I see you

Jag har varken ork eller lust till att blogga. Bloggen ser ju förjävlig ut också, trååååkig!
Kommer eventuellt en ny design under helgen. Om Rebecca har tid och ork (?)
Då kommer jag väl antagligen uppdatera bättre. Och nästa vecka slutar skolan, och då är det sommarlov så jag ska fösöka att blogga under sommaren också men jag måste satsa på min träning i sommar. Kanske blir en liten träningsblogg (; sovgott!

Stan

Idag så hoppade jag över musiken, eftersom jag och några klasskompisar skulle åka in till stan och filma en film till ett engelska projekt. Vi hade ganska konstiga kläder på oss, så det var mycket blickar och jag vet inte hur många gånger vi har kommit med på kort. Roligt var det iallafall! Och vi gjorde allt på engelska! Men nu är jag jäte trött, ont i fötterna och helt... typ... mör. Eller vad man säger. Ska nog ta mig ett snabbt bad.

Ikväll så ska jag till teatern, för det är avslutningsfest där. Det kommer bli chill! Men får se hur länge jag orkar vara där. Jag ska ju på träning med den gruppen jag är i inför stadslaget. Så jag ska ta det lite lugnt ikväll så jag är fräsch till imorgon. Men nu ska jag vila!

So long suckers!

Bloggen

Jag är bara så bäst på att blogga.. not..

Godnatt

 Från skolavslutningen 09

vblogg!


Hepp!




Hello everyone!
I've been on a HawaiiParty so i'm like tired so now i'm gonna take my 52 myggbett and go and brush my teeth, and then go to sleep. BYE!

PS. My head is like hurting.. DS.


En famn för mig

Halloj!

Är hemma hos pappa nu och jag har duschat och satt på mig en klänning. Ska väl börja trixa med håret och kladda på lite smink snart. Fahn, va skönt det var att duscha! Jag var så otroligt svettig när jag kom hem! Det har varit så varmt idag. Hoppas det är lika imorgon, för då ska jag på Hawaiifest! Och snart ska jag åka iväg på innebandyfest.
Yeap, so that's what's happening right now! Ha det gött

Imorgon

Ska försöka uppdatera imorgon efter skolan! Ska gå och lägga mig nu.
Imorgon: Skola, Fest med innebandyn
Lördag: Fest hos Marre, Hawaii tema!
Söndag: Köpa avslutningsklänning?

Tumme ner..

.. för min uppdatering. Jag vet..

Men jag har annat för mig just nu än att sitta vid datan.
Det är vackert väder ute, jag har grymt mycket plugg och jag måste träna och så där emellan.
På måndag har jag teater föreställning så efter att det är slut kommer jag få lite mera tid för skola, men jag måste fortfarande träna. Här om dagen så fick jag en kallelse för uttagningarna till Stadslaget i Innebandy för flickor 95. Så det är verkligen dax att sätta igång och verkligen hålla igång under sommaren!
Om en stund så har jag träning så jag ska strax byta om. Ha de gött!

tröööööööött

Under helgen har det inte hänt ett skit. Bara suttit hemma, chillat, pluggat lite..
Och jag skulle plugga nu under kvällen, så skulle jag bara skriva ut en grej och så fastna jag vid internet. Så typiskt mig! Men när jag har skrivit det här så ska jag dra mig till mitt rum och plugga lite matte. Har ju bara 4 sidor kvar. Ja, jag har inget speciellt att skriva så...... BYE!


Jag sitter...

... i våran röda lilla soffa som vi har på balkongen i BH och trosor och solar. Det är väldigt fint väder idag!Synd bara att det inte finns någon social person som vill ses..

Idag händer ingenting alls. Jag tänkte kanske duscha, raka benen, måla naglarna och så. Ha en ansiktmask medans jag sitter i solen kanske. Måste göra lite matte okcså. Har prov på måndag. Men jag har gjort upp en liten plan för de som ska göras under helgen.

(Om jag har skrivot helt osammanhänganmde så är det för att jag inte ser skärmen pga solen!)


Som jag hade dig förut

Hej hörrni, jag tänkte på en sak..

