The winner takes it all.

Sitter i bilen påväg hem från åkersberga matchen. Vi vann med 2-1 ! Bra va! (: Igår vann vi mot segeltorp med 7-0, så HIBS is back on track! När jag kommer hem så ska jag duscha sen ska vi åka ner till storängshallen och kolla på balrog vs huddinge ik Men ikväll blir det nog bara film. Jag har sagt i alla inlägg i helgen att jag ska titta på film men det har liksom inte blivit av. Fast jag tittade på stormbraker igår innan jag somna. Värd att se! Hör kanske av mig senare. Puss..

T-hallen

Sitter i t-hallen och tittar på när mina små utespelare latjar på plan. Halv tolv är det match mot segeltorp. Den ska vi vinna! Efter matchen blir det nog bara chill. Vid fyra tiden så har robin match här också så jag kanske jag kommer ner hit och kollar. Men jag ska titta på film tror jag när jag kommer hem. :)

Voddler

Gud, så himla skönt att det är fredag! Skolan var chill och allmänt bra! Kom hem, gick ner til centrum och handla med Pia och Pappa, åkte hem, käka. Och nu tittar jag på let's dance. Sen ska vi titta på nått nytt prgram som heter Solsidan. Och efter det ska jag titta på nån film på voddler. yeah..

Imorgon ska jag spela match i T-hallen mot Segeltorp. Vi ska vinna så hårt! Har match på söndag också fast i Åkersberga. Den ska vi också vinna! Måste ta poäng. Men nu ska jag chilla. Puss och kram skumbanan!



Invägning på VV

Har precis kommit ur duschen.

Var på ViktVäktarna och vägde mig. För att se om jag gått ner nått. Jag gick ut från lokalen 1.8 kg lättare. Det känns skönt att jag för en gångs skull går ner i vikt.
Nu ska jag snabb plugga in spanska glosorna till imorgon. Heheheu.. Don't like! Sen ska jag sova, älskar att sova!

Natti..

Skolan

Är i skolan just nu och har svenska. Ska snart ha matte -.- sen efter det är det lunch. Fan det är så jävla långt emellan. är så uttråkad.

jag somnade halv 10 igår! jag var så jävla trött! heheheu (;

Idag fyller pappa och faster Nettan år! GRATTIS! ((:


Dito..

Hoppade över träningen idag för att åka till mormor & morfar. Mormor fyllde år häromdagen. Så vi fick mat och tårta. Men jag åt enligt pointsen. Har ätit för ganska precis 41 points idag. Och jag vägde mig idag. men jag tänker inte säga vad det stod. Ska väga mig hos VV imorgon och de är den vikten som gäller.

Ska typ gå och lägga mig nu. Är så jävla trött. Höll på att somna hos mormor & morfar. Gash...

Sov sött..



Håltimme

Jag har 3 timmars håltimme. Så Rebecka och jag gick hem till mig. Vi har ätit lite mat som jag gjorde och vi har suttit lite vid datan. men nu ska vi gå mot bussen och åka tillbaka. Kramis!

Raoul Wallenberg

Hej!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det var en ganska tråkig dag. Förrut brukade jag tycka om tisdagar. Vi har både musik och drama på tisdagar. Men nu är den ganska långtråkig. Men dagens garv var ju på drama ofc!
Vi skulle dramatisera en av scenerna i ett utkast vi har fått från manuset till musikalen vi ska göra i nian. Och Unni skulle vara en som arbetade på Svenska ambasaden i Ungern (Jag var Raoul Wallenberg). Och hon gjorde den här personen som hette Per Anger, jätte konstig! Hehe, han fick typ rysk dialekt fast han var svensk och världens underbett. HAHAHAH! Jag kunde inte hålla mig för garv!

Jag har nyss ätit lite och ska snart börja byta om. kvartöversju är det samling på innebandyn. Hoppas på en riktigt rolig träning eftersom jag inte är så taggad idag. Men det blir nog bra!

Nu ska jag byta om!

BTW, kan ni se någon skillnad (;

Raoul Wallenberg                                       Evelina Magnusson

                 

24 januari

Idag är det exakt en månad sedan de var julafton. (:

Jag har ingen som helst blogg lust, men jag skriver för att hålla den lite uppdaterad.
I torsdags började jag på viktväktarna med mamma. Och hittils har det gått bra. Jag får äta 41 propoints per dag. Och det känns ibland som om jag äter hela tiden. Det ä viktigt att man får i sig ALLA propoints.

Igår spelade jag 2 matcher efter varann. Första vann vi med 6-2 mot Tyresö Trollbäcken.
Andra forlorade vi med nått jag inte kommer ihåg. Men jag är nöjd med min insats. Efteråt så satt jag och Emma kvar och kolla på när 94 killarna spelade.

Idag är jag grymt trött. Vet inte varför. Jag gick och la mig relativt tidigt igår och vaknade vid halv tio tiden. Så jag borde inte vara så trött.

Mamma ska åka och simma med Jeanne. Och jag ska väl städa inne i mitt rum -.-  Gjorde lite utav matteläxan igår. men senså skulle man ha en gradskiva/vinkelbåt och det hade inte vi hemma så då kunde jag inte fortsätta. suck..

Nu ska jag göra nått annat. Bye.

