Belive Love Live

Var hemma hos mamma och fixa buren, den var rejält äcklig så fick duscha ur den och det. Så det tog lite längre tid än jag trodde.
Kom tillbaka till pappa efter ett atg iallafall och hade väl tänkt slagga strax. Blir gymmet med Emmalainen imorgon! GREAT! :D

Jag saknar min baby :(


Glad chey på segelbåt :)


Bröllop, Last part











Stanna kvar hos mig

Ända sedan jag kom hem i söndags så har jag inte gjort något speciellt. Bara varit hemma. Inte så kul. Men på lördag åker jag på kryssning till söndag, så det blir lite skoj iallafall! Tänkte försöka dra med mig Emma imorgon och gymma, måste röra på mig!

Just nu lyssnar jag på musik och slöar i fåtöljen, väntar på att pappa ska komma hem.
Måste nog springa över till mamma en snabbis sen, lägga i en tvätt och fixa Othellos bur.

Idag åkte min fina neråt i landet med sina vänner. Han är borta till tisdag och när han kommer tillbaka till Stockholm så åker han antagligen till Rättvik efter det. Saknar honom!


Bröllop, Part 3


















Bröllop, Part 2













Pieces of me

Drog iväg till närakuten vid 11 snåret. Och mycket riktigt så fanns det små vita blodkroppar i urinröret. Så fick furudantin som jag får knapra ett par dagar nu. Men det som är skönt är att det hjälper med en gång så nu har jag inte ont eftersom jag tog en tablett på en gång :)

Nu försöker jag hitta orken till att börja fixa i mitt rum. Sen ut som ett bombnedslag efter att jag kom hem från seglingen, väskor och kläder överallt.
Sen ska jag fixa mig för matchen, as nice! ;)


Bröllop, Part 1











tyvärr blev bilderna i kyrkan ganska murriga och suddiga


Don´t lose yourself

Seglingen var härlig, grymt mysig faktiskt. Och jag blev gulligt solbränd, gillas!
När jag kom hem från seglingen i torsdags så åkte jag bara hem en snabbis för att sen träffa min bebis.
Så sen i torsdags till igår har jag varit med min älskling <3 . Han har köpt en husvagn som han håller på att fixa till då han ska på roadtrip på torsdag ner till skåne. Så jag har hjälpt honom måla den, sen har vi också sovit i den, mys!

Idag vakna jag runt sex tiden av att jag var kissnödig, när jag väl gick på toa kände jag av urinvägsinfektion. Suck.. Nyss ringt närakuten och väntar på att de ska ringa upp. Så jag kan få en tid på förmiddagen och få medicin. För ikväll är det Bajen vs Assyriska som gäller och det vill man ju inte missa!


Älska mig

Kom hem idag från min fasters bröllop. Hon var så otroligt vacker och allt var så himla bra.
Lite bilder blev det men det får jag visa lite senare. Åker ju nämligen och seglar imorgon med Fisen.
Så nu ska jag duscha sen ska jag sova!
Hörs :)


See you in another life

Godmorgon!
Här sitter jag i fåtöljen, med ryggont och förkylning. Kul va.. Inte speciellt faktiskt.
Så idag blir det nog bara att vara hemma och kurera mig. Ska bara göra ett litet ärende på eftermiddagen.
Men annars så blir det nog bara hemma.


Those beautiful eyes

Nu är jag hemma!
Blev inte så himla mycket bilder, eftersom jag glömde att jag hade kameran, men lite har det blivit iallafall!

Måndag: Åkte in till stan med Fisen och vi hade det mysigt, gick runt, hon köpte 2 par bellerinor sen fika vi på John Chris och blev uppraggade av italienare.
Vi bestämde sen att jag skulle sova hos henne, så vi åkte hem till mig en snabbis och hämta grejer. Vi var ute ett litet tag tills vi kom hem lite senare och drog i Solsidan i dvdn och smeta på aniktsmask i ansiktet. Slutade med att jag somnade i soffan. Med ansiktsmask på. Vaknade runt 4 och gick och tvätta av mig, då somnade Fisen i soffan. Så jag tittade klart på skivan som var i sen gick jag och la mig och sov jag med.

Tisdag: Vaknade runt 10 tiden, åt lite melon till frukost och sen vid halv 12 åkte jag från stuvsta. Åkte bara hem packade om och åkte iväg sen igen till Sundbyberg och till min baby. Var hemma hos honom lite först sen drog vi till hans föräldrar och blev kvar ett bra tag eftersom det skulle diskuteras fram och tillbaka. När vi var klara där så drog vi vidare. Älsklingen skulle byta sin volvo med med annan kille så dit for vi och de bytte bilar. Nu kör han runt med en liten BMW. Stanna till vid 7eleven och sen vidare hem.

