sveket

nu är det gjort. men det gör så jävla ont. måste släppa taget och gå vidare.
men du kommer alltid finnas nånstans i mitt hjärta..



sagoland

ligger i sängen, men ska upp nu. ska luncha med emma på donken kl 14. sen drar vi vidare till Björkängshallen.
ligger här, lyssnar på musik, chattar besvärar mig över mitt ben och min huvudvärk.
nejfahn, måste dra mig upp nu. ska sätta kameran i laddaren så jag kan få några bilder.
nais.


från hjärtat

efter lite tårar och näst inpå en ny panikångest attack och även tre timmars sömn (kl 18-21), så mår jag lite bättre. de va skönt att få sova, få fly verkligheten lite. har pluggat svenska och läst ut hela häftet så jag fick tänka på lite annat också. ska nog plugga nått annat nu, sen slår jag på en VHS och försöker sova igen.

imorgon ska jag plugga, sen på eftermiddagen ska jag och emma larsson till björkängshallen
för att titta på ishockey. Huddinge - Vallentuna tror jag det var. ska bli kul faktiskt
och de var ett tag sen bara jag och emma hängde.
sen att man får se lite hockeykillar skadar ju inte heller, ellerhur? ;)



finaste emmalainen (:


gud vad jag längtar

tryck över bröstet, svårt att andas, illamående, ont i magen. besviken. va på bra humör tills för ungefär 20 minuter sen.
panikångesten ska inte få ta mig ikväll. för jag orkar inte. trycker tillbaka tårarna.
är egentligen varken arg eller ledsen, bara så jävla besviken.
när kan jag få må bra?

hör av mig när jag är kapabel till och orkar skriva.


jag hoppas på ett bättre år men har ingen förväntning

ikväll ska jag och några tjejer på en minikonsert i skhlm. Kartellen och Highwon. och jag har på mig favo outfiten och är festmejkad. och jag känner att de kommer bli en bra kväll! ska möta johanna nere i centrum och sen ska vi ta tåget till tumba och hem till tara lite innan för att fixa oss lite till och hjälpa varandra (:

nu ska jag måla naglarna, sen ska jag se om jag kan få i mig lite mat.

jag behöver ha kul, jag behöver den här kvällen just nu. få träffa folk jag tycker om, dansa, sjunga, träffa folk och ha kul. ser fram emot det här!



så här glad är jag nu :)


you turn me on

kom precis hem. huvudvärken släppte när jag kom ut i kylan.
skolan flöt på, tråkig dag som fahn för övrigt. klar med allt i NO:n, fick lite cred.
längtar som fahn till imorgon, jag och några tjejer från klassen kommer ha skit kult!

den här eftermiddagen måste jag göra matte. vi har börjat på ett nytt kapitel nu, ekvationer.
och jag fattar nada. men sen så är det ju matte också, inte mitt starkaste ämne.

ikväll är det först arobics med laget innan träning kl 19. sen kl 20 är det vanlig träning.
mycket, men det kommer vara skönt efteråt. jag behöver träna så mycket jag kan nu också.
och verkligen ge 100%. för jag behöver skärpa mig nu, träna mer och äta mindre äckelmat.
menmen, jag kan bara göra mitt bästa.


keff flow

gick upp för tjugo minuter sen. har sovmorgon som alla andra torsdagar och börjar 9.20. men idag slutar jag efter lunch också, grymt skönt.
den här morgonen har jag en dunkande huvudvärk. fast jag har ju ont i huvudet hela tiden numera.
bara att hålla ut tre lektioner. de ska väl gå. hör av mig när jag kommer hem.


när jag dricker blir jag full



ska byta om nu, träääääning.
är så jävla trött, men jag kommer igång.
Tja på ett tag!


