva. Den låten jag ska sjunga på Audition. Det blev "Om han var här" från Chess, BTW.
Nu ska jag fortsätta att må bra! (:


Friluftsdag

Godmorgon!

Idag är det friluftsdag i skolan, vilket innebär att vi ska vara ute hela dagen. Lära oss göra upp eld göra mat vid öppen eld och gå runt en tipspromenix. Och allt börjar 10. Slutar väl någonstans vid halv ett - ett.
När jag kommer hem så ska jag försöka slänga in en outfitbild och sen senare så ska jag till BUP. Händer inte något annat speciellt idag. Förrutom att jag måste komma ihåg min spanskamapp för vi skulle ha haft prov igår men min lärare var på sjukhus så jag hade i princip bara en lektion igår om man inte räknar mentorstid som en lektion.
Snart ska jag gå och sätta på mig mina termobrallor och börja gå mot bussen som vi hoppas är i tid. Igår så var den typ halvtimme sen så de fick sätta ut en extrabuss i Huddinge ännu en dag. Hatar snö!

Ha en härlig dag!

Godnatt


Godmorgon

Snart ska jag fixa lite frulle här eftersom vi snart ska åka. Först skjutsa Hakam till jobbet och sen åka till Västertorpshallen och spela match.
Nr jag kommer hem vet jag inte rikitgt vad jag ska göra, men måste iallafall städa Othellos bur.
Igår satt jag och mamma och kollade på valpar på blocket. Och det finns ju så gudomligt söta valpar! Men den sötaste var nog den här. Bearded Collie.

 

Titta vad pluttinutti! Och den blir sådär hårig sen när den blir större så man kan sätta upp håret med söta tofsar. Den är så fin tycker jag!

Nu måste jag äta lite!

Chess

Som de flesta vet är jag ett stort fan av musikaler. Och när hittar någon jag tycker mycket om så blir jag helt fast. Tex när jag fick RENT filmen när jag fyllde 13 så såg jag den 14 ½ gånger på en vecka. Och nu har jag hittat en ny musikal jag blivit helt kär i. Chess.. Så här står de om muskalen på Wikipedia

Chess är en svensk/brittisk musikal från 1986 av Benny Andersson och Björn Ulvaeus (musik), samt Tim Rice (text)[1].

Urpremiären ägde rum på Prince Edward Theatre i London 14 maj, där den sedan gick i tre år, totalt 1130 föreställningar. Huvudrollerna spelades av Elaine Paige (Florence), Murray Head (Freddy) och Tommy Körberg (Anatolij). Trevor Nunn svarade för regin, Anders Eljas för musikarrangemang.

Föreställningen gick också i New York 1988 men den blev inte lyckad.

Chess på svenska hade premiär på Cirkus i Stockholm den 23 februari 2002, i regi av Lars Rudolfsson, som även gjorde den svenska översättningen. Där gavs Anatolijs hustru Svetlana större utrymme, och kärlekshistorien fick en centralare plats i föreställningen. Man lade även till deras son, som får en betydande roll i slutet. Tommy Körberg, som var med redan i London, spelade Anatolij, och i övriga roller syntes Helen Sjöholm, Anders Ekborg, Per Myrberg, Rolf Skoglund och Josefin Nilsson. I ensemblen fanns även namn som Vicki Benckert, Sandra Caménisch, Fredrik Kempe, Helena Jonason, Ludvig Andersson och Martyna Lisowska. Det var inte första gången den spelades i Sverige; den spelades 1994 på Eriksberg i Göteborg, på engelska.

Jag har lyssnat på några klipp på Youtube och jag älskar låtarna. Här är min favorit låt från Chess.



Helen Sjöholm gör den här låten riktigt bra!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag har en viktig match imorgon (:


Skorna jag fick igår!



Köpta på Belle i SKHLM. 100 kr!!!

Är inte det riktigt bra pris! De sålde alla skor för 100 kr per par.

Grease

Igår så var jag på make-up store och blev sminkad. Det blev riktigt bra! Jag fick också mycket info om min hud. Att den var väldigt torr och att jag behöver smörja in mitt ansikte varje dag och kväll. Och jag har bara hållit på att smörja in ansiktet med Elisabeth Arden kräm i 2 dagar och jag märker redan skillnad!
Efter Make-up store så gick jag, emelie, mamma, mormor och morfar och åt. Jag åt en kräft och avokado sallad som var riktigt god. Sedan bar det av in till staden. För att gå på Göta Lejon med mormor. Vi satte oss på Waynes Coffee som låg precis mittemot och jag tog en varmchoklad med marsmellows (stavning?) sen gick vi över andra sidan gatan bara. Grease var faktiskt väldigt bra! Helt sevärd!
Jag köpte ett par nya skor på Belle inne i SKHLM. Ett par kängor med nitar för 100:- . TYcker de är riktigt coola. Kanske slänger in en bild på dem sen.
Idag har jag spelat match vi vann med 7-0. Kände mig ganska borta idag. Fast jag höll nollan så det känns ändå ganska bra.