Idag: Klockan ringde kl 6, låg kvar i sängen ett litet tag, och lite efter 7 åkte vi iväg till Rosersberg för att lasta på i lastbilen. Var med baby halva dagen tills han släppte mig i Rotebro för att jag skulle kunna komma hem.
Och nu är jag hemma!

Jag och baby kommer ju inte kunna träffas på ett tag nu då jag ska på bröllop mellan lör - sön sen åker jag och seglar på måndag och vet inte exakt hur länge jag blir borta. Så det var lite små jobbigt att säga hejdå den här gången.



Jag och Fisen




Detta är precis exakt innan hon tappar sin dricka på marken



Och då ser man ut sådär efteråt



Me on the trainstation





Schnygga cheyer


Moves like Jagger

Kom nyss hem från gymmet. Åkte till Sportlife på Odenplan och körde lite lätt för att värma och och "lära känna" gymmet lite. På onsdag ska vi åka igen och då ska det svida.

Nu ska jag duscha och fixa till mig och sen åker jag och Fisen in till stan för hon skulle köpa nya skor, sen får vi se vart vi tar oss vidare :)


En medelmåtta

Läsa. Tänka på annat. Längtar till imorgon. Träna. Vara med Fisen. Prata, prata om allt.

Godnatt.


blissful

Sitter i sängen i badrock och myser.
Satte mig i badet och läste ett kapitel ur min bok, mys! :)
Rakat mig och smort in ansiktet med en massa krämer så man ska hålla sig fräsch! :D

Nu har jag precis ätit lite glass och ska väl lyssna lite på musik och chatta lite. Sen lägger jag nog mig och läser lite till tills jag blir tillräckligt trött för att släcka lampan.

Notis; Måla naglarna imorgon, de ser förskräckliga ut!


Dags att börja visa lite intresse?

Åkte iväg med Emelie till stan på eftermiddagen. Emelie köpte en klänning hon ska ha på fasters bröllop och jag köpte en väska, en handväska jag kan ha i skolan sen också, skiit bra!
Vi tog en liten fika därinne också!
När jag kom hem satte jag mig vid datan och chilla. Sen såg jag mamma, Hakam, Pia och Robin satt ute på gården med Othello. Så jag gick ut en stund och kom in nu.
Ska nog lägga mig i badkaret och mysa, raka benen och fixa.

Imorgon ska jag åka in till stan med Emma, vi ska hämta våra gymkort och då ska vi även ta ett pass när vi ändå är där. Skönt som fan ska det bli, haft lite abstinens och nu ska det bli så skönt att få komma igång igen.
Mot kvällen ska jag till Fisen och hålla henne lite sällskap eftersom hon är ensam. Så det blir myspys!
Helt enkelt en as nice måndag :)



I´m complete

Sitter här färdig och väntar på Emelie, vi ska åka in till stan tror jag. Annars så blir det Skhlm.
Tror att jag håller på och åka på en förkylning, halsen känns konstig, liksom torr och kliar. Hoppas det går över snart. Kan ju inte vara sjuk på lördag när det är bröllop eller på måndag då jag åker och seglar med Fisen.
Nej, jag vägrar bli sjuk.



Jag just nu.. Hahhaha, biff..


Vad vill du jag ska tro?

Kom hem för inte så länge sen.
Vi gick ut för att grilla och har blivit kvar hela kvällen, bortsätt från att jag gick upp till morsan och fixa kaninburen. Men tog ned Othello sen så han fick springa lite, sötnosen rullade runt och la sig i sanden :D

Nu tittar jag på Soran Ismail som går på femman just nu. Bara så ni vet :)


Mitt hjärta blöder

Vaknade vid 10, tog då upp min bok och läste i 1 ½ timme. Ska alldeles strax gå upp, ställa mig i duschen och sen äta lite.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det löser sig. Lite småsugen på att åka till skhlm eller luncha eller nått. Kanske åka in till stan.. Jag vet inte.


Boys don´t cry


Set fire to the rain

Sitter i soffan och tittar på när Hakam ska färga Emelie hår, nu ska det bli ännu blondare.
Ingenting fungerar här hemma, varken tv, internet eller telefon. Tur att jag hade stickan jag har när jag är hos pappa hemma hos mamma. Så jag är den ända med internet ;)

Idag ska jag städa mitt rum, igen.. Sen fixa Othellos bur när mamma kommer med spån. Farmor är hos pappa eftersom han är uppe i Jämtland så jag ska nog gå över dit. Vet inte hur länge jag varit hos mamma men det är kanske lite mer än en månad, så det är väl time att gå över till pappa nu. Hålla farmor sällskap också :)


Jag önskar jag hade 10% av det han har

Så nu var det fixat, en liten justering bara! Mycket bättre!
Ska kolla klart på mitt tv program nu sen ska jag sooooova.
Natti :*



Hahah, njutarN


Renoverar

Bloggen renoveras lite till, kändes inte riktigt bra där på headern. Så headern är försvunnen ett litet tag nu bara ;)


Always remember

Är så otroligt trött, blir nog sängen tidigt ikväll. Tidigare än vanligt iallafall.
Sitter och kolla igenom "Halv åtta hos mig" och har ätit lite mat och llite glass, så jag är riktigt mätt!