Imorse när jag slog på tvn så var det de här Eter Tio med hon von Sydow kärringen. Och Sarah Dawn Finer gästade bla. Och hon pratade lite om sin barndom. Tex om att om man är kurvig så måste finns de olika kläder som passar bättre till ens figur. Och de kläderna är oftast mer vuxnare. Och att hon hade fått höra mycket när hon var liten att hon såg så mycket äldre ut en de andra och sånt. Under hela min barndom har jag fått höra samma sak. När jag sagt att jag är 95a att jag ser så himla mycket äldre ut och att vissa tror att jag är lärare i skolan och inte elev. En gång när jag satt och titta i skolkatalogen, jag tror det var 3an kanske. Jag satt och kolla med en kompis som jag hade då, och hon sa:

"Min mamma trodde att du var lärare när hon såg det här foto"

Och ja, jag var ett huvud längre en alla andra och jag kan ju medje att just på det fotot såg jag ganska vuxen ut för min ålder. Men när man hört just de orden under hela sitt liv så pallar man inte längre. Ibland kan jag känna mig gammal och att jag bara vill vara 5 år igen och liten. Tantig liksom.. Allt som Sarah D Finer sa den sändningen kände jag igen mig i.

En annan sak..

När jag zappade vidare på Tvn så kom jag till slut till Racheal Ray Show. Det var en kvinna med som skulle få en makeover. Och hon hade under hela sitt liv fått höra att hennes systrar var så söta. Det kan jag också känna igen mig i.
Under nästan hela min uppväxt har jag känt att Emelie är sötare än jag. Och när alla bekräftar det genom att säga "Din lillasyster är så söt" Hela tiden får en inte att känna så bättre. Eller att skicka sms och säga den och den tycker din lillasyster är söt, eller när man är hemma hos mig och tittar på bilder "Gud, vad Emelie är söt!". Jag då? Är inte jag tillräckligt söt för dig? Jag får höra hela tiden killar som blir kära i Emelie. Eller iallafall OTROLIGT många killar som tycker min lillasyster är otroligt snygg. Och att höra allt det här som jag skrivit om nu om och om och om igen. Är väldigt nertryckande för mig. Man kan inte tro att det ska såra så som det gör, men det gör det. Jag får höra att jag har en söt lillasyster nästan varje dag. Jag behöver inte höra det så många gånger, för jag vet det redan. Jag önskar bara att någon kunde säga att jag är söt och verkligen mena det. För jag har nog aldrig fått höra någon säga att jag är söt eller fin utav någon annan än min familj som verkligen menar det.

Hey!

 

I´m not trying to impress you but..... I'M BATMAN!


Dear John

Var på en förhandsvisning av filmen "Dear John". Den var väldigt bra! Tack för en fin dag Rebecca!
Jag uppdaterar imorgon!


g o d n a t t


9/5 - 10

I morse så gick jag och mamma till gymmet, men mamma skulle bort och jag var så trött så vi körde bara kondition. Ett kort pass. Men det passade mig bra.
När jag kom hem så åt jag sen städa jag undan lite och satte mig och plugga. Och nu är jag klar med det så nu sitter jag och tittar på TV med pappa. De kom hem vid tre tiden.
De har varit uppe i Mora på Robins innebandyturnering.
Och nu är det bara lugnt. Händer inget speciellt.


Bilder från igår.

 
 

Belgisk chokladtårta!


vblogg


Grattis snuttepluppis!


Emelie Frida Magnusson

13 år!






Med ena foten utanför

Sitter i fåtöljen med en filt över mig. Softar bara. Dricker lite gott och har nyss fått i mig en bit kladdkaka.
Så det är luugnt här. Och så skönt. Lyssnar på otroligt bra musik.. Njuter..


Med ena foten utanför

Sitter i fåtöljen med en filt över mig. Softar bara. Dricker lite gott och har nyss fått i mig en bit kladdkaka.
Så det är luugnt här. Och så skönt. Lyssnar på otroligt bra musik.. Njuter..


Frukost?

Kanske dags att gå upp nu, men jag har det så mysigt i min säng! (;


Goodmorning!