Så här såg jag ut igår:



Och så här såg jag ut när mejken var klar:




Nu har jag gått ner exakt 3 kilo. Och jag ser ingen riktig skillnad på min kropp. Men vissa har sagt att de ser att jag gått ner.

 

Från igår                                                    Från i somras

Ser ni någon skillnad ??

Viktnedgång

Hej bloggish!

Idag har jag varit på VV ännu en gång. Idag stod vågen på - 0.6 . Alltså har jag gått ner 6 hekto den här veckan. Trodde inte jag skulle gått ner så det känns jätte bra.
Emelie och jag sitter och tittar på Glee. Annars har det inte hänt så mycket idag. Mest chill nu.
Har inget speciellt att skriva.



Ge mig sommar!!

Alla hjärtans dag <3


Ge mig!


Ångest

Har fuskat så jävla mycket i helgen. Det blev som det blev igår när vi var hos Nettan och idag var vi och fika hos mormor och morfar. Och nu ställde jag mig på vågen hos pappa och det såg inte lika bra ut som i tordags kan jag ju säga. Ångesten körde precis på mig. Känner att jag måste iväg till gymmet, synd att det inte är öppet bara. Får väl göra några situps, armhävningar, grodhopp, rygglyft och saxar innan jag lägger mig så kanske det känns lite bättre iallafall. Gosh, det här är nackdelen. Man går ner i vikt och så unnar man sig lite extra i helgen och så går kurvan uppåt igen. Det får bli hård körning i veckan.


Rubrik


No, I'm not okay


Goodbye love

Dagen har varit bra. Jag fick tillbaka ett prov i matte och jag klarade mig precis med ett G. Så länge jag inte behöver komplettera är jag glad. Nästnästa vecka ska jag på audition i skolan inför våran musikal i nian. Så jag har kolla lite på Spotify, men har inte direkt hittat någon som passar min röst. De ska ju inte vara för lätt men inte för svårt att sjunga den heller. Men jag ska nog hittat något.
Imorgon så ska jag spela match i t-hallen mot Högalid. Och direkt efter det måste jag springa hem, duscha och fixa mig och sen iväg till Danderyd för att äta middag med hela familjen Magnusson. Så det blir lite stressigt imorgon. 
Ikväll händer ingenting, skulle ju ha gått på en skolfest men den blev förflyttad. Så det blir väl bara chill som alla andra dagar. Kollar väl Lets Dance eller en film på Voddler. Får väl se hur jag gör. Nu ska jag snart äta (;


Jag gick ner i vikt!

Har nyss ätit lite mat efter att ha varit på ViktVäktarna. Och jag hade gått ner 2.0 kg! Och det känns riktigt bra. Så jag gick ner de kilon jag gick upp förra veckan. Nu är jag på banan igen!
Jag sitter och tittar på Du är vad du äter just nu så det passar ju bra (;
Ska försöka att plugga lite innan jag somnar sen. För jag ska ha ett förhör på syslöjden som de andra redan har gjort. Så jag måste läsa på lite. Nu ska jag bara chilla!


Jag har varit med om det här allt för många gånger. Borde jag inte lära mig?


Du river upp och du förstör.


Jag saknar OSS..

Kom hem för kanske 45 min sen. Har städat igenom rummet lite snabbt. Men ska nog dammsuga här också. Sitter i min säng och lyssnar på musik. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men slänger in en outfit.

 

Fuck you.

Har so nu. Riktigt tråkigt. När jag slutat så ska jag på no resurs. När jag kommer hem så ska jag städa mitt rum och sen ska jag till VV. Är inte på bra humör idag. Känner mig ganska ledsen. Så det blir nog lite plugg när jag kommer hem. Annars blir det nog bara chill. Skriver sen.

Trodde faktiskt aldrig att just du skulle vara den som lämnade mig ute i kylan.

Dagen har vart chill. Har ínget spec att säga om den. Satt kvar på NO resurs efter skolan, och det kändes bra. Känner mig lite säkrare på provet nu. Nu s´ka jag byta om för att gå på träning. Hoppas det blir bra.
Imorgon är det vägning på VV. Har ingen aning om hur det kommer gå.



