När bara stjärnorna svarar

Hej!
Idag är det ju morsdag, så vi ska åka till mormor och morfar och fira våra kära mödrar idag. Vi ska vara där kl 15 så det är väl dags att börja klä på sig och så. Jag gick väl upp typ vid halv 11. Kom hem halv 12 igår kväll från Rebecca. Vi hade det så trevligt. Idag vet jag inte rikitgt vad jag ska göra förrutom mormor och morfar. Får se om jag kanske träffar nån kompis eller nått. Imorgon så är det teater igen. Ska vara där kl 8. det är lördagsgruppen som inte har någon Wilma på morgonen så då kommer jag som superwoman och hjälper till. Vad tycker ni om att Ellenor vann Robinson då? Skandal! Tycker jag. hon har ju fan inte vunnit någon tävling under hela tv.-serien typ. Jarmo skulle ha vunnit. Han var en överlevare! Nej, nu ska jag börja sätta fart.

Evelina


Exotic

Hej!
Kvällsföreställningen gick otroligt bra igår, och det var extra kul eftersom vi hade en sån underbar publik! Det var riktigt kul. Tänkte berätta om en rolig grej som hände under föreställningen. Wilma (jag) och Ville sitter på bänken och ska bli sams och då är det meningen att Ville ska säga: "Ska vi gå och styra upp den här showen nu?" Men istället så säger Ville: "Ska vi?" Som blir helt missuppfattat och hela publiken asgarvar. Jag fattade inte men garvade på ändå. Bad Ville förklara vad alla skrattade åt egentligen, och då förstod jag. Hahahahhah, men du var as bra ändå Eddie! Det blir alltid något som blir lite fel, men som man kan skratta åt senare. Jag har gjort många fel under alla år som jag gått på teater. Ingen är felfri. Men jag är otroligt nöjd med föreställningen igår och har fått mycket beröm. Nu har jag precis ätot en kycklingsallad och väntar på att Rebecca ska ringa för då ska vi mötas och gå ner till Jazzdagarna i Huddinge tillsammans. Kommer säkert träffa annat folk där också. Det kommer ju bli jätte varmt i helgen! SKÖNT! Men en grej som är orättvis, är att Emelie och Mamma åker till Bulgarien nästa vecka. Så Emelie missar sista veckan i skolan och får vara brun på skolavslutningen. Och dom blir jätte lätt bruna medans jag är vit som en vampyr, och på sommaren blir jag bara röd. Skit kul! Aja, nu ska jag sätta musiken på högsta och plocka in disk. Och sen chilla.

Evelina

PS. var och hälsade på farmor på sjukhuset idag. har hänt en liten olycka, hon opereras imorgon. Men det här är min fina faster Nettan Magnusson. DS.


Roses

Åhh, jag blir galen på kärlek. Det är som om du skickar signaler men jag är osäker på om de är äkta, eller om du bara leker. Ge mig svar. Ska jag besvara signalerna? Varför gör du så här mot mig, all förvirring. Men det kommer nog ändå inte bli du och jag till slut...

Klar!

Hej!
Gick upp kl halv sju för att börja klä på mig och sminka mig. Halv åtta gick jag hemifrån. Jag mötte Lotta på vägen och vi gick tillsammans till teatern, jag var först där (a). När jag kom dit örja det fyllas på med mer och mer folk. Jag klädde på mig och Dag sminka mig lite till, sen gick jag och fick mygga. Och jag var så otroligt nervös. och det blir ju inte bättre för  att Fredrik säger att "Du kommer faila, du kommer faila!" men sen ändrade han åsikt och försökte få mig lugnare istället. jag jhade ont i magen mådde illa och hade ont i huvudet. och de första scenerna kände jag hur mina händer baar skakade. men sen gick det bra. Första akten var ganska seg, men andra akten blev bra. men den andra akten är ju bäst. GF som var och kolla på oss, var kanske inte världens roligaste publik, men de kom några iallafall och det var ju bra. När showen var över så vänta vi tills publiken hade gått och gick upp och bytte om, sen gick jag. Kom hem hit och började koka korv och har ätit lite. har poppat popcorn också, men det blev väldigt salta. Hm, nu ska jag slappa.