like we used to

kom hem för en timme sen.
skolan flöt på bra. de ända jag är orolig för är matte provet. kände mig så säker på det.
men sen när jag fick papperet så fattade jag nada. det har gått bra i matteboken. men jag förstår inte
frågorna min mattelärare skrivit, (eftersom han skriver väldigt osammanhängande). men det är bara att
hålla tummarna och hoppas på ett G. eller ett G- åtminstonde.
min hemkunskapslärare pratade med mig om det provet. att det hade gått dåligt och att hon tyckte
jag skulle göra om det. och jag sa till henne att jag mått dåligt och att jag bröt ihop i söndags.
hon sa att hon sett att jag inte mått så bra, att sett trött och sliten ut och att hon varit orolig för mig.
sen sa hon att jag får göra omprovet när jag känner för det, när jag tycker att det passar.
och det känns så himla skönt. att hon förstod. så ska lärare vara, de ska förstå.
ska försöka att få klar det där provet till nästa vecka, skönt att ha det gjort ändå.
hade praktiskt prov idag på hemkunskapen, tror det gick bra. jag och eli gjorde crepe med svampfyllning.
så jävla gott det var asså. mådde illa efteråt eftersom jag åt alldeles för mycket. men gött va det.

nu ska jag fortsätta chilla. men om ett tag hade jag tänkt fixa i mitt rum, de ser för taskigt ut där asså.
ikväll är det träning, och det ska bli riktigt skönt att få träna.

nånting är fel


det löser sig

vaknade upp med världens jävla huvudvärk och ett äckligt jobbigt illamående. vaknade runt kvart i tio och låg och drog mig i sängen några timmar. mamma och jag bestämde redan igår att jag skulle stanna hemma idag eftersom jag mådde så dåligt igårkväll. idag har det varit ganska lugnt, bara huvudvärken som stört mig eftersom ipren helvetet inte hjälper. måste ha starkare grejer. har blivit klar med all NO iallafall. har inga "testa dig själv" kvar, känns jävligt skönt. ska börja laga lite middagsmat här. blir jag som får göra det idag, men vet inte riktigt vad jag ska göra men det löser sig alltid. det är typ mitt tankesätt; "det löser sig". sen ska jag städa upp lite snabbt här, sätta på en tvätt osv. springer runt här med mjukisbyxor och ett linne, så jag ska sätta på mig lite bättre kläder, kladda på lite smink och om jag hinner försöka plugga till hemkunskaps omprovet sen är det iväg till teatern. känns ju lagom roligt att gå dit i det här vädret. men samtidigt skönt med en promenad. ja, ni vet. det löser sig.

vet ni att..

jag älskar att träna men är för lat för att göra det. jag får lätt panikångest när jag är pressad, stressad eller mår psykiskt dåligt. jag önskar mig en pojkvän i julklapp. jag har varit duktig och pluggat jätte mycket NO idag. jag hatar pizza. jag är totalt beroende av musik. jag älskar att pussas och kramas. jag tycker väldigt mycket om värmeljus. min favoritplats är mitt rum. min favoritsak är datan. jag saknar en viss person väldigt mycket. jag fryser ofta och är alltid kall om mina tår och fingrar. jag stökar ner mitt rum jätte fort. jag önskar jag var äldre än vad jag är nu. jag vill verkligen åka till Prag med laget i sommar. jag vill inte gå ett gumnasium i stockholm.

panikångest

tryck över bröstet. gråtfärdig. stressad. andnings svårigehter. och fylld med ångest. så känns det just nu. jag HATAR skolan just nu. de är för mycket på en gång. mitt huvud hänger inte med, hjärnan orkar inte. jag försöker satsa på vissa ämnen men glömmer bort andra prov då. har suttit och läst 35 sidor i en bok vi har i SO:n. och vet att jag har NO också. sen går man in på skolinfo och ser att man har muntligt spanska prov imorgon. stressen ökade på tio sekunder. känner att jag vill bara lägga mig i sängen i fosterställning, grina allt jag har och sen gå i ide. sova nian ut. vakna igen till sommaren. tyvärr så funkar det inte så, hur mycket jag än vill. jag har inte haft panikångest sen i påskas. men känner fan att de är nära nu. jag orkar inte tänka. jag vill bara göra. är inte så orolig för svenskan, engelskan, musiken eller idrotten. klarar de ämnena rätt bra. det är de andra ämnena. såg på skolinfo också att jag inte klarade provet jag hade i hemkunskap. och måste göra ett omprov, vilket är det sista jag behöver just nu. jag får inte in mer info i hjärnan just nu. skulle vilja sätta en klisterlapp där de står "ur funktion" i pannan eller nått. när jag kommer hem från skolan är jag helt slut. vissa dagar är jag så trött att jag måste sova mitt på eftermiddagen. vilket jag typ aldrig behövt tidigare. jag glömmer saker, och är helt borta ibland. vilket gör att jag känner mig som en dum blondin som inte fattar nånting. och de gör att jag känner mig dålig. hjärnan är trött och slut. jag är slut. min kropp är slut, och jag orkar inte tänka.