I skolan

Sitter i skolan vid datorerna under matsalen. Har 3 timmars håltimme nu. Ska väl kanske plugga lite under den tiden. Lite NO, engelska, spanska kanske tillochmed. Hade nyss musik och vi kollade klart på filmen som vi har kollat på den här veckan. RAY hette den. Handlade om Ray Charles. Den var faktiskt väldigt bra. Helt klart se värd! När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Se en film (?). Men jag har träning ikväll iallafall.
Får se om jag lägger upp en bild på vad jag har på mig idag. Hoppas ni får en bra onsdag (;

Problem

Det har varit problema med Blogg.se hela dagen. S�ag f�ker uppdatera lite extra imorgon (:

Shopping

Eftersom jag har lite tråkig så passar jag på att lägga in sakerna som jag köpte i centrum idag.







Yeap, det var det. BHn är mer som en bustier än en vanlig BH. That's nice. Emelie håller på att färga håret. Hon står här bredvid mig. Hon är så söt med sitt lilla hårspänne mitt på huvudet.
Senare ska vi väl antagligen titta på Blåsningen. Finns ju ingenting speciellt på tv idag.
Höres lite senare kanske..

Dancefreak

Kom nyss hem från centrum. Jag och Emelie gick runt i centrum. Och det fanns verkligen ingenting. Fan vad jag längtar tills alla vår kläder kommer. Men några smycken, ett diadem, en sjal (som man fick på köpet) och en svart BH fick man med sig hem iallafall.
Nu lyssnar jag på Lady GaGa och väntar på att mamma ska göra klart maten. Imorgon är det skola. orkar verkligen inte. Ska ta en spruta imorgon också på eftermiddagen, Twinrix sprutan. Och på kvällen är det teater. Can't wait..
På middagsbordet ikväll blir det kycklingfile' och rotfrukter tex potatis, morötter och palsternacka. Alltså inte så mycket kalorier vilket är väldigt bra. Igår och idag är första helgen som jag har druckit läsk på två veckor. Men inga vanlig cola och det får bli light läsk eftersom att light läsk inte är några points. Men jag avstår från läsk iallafall ibland även fast det är noll points.

Målvikt: 70 - 80 kg

Vikt just nu: 91.4

Jag ska minst gå ner 15 kilo innan jag är nöjd. Så det är bara att kämpa på. Men det är jobbigt. Jag kan inte direkt äta vad jag vill längre. Oxfile, potatisgratäng och Bea sås går bort och Mcdonken och andra snabbmatskedjor. Subway är inte så farligt, måste bara hålla lite koll på vad jag har i. men jag kan äta på Subway om jag tex är iväg på utflykt med skolan. Men det får inte bli för mycket av det goda.

I'll just play the game.

dagen började vid åttaför att klä på sig och äta lite frulle. Vid tioinio åkte vi iväg till samling. Matchen avslutades med 2-0 till oss. Fortfarande oslagbara! Fast jag fick en ordentlig tackling. Nu ska jag och Emelie ner till centrum och sätta oss på fiket med mamma och så ska jag kolla lite i affärer. Yeah..

Så här ser jag ut idag (:




Envy

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig idag. Blev varken gym eller Centrum. Vaknade tjugoöverett gick upp åt, titta lite på tv, gick och la mig och kolla på tv, städade lite. A typ det. så det har inte hänt mycket. Vi har tittat på Melodifestivalen och det var helt rätt personer som vann. Ola var nog favoriten. Emelie sitter och titta på Paradise Hotel XL och kjag kikar lite ibland också fast jag har Brooke Hogan i lurarna. Imorgon blir det upp tidigt eftersom det är match i Västertorpshallen kltio. Vet inte vad jag ska göra efteråt. Det får vi se. Men nu längtar sängen efter mig så jag ska väl gå och lägga mig strax, kommer väl antagligen inte somna men det är mys och ligga där med lilla Prinsen bredvid sig. Natti sweeties (;

PS ska försöka fixa lite outfitsbilder och andra bilder Emma DS


Yeah..

torsdag - skolan var som vanligt, torsdag en ganska tråkig dag. Efter skola gick jag till BUP det gick helt ok. Sen gick jag till VV som gick mindre bra. Hade gått upp 1.2 kg. MÅSTE ner till nästa vecka.

fredag - Började dåligt, jag var sur och trött kände mig mest nere. Men sen kom jag igång. Efter skolan åkte jag och Emelie till skhlm jag köpte ett vanligt vitt långt linne och en rosa rutig skjorta. Om ni är snälla lägger jag kanske ut en bild (; Nu sitter vi och tittar på Let's dance och senare kanske jag kollar på en film.

Imorgon går jag och mamma till gymmet, det behövs! Efter det ska jag nog äta lite och sen ner till centrum. Ska kolla om jag hittar något att ha på mig till alla <3-dag festen som är i skolan på fredag. Det var egentligen de jag skulle kolla på i skhlm idag men hittade inget intressant till just det. Ha en härlig fredag kväll!


RSS 2.0