L E R

igår spenderades hela kvällen med Louise & Rebecka. Vi köpte godis och dricka och satt hemma hos mig och titta i tidningar, åt och sedan idol. De gick strax efter att de var slut.
Imorse var jag & mamma på gymmet lite snabbt. Sen har de inte hänt så mycket. De kommer typ inte hända nått på hela dagen. Jag kommer ha sjukt tråkigt. Mamma ska till boulevard teatern och Emelie ska till sin kille. Bara jag och Hakam hemma och Hakam kommer väl sitta med sin data i sitt rum och jag kommer sitta i vardagsrummet. Kul (y)... Fahn.... jag måste lösa det här, kan ju för fan inte sitta ensam på en lördag.. jag återkommer..



forza bajen!




nu sitter jag antagligen på söderstadion med pappa, jessica & stefan. nu håller vi tummarna för hammarby!




Tengo hago

Jag har fullt upp med att sova, äta och plugga. Därför blir bloggen lite lidande. Men jag har bestämt mig för att satsa på skolan nu, på riktigt.



bara för att jag är lite slut i huvudet (;


K ä r





be mig så stannar jag kvar

yeap, blev ännu en hemma dag. har nyss ätit frulle med hakam och jag har besvärat mig över att de har snöat inatt. h a t a r  s n ö!
idag är väl planen att försöka städa rummet, och plugga.
imorgon är de två matcher, varav jag ska spela iallafall en sen får vi se om jag mår så pass bra att jag kan spela andra. ska ringa min tränare ikväll angående det. efter får vi se vad som händer.
menne, hakam har gått och snart kommer väl mamma hem. hon skulle tydligen jobba halvdag idag.
ikväll ska jag äta middag hos pappa för han ville träffa mig och emelie. har inte sett honom på evigheter känns det som.
idag var det också tänkt att jag skulle fota med rebe. men eftersom jag är sjuk och sen så den här jävla snön kom så blire väl inte så eftersom jag helst inte vill gå ut idag och sen så vill jag inte ha snö på höstbilderna.
eller så gör jag bara en amatörheader i picnik och väntar in på november då man kan göra vinterheader.
de återstår att se.


where they go hardcore and there's glitter on the floor

hemma idag, ni skulle hört hur jag lät imorse. som en knarkare från plattan. kan ju säga att hakam fick sig en chock när jag sa gomorron.. ringde mia direkt och sa att jag inte kom på träningen och messade mamma och sa att hon skulle sjukanmäla mig. har bara suttit vid datan idag och slappat. fick ett ryck och sminka mig lite. sjukt bra sminkdag idag och så är man sjuk.. men vad ska man göra?
igår kväll va jag dö hängig, låg i badet i typ nån timme, råkade somna i badkaret. sen låg jag i soffan och prata med T i telefon.
ska försöka rycka upp mig och snygga till lite här. annars får väl mamma flipp. måla om naglarna och måla tånaglarna ska jag nog göra också. men vilken färg är den stora frågan? jag återkommer..


sjuuuuk

Sitter här i soffan hos mamma. ganska trött och slut i kroppen. förkyld och rethosta. feber på gång kanske också?
tänkte att jag kanske skulle gå över till pappa och sova där resten av veckan men jag orkar nog inte. även fast han bor i huset bredvid så har jag inte ork att gå över. har ingen ork till nånting. menmen.. ska rensa i mina byrålådor och plugga. städa upp i mitt rum igen också. helt otroligt va jag kan få de stökigt fort.
känner att jag e varm men samtidigt så känner jag mig ändå frussen. hmmm.. tappa upp ett bad kanske?


s y s t r a r



Vänner. Änglar. Systrar.
Tack för att ni finns hos mig.
Tack för att ni ställer upp.
Tack för att ni får mig att le när jag mår som sämst.
Tack för att ni tröstar mig.
Tack för att ni skrattar med mig.
Tack för att ni gråter med mig.
Tack för att ni håller i mig, och inte släpper mig.
Jag skulle kunna leva utan er, men mitt liv skulle inte vara detsamma då.
Mitt liv skulle vara väldigt tomt utan er.
Tack för att ni lyssnar. 
Tack för era svar på mina frågor.
Tack för era goda råd.
Tack för att ni låter mig vara den jag är.

Jag kommer alltid finnas för er. Jag kommer inte försvinna.
Jag kommer lyssna på er. Jag kommer gråta med er. Jag kommer skratta med er.
Jag kommer trösta er. Jag kommer alltid vara den stadiga axeln ni kan luta huvudet mot.
Jag kommer låta er vara dem ni är, jag kommer aldrig försöka ändra på er. För ni är perfekta i mina ögon.
Jag kommer ställa upp för er, i vått och torrt.
För det är det som vänner är till för.
Ni är det finaste jag vet, älskar er mina systrar. <3













only girl in the world

mamma kom hem och vi började sätta igång med att göra egen pizza som vi ätit nu. de var göttigt. snart kommer pia hit och gör en liten visit och emelie har dragit ut. och jag sitter här. vid datan. på en fredag. som vanligt.
imorgon har jag ingen match, faktiskt ganska skönt. har inte såhär fria helger så ofta. men på söndag är de match fast på kvällen, de är också ganska skönt.
nån som vill hänga med mig imorgon? hängahängahänga? med migmigmig? snällasnälla?