Evelina

Fullersta bio

Hej!
Idag så var vi och kolla på min kära klasskamrater när de spelade Showtime. Det var Unni, Johanna och Bella. Sen var det Linnea från BF och Emma från 8MD. De var duktiga. Sen har jag bara haft 3 lektioner efter det. Språk, Svenska och idrott. När jag kom hem så drog jag nästan direkt till innebandyn. Och där nere var det himla flummigt, jag var nog värst! Och hela dagen har jag nojjat mig inför imorgon. Jag är så himla nervös!!! Bara jag pratar om så får jag en konstig känsla i bröstet. Men jag hoppas att det går bra. Jag kommer köra med min grupp imorgon kl 10 och kl 19. och jag kommer köra med lördagsgruppen kl 10 på måndag. Och sen kommer jag köra på onsdag kl 19. Och om du vill komma på onsdag är det bara att komma, för då behöver man inte boka nått. Men det kostar 25 kr för barn och ungdomar mellan 4 - 17 år. Om man är äldre kostar det 50 kr. Det är på Fullersta Bio i Fullersta. Kom gärna och titta. Nu ska jag träna på Showtime dansen, det behövs!

Evelina

Spring!

Hejj!
Idag har det ju varit orientering. Kände att det gick hyfsat bra, vi tog oss i mål på en och en halv timme. Nu är jag hemma men jag ska möta Bella på teatern kvart över 6. Föär då ska vi titta på nån annan grupp som också gör Showtime. Känns nästan som om jag bor på teatern för tillfället. men det gör inget, för jag älskar att vara där. Nu ska jag belöna mig själv med en dusch eller kanske t.o.m ett bad. men sen kommer grovjobbet igen, städa kaninburen -.-

Evelina

Ready for fight

Hejj!
Idag så gick jag tidigare från skolan, eftersom jag skulle till BUP kl 14. Och egentligen slutar vi 15.20 på tisdagar. Men jag tog 13.30 bussen. Och hann på minuten. Bra jobbat Eve! Sen gick jag hem, var väl hemma en lite putte stund, sen gik jag till pappa för jag skulle försöka sälja de 2 sista rabattkorten. Tom, Natalie Rolins pappa köpte ett. Pappa ska jöpa det sista. men lämnade in pengarna idag, men lämnar en enhundring till Mia på torsdag. Sen vandrade jag mot t-hallen för att ha en 2 timmars träning. fast den blev egentligen 2 och en halv. Men alla var taggade och duktiga! var nog den bästa träningen på den här terminen. Och vi skulle göra 60x4. 60 armhävningar, 60 upphopp, 60 sit-ups och 60 rygglyft. Så jag känner mig ganska tränad inför orienteringstävlingen imorgon. Juste, måste kolla bussarna appropå det! men jag känner mig ganska duktig efter den här träningen. Känns bra! Och det är väl det viktigaste? och på fredag händer det! Teaterföreställning och jag kan inte sluta prata om det. Jag är nervös men samtidigt uppspelt och tycker att det ska bli jättekul! Nu ska jag bege mig mot duschen.

Sweet dreams

Skola

Hejj!
Jag sitter här i datasalen i skolan och har NO. Men jag är typ klar med allt så jag kan göra lite vad jag vill. Efter skolan ska jag gå till Donken och köpa typ en cheeseburgare eller nått att ta med mig till teatern. Och sen ska jag vara på teatern til klockan halv 10 typ. Så jag kommer nog inte skriva nått senare. men man vet aldrig.

Evelina

Mardröm

Nu ska ja nog gå och lägga mig, men är inte alls trött. men måste, det är ju skola imorgon. Ska bara fixa gympakläder innan. Men när jag borstat tänder och borstat mitt just nu tjocka hår så ska jag sätta musik i öronen och ta upp min bok. Och det ser jag fram emot. Och det är bara en låt som kommer köras om och om igen i lurarna. Favoriten i Ipoden just nu. The Climb, med Miley Cyrus.

Sweet dreams


Chill

Hejj!

Idag har jag bara tagit det lugnt, som vanligt. Egentligen har det här varit ett skit tråkigt minilov. Har inte kunnat vara med några kompisar eftersom alla är borta på landställen och sånt skit. Mn idag så ha ja pendlat mellan dtan, boken och TVn. Vid 8 gick jag till mamma också och hämta jeansen och manus, som jag ska ha med mig till teatern imorgon. Läste igenom manuset också. Känner mig hyfsat säker. Men de sista sidorna fattas och jag skulle väl behöva träna på de replikerna som är på de sidorna. men jag ska ändå till teatern ganska tidigt innan vi börjar så jag hinner plugga lite. Imorgon är det skola igen. Känns som om det kommer bli mycket den här veckan.