inget är för svårt för oss

vi vann mot tungelsta med 1-0. bajen <3 förlorade dock med 1-0. menmen, de e sånt man får ta. hem till pappa och äta med faster jessica och stefan. farmor hade fixat älgstek, sås och potatis. så jääääävla gott. har nyss duschat och raka benen, känns fräscht och bra. ska strax gå öch lägga mig, tröööööött. imorgon får vi se vad som händer. måste iallafall plugga. en liten påminnelse till mig själv. Evelina, PLUGGA NU FÖR FAN. NO & SO. dröm om mig..

i'm not ready to make nice

skolan va chill, hände inget speciellt. kom hem och har bara chillat. och kvällen fortsätter nog så. kommer inte hända något alls. ska tagga inför matchen imorgon. stress från matchen för att hämta stefan och jessica och sen vidare till söder. kommer bli grymt nice imorgon. hela söderstadion full med folk som håller på bajen. nu - måla naglarna (y)

all i need is you

kom hem från skolan sent. va hemma runt halv fem. mamma kom hem strax efter och jag blev tvungen att hjälpa till med maten men fett gott det blev. nu ska jag snart byta om och springa ner till t-hallen för träning. ska väl kanske läsa de jag hade i so lite snabbt innan. i helgen måste jag göra no.. usch.. några meningar till och jag ha fått ihop min låt. sen ska jag bara lägga de i den ordningen jag vill ha och få ihop allt. den blir nog bra när allt är klart. skriver sen. tja

jag har mått bra idag


den som är med i leken får leken tåla

kaninburen är klar. jag har fortfarande inte duschat. hakam ockuperade badrummet.. fuck.. inte så trött men ska nog lägga mig i sängen efter duschen iallafall. jag skulle målat naglarna men de hann jag ju såklart inte. imorgon har jag sovmorgon, och jag slutar väl ganska sent som vanligt. sen hem, försöka plugga lite, sen iväg på träning. har inget att skriva. men gonatt, puss

allt var svävande men nu ser jag klart

kom precis hem från spinningen. träningsvärk i mage och ben imorgon säkert. skolan var chill. hade ingen fokus på matten bara. sjukt trött på skolan just nu. händer för mycket. nu ska jag fixa othellos bur. han sitter här och lyssnar på min musik. Petter - Slag under bältet, just nu. han diggar. efteråt ska jag duscha, ska bli sjukt nice.

jag tror på det här

kom hem för ungefär en timme sen. helt okey dag. men fanns inget fokus på sista lektionen, var galet trött. nu försöker jag ragga skjuts till träningen. mamma kan inte köra, pappa kan inte köra, tränarn kan inte köra. har skickat mess till en mamma nu och väntar på svar.
nu ska jag bara chilla tills klockan är halv sex då ska jag byta om. och om jag inte får nån skjuts så får jag väl gå ner då. men är ju inte precis taggad på att gå i det här snövädret. men vad gör man inte.


