Malta











Hammarby


Älskling

Grattis på födelsedagen älskling, du är bäst! Älskar dig! <3333

image description

Påskafton

Var hos min faster idag, Gud va god mat dom hade gjort! Sjukt! Så jävla gott! Grillat, lax, såser, allt. Var med mina småkusiner och blåste såpbubblor på tomten, mina fina!

Är hemma nu. Saknar mitt hjärta..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1028501/images/2012/pic_197371533.jpg" class="image">


Låt mig bara falla lite mer

Sitter och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Idag är det musikalrep som varje torsdag.
Jag sitter hemma och väntar på att Rebecka ska sluta skolan, då ska vi ner till centrum eftersom jag ska äta sen ska vi nog dra :)

I helgen blir det fullt upp och på måndag är det bajenpremiär och min trollis födelsedag <3



Bläää

Sitter i verstan och försöker plugga inför mitt omprov imorgon, suck så tråkigt! Bebi håller på att fixa sin bil.. Hoppas jag får mat snart för jag är jävligt hungrig och han vet hur jag blir då.

Har inte hänt mycket idag, varit i skolan och gymmet. Som vanligt på tisdagar.

Snart är det loooooooooov!


Happy

Imorse när jag vakna så såg jag att min bebi inte låg bredvid mig längre, men jag hörde skrammel i köket. När jag kommer ner så har han dukat upp värsta frullen till mig och honom. Hur glad blir man inte då? Att få vakna upp till en kyss och god frukost av sin kärlek. Han är bäst min trollis <3
Dessutom hade hans mamma lämnat två påskägg på köksbordet! Så gulligt!

Är hemma just nu. Har suttit med mamma och fikat i centrum. Sen blev det en liten snabbis till lindex. Ska samla ihop all smuts tvätt här hos pappa och gå över till mamma för att tvätta. Har verkligen INGET bokstavligen att ta på mig, allt är smutsigt..


RSS 2.0