Måndag - Genrep på teatern
Tisdag - BUP, innebandy 2 timmar
Onsdag - Orienteringstävling i skolan
Torsdag - Ska kolla på tisdagarnas teaterföreställning med skolan, innebandy 1½ timme
Fredag - Min teaterföreställning

Så det är ju nånting varje dag. Men det kommer säkert gå bra. Måste plugga lite SO också för det är snart prov tror jag, och jag måste fortfarande göra omprov på det provet jag hade förra terminen. Jag är ju så dålig på att plugga. men jag ska försöka. Jag SKA iallafall göra omprovet innan sommarlovet. Men nu ska jag pröva kläderna jag ska har på teatern så att allt passar.

Evelina

Motion Pictures

Här kommer lite bilder från riddarmarknaden på tyresö. Blev bara från tornerspelen.

                                        

Evelina

Måste hålla huvudet högt.

Hej!
Idag på eftermiddagen gick jag ner med Emelie till centrum. Vi tog tuben ner eftersom att det spöregnade. Lata vi är. Emelie köpte ett par solisar, rosa. Som hon ska ha med sig till Bulgarien. Och jag köpte ett vanligt långt svart baslinne på JC. Behöver ha lite linnen, använder det så pass mycket. Och långa ska de vara. Imorgon ska jag åka iväg på riddarmarknad, men vi ska inte sälja något, vi ska bara gå runt. Kanske blir lite bilder, får väl se. Har blivit kär i en ny låt, från Hannah Montana filmen, tycker den beskriver livet ganska bra. Och mig.  Men vet inte vad den heter, men den finns på Emmes blogg. www.emloou.blogg.se Längtar så till på ,åndag och fredag. På måndag är det genrep, och på fredag föreställning, blir lite nervös nu när jag pratar om det. Jag tänkte gå till teatern direkt efter skolan på måndag. Och jag måste lämna in min ledighetslapp till min mentor. Måste be pappa ta fram en svart skjorta också. Får inte glömma. jag ska försöka klämma in ett inlägg imorgon.

Evelina

Broken

Hejj!
Idag har jag bara varit hemma.. Inte ens gått utanför dörrn. Jag vakna väl vid halv 9 kanske. Gick upp och åt lite sen slagga jag i soffan i 3 timmar. Hih.. Jag har verkligen inte gjort nåntng idag. Inga kompisar är hemma typ. Så det finns inte så mycket att göra heller. Har spelat sims men det är ju inte heller så himla kul. Pappa ligger och sover i sin säng. Emelie är ute som vanligt... Jag kanske ska sätta på en film eller nått. Får se.. Jag hör av mig.

Evelina

-.-

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan......

buss 703

Hejj!
Jag sitter här vid datan och har 4 donnor i soffan. Vi ska kolla på 9ornas musikal på "Huset" så vi ska möta alla andra vid snäckan kl 1. De ska göra Fame. Det ska bli kul att titta på. Ja, vad gör ni?

Evelina

Fairytale

Hejj
Idag gick jag ner till centrum och skulle försöka sälja rabattkort. Det gick inte så bra. Men mamma och jag har åkt runt hos lite bekanta så nu har jag bara 2 kort kvar. Känns bra! Mamma hämtade klänningen jag la undan igår jag ska ta kort på den och lägga ut kanske imorgon. Vad tycker ni om att Norge vann då? Jag tycker Det var bra, men det var ju inte ens spännande jag visste redan att Norge skulle vinna från början. Kände liksom det på mig. och jag gillar texten och fiolen i låten också. Mamma sitter och tittar på en debatt om fildelning. Vad tycker ni om fildelning? Jag tycker att det är både bra och dåligt. För en massa från andra kulturer kan ju se film och lyssna på ljudböcker och musik och så. Men musik, och filmindustrin får inga pengar och om det fortsätter så kommer det väl inte finnas något film och musik skapande kvar. Och då är iallafall inte mitt liv värt att leva. jag skulle inte klara mig utan film och musik. Det är mitt levebröd. Nu har ni fått 2 frågor att tänka på. Kommentera gärna!