Får skriva lite mer senare :)


Design

Ser ni min nya design :)
Vad tycker ni?

Jag är jättejätte trött, så jag funderar på att sova en liten stund.


<3

Hahah, lite rubrik brist.

Efter helgens depression så träffade jag mina fina fis, och då mådde jag så mycket bättre. Sov hos henne och hade det trevligt.
På söndagen var kvällsplanerna att jag skulle på bio med fisen och lucas, men det blev strul. Så baby kom och hämta mig istället. Varit med honom sen i söndags. Åkt med honom på hans jobb, så upp kl 6 mån och tis. Men mysigt att få vara med honom bara.
Åkte hem idag iallafall, kände att det var lagom så för den här gången. Saknar honom lite redan.
När jag kom hem så satte jag på en tvätt, sen bestämde jag med Becka att vi skulle ta en fika i centrum, så så blev det! Mysigt värre! Islatte, fruktsallad och glass + tjejsnack.
Sen kom mamma och när Becka gick så gick jag och mamma till kappahl och jag fick en sommarklänning och en blus som var på rean. Mycket bra!
Imorgon ska jag träffa Rebecca och vi ska fixa min blogg! Äntligen! Då ska jag ha blusen btw. Så det bli niiiiice.




Sist jag och Rebecca var ute och körde var det kallt och hur mycket snö som helst.


FML

Ska sova nu så jag slipper tänka. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.


Genomskinlig

Känner mig orolig. Gråtfärdig.
Tårarna bränner bakom ögonlocken men jag låter de inte få rinna. Tvingar de tillbaka.
Känner för att lägga mig i sängen i fosterställning, skrika och gråta. Som att gå ner i ett svart hål. Hade jag vart ensam hade jag gjort det. Går inte nu, blir för mycket frågor, orkar inte svara på frågor. Skulle däremot vilja ha svar på en massa frågor. Panikångesten bubblar i bröstet, som att den är påväg att bryta ut.
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Faktiskt funderat på att börja prata med nån igen. Typ någon psykolog på UMO. Ska fortsätta fundera på det.


Sopa

Jag är inte tillräckligt stark


Scengymnasiet

Fått mina gymnaisepapper, och bekräftelsen på vilket gymnasium jag kommit in på. Men jag visste redan, men ändå. Blev iallafall Inriktining musik profil Artist på Scengymnasiet i Skärholmen. Blir säkert bra tror jag! Var ju mitt första handsval så. Höstterminen börjar 17 augusti, tidigt..

Blir nog ingen festival, känner för att spara den lilla peng jag har kvar tills jag ska iväg med Fisen nästnästa vecka istället. Dessutom är jag för lat för att åka iväg nånstans idag.

Idag har dragit igenom en massa Halv åtta hos mig, kul i jul. Jaa, det har jag väl haft för mig, förrutom att jag haft/har ångest över att jag ätit så mycket choklad. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, då ska vi göra en sommarsallad innehållande halloumi, bacon och pasta. Gottigottgott!


Swing it!

Spenderade natten i soffan, riktigt skönt faktiskt. Svalt och utan täcke.
Idag verkar det inte vara så bra väder, mulet och fuktigt.
Sitter och drar igenom ännu ett Halv åtta hos mig avsnitt och när det är slut kanske jag drar ut med Othello en stund tror jag, han har inte fått springa i gräset än. Sen ska jag nog duscha.

Vi får se vad som händer ikväll, hade tankarna på att dra på den där countryfestivalen, men vi får la se.


Dance like nobody´s watching

Gick med Emelie ned till centrum, slutade med middag på donken.
Emelie skulle iväg på bio och jag glömde mina nycklar i hennes väska, så jag fick gå hem till pappa tills mamma kom hem. Men det gick bra iallafall.
Nu sitter jag och tittar på gamla avsnitt av Halv åtta hos mig i brist på annat att göra.
Imorgon tror jag att jag ska lägga mig nere i Rådsparken och sola om det är bra väder, med lite musik i öronen. Gud så skönt. På kvällen kanske jag åker till Lida, det ska ju vara countryfestival där. Det kanske kan vara lite mysigt. Men vi får se.

Nånting jag längtar mycket till är iallafall nästnästa vecka. Då åker jag och fisen och seglar! HAPPYFACE! Ett stopp är iallafall Sandhamn! Kommer bli grymt och jag ser fram emot det så mycket! Skit mysigt!

Åker jag inte till Jämtland nästa vecka så ska bloggen fixas då, har en sjuk idé. Så ser fram emot det också. ;)



Saknar min fina grek så mycket också <3


RSS 2.0