d u s c h a t





snygg_chey95


h o m e

blev en hemma dag idag också. har en sån fruktansvärd huvudvärk, halsen gör ont emellan åt också.
har legat i sängen och degat hela morgonen och ska snart ta en dusch så man luktar gott igen.
sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. laga mat kanske och fixa othellos bur är nått som jag ska göra under dagen iallafall. kanske ska ta och göra en riktig storstädning i mitt rum. skura och allt sånt. behövs!
ha det gött så skriver jag en rad eller två lite senare!


hah

blev varken film eller sova. fastnade vid youtube. de gick ju bra evelina. menmen.. ska väl sätta igång här hemma kanske. sätta på en tvätt, städa i mitt rum och....ah.
försöka ragga lite på mamma och fråga om kan köpa glass till min hals kanske man skulle ta och göra. hihihih
over & out


dagens




s u p e r m a n

ska sätta på en film och försöka slumra till i soffan en stund tror jag. när jag vaknar ( om jag ens lyckas somna ) så ska jag städa upp lite här.
dagens får ni lite senare.
puss


h e m m a

vaknade imorse och kände att jag hade ont i halsen, väldigt ont i halsen. och eftersom jag hade prov på morgon så bestämde jag mig för att gå till den lektionen som vi hade provet på. så jag fixade mig och stack iväg. provet gick helt okej, satsade på G/VG delen. om min lärare tycker jag skrivit bra och utförligt så kanske jag har ett VG. men ett G borde jag iallafall ha. sen stack jag hem igen. jag har käkat lite och nu sitter jag här. lyssnar lite på musik, smsar lite och så.. ska ta det ganska lugnt.
har satt min kamera i laddaren så vi får se om jag lägger upp någon dagens.
ha de chill så länge



snyggacheyer_95


suck

kul att jag är i skolan en timme för tidigt. hur fanken gick det till? aja, gjort är gjort. så jag sitter här i skolan alldeles ensam. inte ens en lärare i närheten.

igår vann vi iallafall matchen 7-1, så himla nais!

idag äre bara skola, sen ikväll är det teater. hoppas J kan köra mig hem.

nu ska jag fortsätta kolla runt på datan! ciao


ge mig!


torsk

match kl 10 mot täby, torska med 4-0. spelade segt, jag va seg. dåligt humör och less efteråt. mamma och jag käka på donken i älvsjö. kom hem satte mig här. och nu ska jag nog bada, med ansiktsmask och bra musik från spotify. sen ska jag plugga. K ville göra nått men jag måste plugga, tror han blev lite sur när jag sa nej. men plugga måste man.
har pratat med mamma om västerås. vi får se, kanske får pendla. om jag ens får och kan komma in i skolan. vill verkligen! fast helst flytta också men man får väl ta de man får. och jag antar att om jag bara kan få gå i skola nån annanstans så kanske de blir bättre. vill verkligen inte gå i gymnasium eller ens bo i stockholm. nej, jag vill härifån.
men nu ----> badkaret!


i'm in love


Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com


nu kör viiiiii

har precis tittat klart på idol med mamma, hakam & othello som sitter så snällt på golvet och tittar han med. idag har jag varit jävligt seg och nästan på lite dåligt humör. kan vara för att jag har tjejveckan. de hjälps ju inte att man ska upp vid halv åtta imorgon för att vara i täby och spela match. samling kl 9. men man är väl van efter 6 år. så det blir sängen tidigt ikväll. typ efter idol. kanske inte exakt direkt efter men runt 11-12 tiden.
men ni får ha en härlig fredags kväll!


spegelbild

fahn, såg mig själv i spegeln under tiden jag bytte om. och jag måste gått upp igen. helvete, dags att ta tag i det här igen asså. får skärpa mig nu. gym imorgon eller helgen, sen e de match både lördag å söndag. måste skaffa nytt gymkort också.. hmm....


piercing

när jag väger 80 kg så ska jag ta navel piercing. eller?
funderar också på att gå på gymnasium i linköping eller västerås.
nu träning!


i try to forgive but it's not enough

vaknade av ett riktigt jobbigt illamående så jag blev hemma från skolan idag. somnade om, och drömde världens mest konstigaste dröm. när jag vakna hade illamåendet gått över i huvudvärk.
nu har jag stigit upp, klätt på mig kladdat på lite smink och ska dra mig till frissan lite snabbt. mamma hade varit och klippt sej imorse och fixade en tid till mig kl 2. och klippa mig behöver jag verkligen! ska fråga vilken hårfärg jag skulle passa i också, för jag vill göra nått med mitt hår. tycker det är lite tråkigt nu. men ska inte färga nått idag. bara fråga vad som skulle passa och fundera lite.
när jag kommer hem ska jag nog städa i mitt rum sen ska jag plugga. pluggar hela tiden nu känns det som. de är lite snurrigt. jag är snurrig över huvudataget nu. mitt liv är snurrigt. och allt bara snurrar. heh... aja, ska sätta på mig strumpor nu. puss 


life

mitt liv är inte så lätt just nu. om jag vetat att det skulle bli såhär svårt hade jag aldrig gått med i spelet som kallas kärlek.


RSS 2.0