Vakna för ett tag sen. Och nu ligger jag i min säng. Fullt påklädd. Var så trött igår så jag somna med allting på. Sminket tvätta jag bort för en stund sen, det var ganska utsmetat vid det laget och jag hade eyeliner i hela ansiktet och på händerna. Hahahah.
Idag blir jag hemma. Som jag varit resten utav veckan. Det här viruset vill helt enkelt inte släppa.
Jag kommer vara ensam hemma ikväll. Så skönt! Bara kunna göra det jag känner för.
Så jag tänkte göra mig lite fin för mig själv. Eftersom jag ändå inte kommer ha något bättre för mig.
Jag ska nog locka håret. Hihih. Måste ju passa på när jag har tid nu ju!
Jaja.. Ska väl snart gå upp och äta lite frulle. Hörde nyss att Robin la nått i mikron så då vet vi att han är uppe också.

Fan, vad jag längtar till sommaren. Vill åka till Jämtland. Som vi ska göra under midsommar. Var riktigt länge sedan vi var där uppe! Och jag har aldrig varit där under sommaren.
Och Winnerbäck konserten i sommar! LÄNGTAR!
Jag hoppas mamma har pengar så vi kan åka till Gotland också under medeltidsveckan.

Så otroligt tråkigt väder här just nu.. Blåser som bara den och mulet typ. GE MIG SOMMAR!


Jag i somras!



Thought it would be easy.


Host,host

Ja, blev en hemma dag till.

Har nyss duschat och ska fixa mig lite eftersom vi tydligen skulle få hit folk senare. Pias kusin från Finland tror jag det var. Så eftersom att det är jag som är hemma så åker jag på att städa upp här. Så det är det man ska göra nu. Tänkte att jag skulle baka en kladdkaka men det fanns ingen kakao hemma så det sprack. Menmen. Musik på högsta och lite smink då kanske..


Dagens skådis!



John Stellan Skarsgård
, född 13 juni 1951 i Göteborg, är en svensk skådespelare.

Han är sonson till Hjalmar Nilsson, son till orderchefen vid Limhamnsbolagen Jan Skarsgård och Gudrun Larsson och uppvuxen i bland annat Malmö. Som ung flyttade familjen ofta och Skarsgård bodde i bland annat Totebo, Marielund, Kalmar, Uppsala och Helsingborg. Han bedrev gymnasiestudier i Helsingborg, först vid Olympiaskolan och senare vid Nicolaiskolan, som han hoppade av 1969. Som ung spelade han titelrollen i tv-serien Bombi Bitt (1968), vilket gjorde honom till tonårsidol. Han spelade även roller på stadsteatrarna i Helsingborg (1968), Malmö (1969), Uppsala (1970–71) och Stockholm (1972–73). Från 1972 var han engagerad vid Dramaten och 1982 slog han igenom på filmduken med rollen som den harmynte och förståndshandikappade bonddrängen Sven i Hans Alfredsons Den enfaldige mördaren (1982), en filmatisering av Alfredsons egen roman En ond man. Han belönades både med en Guldbagge och med Silverbjörnen på Berlins filmfestival för rollen.

Under sin karriär har han medverkat i en mängd firade filmer, både i Sverige och utomlands. Han är känd för att varva tunga, "intellektuella" filmer med stora, påkostade Hollywood-produktioner.

Skarsgård har sex barn med My Skarsgård, som han var gift med 1975-2007, däribland skådespelarna Alexander, Gustaf, Sam (född 1982), och Bill Skarsgård, Eija (modell, född 1992) och Valter Skarsgård (född 1995). Han gifte sig med Megan Everett i januari 2009 och deras son Ossian, är född 26 april 2009. Paul Bettany och Jennifer Connelly gav sin son namnet Stellan (född 2003) efter Skarsgård, som är en god vän till paret.


Videoblogg!


Tack ?!

Mådde rikigt dåligt i måndagskväll och det slutade med att jag var hemma igår. Var bara hemma och chilla. Så skönt. Har en irriterande rethosta och huvudvärk.
Och idag började dagen som vanligt för jag tänkte att vi har ju en sån kort dag så jag pallrar mig iväg trots huvudvärken. Och när jag var klar så gick jag ner och när jag var på parkeringen här utanför så skickade jag ett sms till Emma i min klass.

EV: Är du på bussen?

EM: Nej, vi har ju sovmorgon!

EV: Till? Tack för att någon sa till också..

EM: Ååå, förlåt. Till kvart i tio.

EV: ok..