Evelina

Nyskapande

Hejj!
Idag ska jag ner till tomtbergadagen och träffa lite människor. Har ju en massa gamla kompisar där nere i tomtbergaskolan. Har ju inte lika mycket kontakt nu efter att jag bytte skola. Så det är ju kul att träffas ibland. Men jag ska ner dit iallafall. Sen ska jag med Emma till Farsta, Emma ska köpa typ nya joggingskor eller vad det var ochb jag tänkte kolla lite klänningar då samtidigt. men pank är man och det känns ju inte så kul. Får vänta till på onsdag då jag får min månadspeng. Jag ska bowla med klassen då också men vet inte om jag vill följa med. Det är på kvällen.. Får se hur jag gör... Nu ska jag hänga upp handduken jag har kring mig och klä på mig, föna håret och sminka mig. Ha en bra lördag!

Evelina


Avslutningen

Hejj!
Nån som vet vart man kan hitta en fin avslutningsklänning? Har kollat ite. Men det är ju snart dags och köpa en. Men hittar ingen passande. Hjälp mig!

Skriver senare

Evelina


Kiitos!

Nu ska jag gå och dö i min säng..
Klappa lite på min kanin som sen kommer
att skaka galler så att man inte kan somna..
Jag ska sätta in Bamse i videon också... Minnen....

Gnatt!

PRAO

Hejj!

Förlåt, för att jag inte har varit så aktiv men jag har haft prao i 3 dagar och kommit hem sent och har varit jätte trött. men jag försöka berätta lite mer om vad som hänt under praoen imorgon. För nu ska jag gå och lägga mig. kanske ta en dusch. men iallafall lägga mig.

Sweet Dreams

Driv

Hejj!
Idag har jag varit med Emma, vi åkte ner till centrum och då hade polisen hittat en granat i parkeringhuset. Läbbigt! Sen så gick vi runt och kika lite. Emma köpte ett par ballerinastrumpor och jag köpte pengar till mobilen. Sen luncha vi på NEWS, jag åt en sushi och Emma åt en kycklingwok. Sen gick vi runt och kolla i affärer och köpte en av de nya BJ glassarna. Sen åkte vi hem till henne och kolla på Ebba & Didrik och jag lockade hennes hår för hon ska på nån middag snart. Sen så platta hon mitt hår. Och sen så börja jag driva lite fjortis. Lite idomin och en snebena nästan vid örat. hihih. Men nu är jag gamla Evelina igen. Ska väl dra hem och käka snart antar jag. Tror att det blir kycklingsallad. Skriver ett inlägg sen.

Evelina

Fastnat

Hej!
I morse när jag tog hissen ner för att börja min vandring till bussen, så fastnade jag i hissen. Precis när den var på BV så stannar den. Och jag kom inte ut! Jag fick lite panik och började skaka lite och tryckte på knapparna men kom ingenstans. Jag tryckte på den gula knappen som ska ge ifrån sig en signal. jag försökte skicka ett sms till Emelie. Och då försökte jag trycka på knapparna igen, jag tryckte på 5an och då åkte jag upp. Så jag kom därifrån iallafall. Och jag kom i tid till skolan. Efter skolan så gick jag som sagt till Nordea och fick vänta på mamma en kvart kanske. Sen så var det lite problem eftersom jag inte hade nått pass med mig så att de kunde identifiera mig med. Men det gick bra tillslut. Om 4 veckor kommer legget och om 1 vecka kommer kontot. Känner mig faktiskt lite vuxen. Jag ska försöka skriva ett inlägg lite senare.

Evelina

Lektioner

Hejj!
Jag har precis avslutat svenskan och nu ska jag ha SO. Sen slutar vi, men inte jag. För jag ska gå på extra matte -.-
Usch, hatar den där extra maten, den tar av min tid! Efter ska jag till nordea. Möta mamma där och fixa legget och kontot. På fredag fyller Emelie år. Kände bara för att skriva det. Emma och Oliver står här och kickar fotboll, de är lite söta. Idag är en skön dag EFTER skolan för på onsdagar har jag inga aktiviteter och då kan jag ta det lugnt. Nu har jag börjat

Evelina 


When we were sitting on top of the world

Hej hej!
Idag har jag varit i skola som vanligt. Men idag är det tisdag och då var det en bra dag. Vi gjorde kakbuffe' på hemkunskapen. Woho! Efter skolan gick jag till mamma, behöver ha lite lugn och ro, få vara lite själv. Men halv 7 så har jag innebandyträning. Nu har jag inte riktigt nått att göra. Ska väl dra hem till pappa snart. Imorgon efter skolan, ska jag till nordea med mamma och fixa leg och kontokort till mig. Min bild som jga tog till legget blev inte så bra. Hm.. Menmen, man får väl vara nöjd med det man får. Nu ska jag sätta på lite musik i hörgtalarna här och kanske börja ta fram mina innebandy grejjor så att jag kan bege mig till papi.