älskling

blev klar med provet ganska snabbt. så nu sitter jag på kontoret och har väl typ 1 timmes håltimme bara för de. NICE!

nästa lektion är svenska, sen lunch, sen NO, sen slutar jag. Wohooo, kort dag idag.

men måste nog stanna en liten stund, be Rebecka hjälpa mig med spanskan som är till imorgon. fuck..

fahn vad jag älskar den låten jag la in i nått inlägg längre ner här. Danish - Hon. älskar låten, typ min favorit just nu. synd att han inte finns på spotify bara. älskar rap just nu, speciellt svensk rap. 

men nu ska jag kolla lite annat, tja.


puss

plugga lite till och sen sova.
tänkte bara säga gonatt. sååå.
GONATT


hon

sitter i min säng och pluggar till provet imorgon. har skrivit ner skiten nu så jag ska bara få in det i skallen också.
jag har jobbat på en ny låt hela dagen idag. blev en rap den här gången, en svensk rap. ganska bra faktiskt. men än så länge är de bara meningar på ett papper så de ska sättas ihop och så. sen får min musiklärare hjälpa mig med musiken. men den blir nog nice.
skulle bara ta en kort paus. ska väl sätta igång igen nu.

ni får en grym låt sålänge


måndag

gick hem från skolan. fick sån fruktansvärd mensvärk. ni vet när man får så ont att man inte kan röra sig man bara lutar sig framåt och hyperventilerar typ. så jag åkte hem istället. sen va de mycket folk på bussen, trodde jag skulle svimma. nu är jag hemma iallafall och just nu är de lugnt men de kommer och går. dessutom har jag världens jävla huvudvärk. tabletten jag fick hjälper inte. måste nog be mamma fixa nån läkartid eller om de finns receptfritt så jag kan få några värstingtabletter eller så.
nu tänkte jag väl ta de chill en stund. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. ska plugga hemkunskap iallafall eftersom jag har prov imorgon. läsa lite engelska kanske man skulle ta och göra också.
teater ikväll, vill så gärna gå. men får se hur jag mår.


Har så jävla tråkigt. Döda mig långsamt?


7 november

godmorgon, vaknade för inte så längesen och nu ligger jag och tittar på "julens hjältar". Nostalgi.
idag vet jag inte vad jag ska göra. vi får väl se helt enkelt.

idag är de två månader kvar tills jag fyller år. mihihih


tholun

grattis till jobbet igen Thommy som inte längre är arbetslös. börja jobba på måndag. tjäna egna caaaaaash. puss på dig kompis.


rostig kärlek

idag har jag verkligen legat och degat i sängen hela dagen. HELA DAGEN. inte rört en fena. förrutom när jag skulle käka. sen titta jag på de där "så mycket bättre" med mamma. sen tillbaka till sängen och här sitter jag igen. men ska snart gå och lägga mig och ställa klockan så man pallar gå till skolan på måndag hur hemskt det än låter.
innan jag somnar ska jag kolla igenom hemkunskapen lite sen ska jag nog slänga in en disney i VHS:en. för jag kommer ju inte somna så fort jag lägger huvudet på kudden precis.
får väl se vad som händer imorgon, inget bestämt.
nästa månadspeng blir håret änny mörkare, de är för ljust nu. så ni vet liksom.

nej. puss och gonatt på er.


godmorgon

vaknade nyss, har alltså inte hunnit göra mycket. kollat bloggar, kollat fejjan och bdb.
har ångest för att de är lördag och snart måndag. lovet har gått för fort. de va nyss tisdag ju! måste plugga lite på hemkunskapsprovet jag har på tisdag iallafall.

BTW, vi säljer NewBody med skolan. Nån som vill köpa av mig? Riktigt bra kvalite på grejerna. Har själv två sport Bhar därifrån. Hör av er bara! 

nu ska jag sätta på musik och fortsätta chilla!

header

visst blev de bra? nöjd är jag iallafall! tack rebecca för att du är bäst, och tar så fina bilder.

just nu så sitter jag i mijn säng och tittar på jarhaed samtidigt som jag kollar runt på nätet lite.
har varit med rebe hela dagen och nu känner jag mig lite ensam. ska fortsätta med filmen nu


RSS 2.0