Fatta hur mycket mer jag hade kunnat sovit! Så irriterande! Och sen så ska man gå i skolan 4 timmar. Känns ju lönt. Funderar på att vara hemma iallafall. Dels för att det bara skulle vara 4 timmar i skolan. Dels för att jag har en sån jeekla huvudvärk så det tom gör ont i ögonen och att titta ner gör också ont. Och vi har inga värktabletter hemma. Så... jag vet inte. Får se hur jag gör.


Me todaay!




Asyriska - Hammarby

KOM IGEN NU BAJEN!


Ny kategori!/Dagens Skådis! christian bale



YES! Och vi börjar på en gång!

_________________________________________________


Christian Bale, född 30 januari 1974 i Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, är en brittisk skådespelare. Han är nu mest känd för rollen Bruce Wayne/Batman i de två senaste Batman-filmerna Batman Begins och The Dark Knight.

Bale fick sitt genombrott i filmen Solens rike från 1987 där han spelade pojken Jim Graham som blir splittrad från sina föräldrar i invasionen i Shanghai och skickas till ett fångläger där han måste bekämpa svält och sjukdomar med sin vän Basie (som är spelad av John Malkovich). Filmen gjorde Bale världskänd och han fick väldigt bra kritik för sin starka roll. Samma år spelade han även rollen som Jum-Jum i filmen Mio min Mio, baserad på Astrid Lindgrens roman med samma namn.

 

Bale provspelade för rollen som Jack Dawson i James Camerons Titanic, men avvisades eftersom Cameron inte ville ha två brittiska skådespelare som spelar amerikaner. Cameron valde istället Leonardo DiCaprio.

Bale fick en comeback i och med rollen som seriemördaren Patrick Bateman i filmen American Psycho. Leonardo DiCaprio skulle få rollen men hoppade av och tog rollen som Richard i thrillern The Beach. Bale läste romanen för att veta hur Bateman beter sig i boken och han pumpade muskler för sin roll. Filmen fick positiva recensioner.

I 2004 var Bale med i den Psykologiska thrillern The Machinist där han spelar den magra karaktären Trevor Reznik som är osäker på vad han egentligen ser och inte kan sova. Bales karaktär skulle vara väldigt mager i filmen så Bale började svälta i fyra månader. Bale vägde först 82 kg och gick ner till 54 kg. Han ville komma ner till 45 kg men producenterna tillät inte honom göra det eftersom i så fall skulle riskera sin hälsa allvarligt. Han åt bara en burk med tonfisk och ett äpple per dag (sammantaget ungefär 275 kalorier) för att gå ner i vikt.




Efter The Machinist gick Bale upp i vikt igen (till runt 100 kg) för att spela rollen Bruce Wayne/Batman i filmen Batman Begins. Filmen fick väldigt många positiva recensioner för att den är en realistisk superhjältefilm. Filmens intäkter blev nästan 500 miljoner dollar, en succé för Bale.

Efter Batman Begins blev Bales filmer mer kända och fick väldigt bra recensioner. 2006 gick Bale ner i vikt igen till ungefär 60 kg inför den verklighetsbaserade filmen Rescue Dawn, där han spelar krigsfången Dieter Dengler som planerade en flykt från ett vietnamesiskt fångläger 1965. Filmen blev ingen succé men fick positiva recensioner. Efter Rescue Dawn var Bale med i adaptionsfilmen The Prestige där han spelar trollkarlen Alfred Borden som hamnar i rivalitet med trollkarlen, och den forne vännen, Robert Angier (Hugh Jackman) efter att Angiers fru dött i en trollkarlsolycka. I den här filmen är regissören återigen Christopher Nolan, som regisserade Batman Begins.

Christian Bale växte upp i England tillsammans med sin pappa David Bale, en före detta pilot, sin mamma Jenny, en före detta cirkusdansös, och sina tre äldre systrar Erin, Sharon och Louise. Den 29 januari 2000 gifte sig Christian Bale med flickvännen Sibi Blazic. De träffades under inspelningen av "Unga kvinnor" (1994) där Sibi arbetade som Winona Ryders personliga assistent.

Paret fick sitt första barn den 27 mars 2005, en dotter vid namn Emmaline.



Källa: Wikipedia
Bilder: Google


Christian Bale



RSS 2.0