Evelina

I didn't want to shut you out.

Hejj änglar!
Idag luncha jag med Emma, vi åt kebab på kvarnbergsplan. mums! Sen gick vi proppmätta till ica, jag köpte jäst ( eftersom jag och mamma ska baka bullar till min hemkunskapsläxa. ) och Emma köpte 2 twister. Sen gick vi hem til henne och kolla på Ebba & Didrik, fast vi pendlade lite mellan Life of Ryan också. Sen gick jag hem eftersom vi skulle åka till mormor och morfar och fika, och det var faktiskt trevligare än jag trott. Eller så var jag bara på bra humör. Skulle ha varit med Emma egentligen nu också när jag kommit hem, men jag kände att jag orkade verkligen inte, jag är helt slut. Efter 4 dagars ledighet så är man fortfarande trött. Skola imorgon då. -.-  hoppas det händer nått kul. V. 20 kommer bli rolig. Eftersom jag har prao då. Jag ska praoa på teatern. I 3 dagar, vet ,  lite, men det är iallafall nånting. Och min lillasyster fyller 12 på fredag. DÅ SKA NI GRATTA HENNE! Jag vet vad jag kommer på i "tröstpresent" utav pappa, men det säger jag inte. ;) Mamma är på buggen, Emelie är i flempan, så det är bara jag och Hakam hemma. Så det är skönt att det är lite lugn och ro. Måste komma ihåg att fixa gympakläder til imorgon.

Evelina

utstängd

Hejj änglar!
Idag har jag varit ute och promenerat. Tog en liten runda, det är ju så fint väder! När jag kom hem så kom jag först inte in i lägenheten eftersom mina syster hade gått och jag hade inga nycklar. Men mamma kom ganska snart därefter. Sen skulle mamma gå iväg en snabbis. Och jag låste dörren och jag bestämde mig för att sola lite på balkongen. Jag satt där med mina lurar i öronen och lyssna på radio från mobilen i ca en halvtimme när Emelie och mamma rusar ut på balkongen och säger att de var jätte oroliga för mig, för mamma hade plingat på flera gånger och jag hade inte hört och sen hade hon typ ringt Emelie eftersom hon hade nycklar och då kom Emelie och öppna. Men sen när de visste att jag levde så gick Emelie och mamma igen. Efter en kvart kanske så känner jag att jag måste duscha nu. Och när jag ska öppna dörren in till lägenheten från balkongen så är den låst, jag är utelåst på balkongen med bikinitrosor och en BH på mig. Jag försökte få tag på mamma, men kom på efter ett tag att hon måste ha gått igen, så jag messade Emelie och kollade om mamma var på gården. Men efter en si sådär 10 minuter så kommer hon och öppnar till mig ich säger att dörren stog helt öppen. Nu kund ejag iallafall komma in och jag hoppade in i duschen. Och när jag kom ut var mamma hemma. Då hade hon varit hos grannen och sagt att allt var bra med mig, för då hade hon varit över hos grannen och sagt att hon inte kommit in och att jag kanske har svimmat av andnöd inne i lägenheten ( jag sa till mamma innan hon gick att jag hade jätte svårt att andas, men efter att jag tog det lugnt blev det bättre.) så då hade hon varit där och sagt att allt var okej och tagit en kopp te, och låtit dörrn vara öppen. HMPF.. Jaja, nu är allt bra iallafall, ska väl kä på mig och sminka mitt finniga ansikte. Alltså jag har inte rikigt haft så himla stort problem med finnar, visst har jag haft en del men det har inte varit massvis. Men nu känns det som om det har kommit mer och mer. och det är inte speciellt kul! Och det sitter en som är jätte obehaglig precis mellan näsan och munnen. Usch usch, nej nu ska jag fixa mig.

Evelina

I'll be your princess.

Hejj änglar!
Jag var hemma igår kväll. För det skulle bara bli jobbigt att vara där nere. Mycket folk och fylla överallt. Just nu så gör jag inte så mycket. har duschat och ska väl äta frukost som kommer bli nån form av brunch. JayLo Show står på TVn. Inget intressant. Fast nu bytte jag till X-effect på MTV. Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag inte göra nånting. Och jag har faktiskt inte nått speciellt att skriva så jag stannar här.

Evelina 

RSS 2.0