Helgen

Lördag- Så spelade vi match i Nynäshamn, en div 2 match så vi vann med 12-2. Fast jag släppte in mina första mål i div 2 serien. Nu står det typ 42-2 eller nått sånt för oss. Så det är sjukt bra! När jag kom hem så skulle mina fastrar komma. Och min farmor. Så jag fick lite presenter. En tröja av pappa och pia som var för liten så Emelie fick den, en Tee av Jessica & co, en massa örhängen och en mask av Nettan fick också 500:- av farmor. Kommer inte ihåg mer.

Söndag- Var på jävligt dåligt humör var väldigt deppig också. Spelade match i Tungelsta. Vi förlorade med 3-1. men jag tycker tavlan ljuger för vi var mycket bättre och hade fler skott på mål. Vi hade 29 skott på mål varav ett kom in. Och resten av dan så gjorde jag ingenting. Var bara sur och deppig, så jag låg i sängen resten av dagen.

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha språk *snark*. Efter skolan så ska jag till BUP. och sen hem och plugga. Skulle ha gjort klart en massa matte till idag men jag strunta i det. så det blir bara massa matte idag. -.-

Men nu ska jag logga ut.

Johanna Helgesson hälsar också (;

 

 

 


orkar inte

Idag är allt fel. Jag är inte på bra humör. Vill inte vara hos pappa, vill inte vara hos mamma, vill inte till skolan imorgon, vill inte vara i Huddinge. Jag vill bara bort, sjunka genom jorden liksom. Och att vi förlorade matchen idag hjälpte ju inte till heller.. Tungelsta *****. Har mycket matte att plugga också. Men jag fattar ju nada, så då blire lite svårt. Och har ingen lust till det heller, känner bara att jag kommer bryta ihop. Som att allt faller isär. Vill bara vara ensam. Lite svårt när man har folk omkring sig 24/7. Jag känner hur paniken smyger sig närmare huden, men jag behåller lugnet.

Nu ska jag borra ner mig ännu längre ner i min säng och dö.

Out here on my own

Försökte att göra ett videoinlägg, men det är väl inte min dag idag direkt. Skolan var sjukt tråkig, och jag kände mig mest i vägen. Nu spelar musik på högsta och jag sitter i min säng ensam hemma. Imorgon kvart i ett är det match i Nynäs. Den vinner vi. Och jag kommer hålla nollan igen. Sen efter det kommer mina fastrar och kusiner och firar min födelsedag. Ska bli roligt! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ska jag kolla på en film (?) Jag ska ta det lugnt iallafall.

Har gått ner några hekto, hur många vet jag inte, 3 kanske.. Inte så mycket men det är nånting iallafall. Ska fortsätta jobba.

Hörs kanske sen.









"Jag är ett andrahandsval."

Så häng dem långsamt

Hallojsan!

Idag har jag inte haft 2 lektioner, har även haft 3 timmars håltimme. Så lunchen spenderades på donken. Och det var nice, jag hängde med Rebecka, Marina, Oliver och Tara. På musiken tränade vi på våran musikal som vi ska ha i 9an. Den heter "Du spelar roll" och handlar om judarna i ungern under kriget, och om hur Raoul Wallenberg hjälpte till. Och om vad som hände och så. Känns inte så jätte roligt just nu men det blir säkert bra sen. Sen har jag bara haft språk i 40 minuter. Men jag gick på extra matte efter skolan också. Måste gå där eftersom jag suger på matte. Nu ska jag strax äta lite, och sen blir det träning mellan halv 8 och halv 10.

Och om någon vill köpa kakor av mig så säg till, jag har:

1 Havreflarn med choklad
3 Kajsas cafekakor (chokladkakor med chokladbitar)
3 Lillans lösgodis

Burkarna kostar 50:-/st

Sålde precis min sista burk med chokladbollar till Rebecca som fyller hela 15 år idag! Happy Birthday!

Nu måste jag käka! Bye!




bilder

     
   

  

Trött, men snart träning

Skoldagen började med att vi gick ut i skogen. Vissa åkte ner för berg. Och vissa gick bara efter. Det var väldigt kallt.. Men jag fick några fina bilder som jag kanske lägger in sen.

Nu ska jag snart äta lite och ladda inför träningen. Träningen "börjar" 19.15. Och slutar halv 10 tror jag. ¨
Och jag måste verkligen lägga miog tidigare idag, det var så himla jobbigt att komma upp imorse.
Så det blir i säng senast halv 11.

Nu måste jag käka. Puss..

New Moon

Hejsan snyggingar!

Efter skolan åkte jag och Louise iväg till Heron och kollade på bio. New Moon blev det. Vi hade grymt kul i salongen och det blev mycket skratt. Kvällen blev helt enkelt riktigt bra! En härlig start på terminen! Ser framemot det fler gånger. Vi kom också fram till att Taylor Lautner är GRYMT snygg! Och att man kanske ska kissa innan man går in i salongen. Iallafall om man har en lite blåsa. Och då syftar jag på mig själv. Nu ska jag tvätta bort sminket och titta klart på Paradise Hotel. Och sen kolla igenom den nya Frida tidningen och sen försöka slumra. Så vi höres imorgon. Imorgon har jag bara träning på kvällen, en träning jag ser framemot! Godnatt alla hetingar! <3

Pallar inte ha nån rubrik.

Både jag, Emelie och mamma har fastnat framför tvn. Johan Falk.. Heheh.. Vilken tur att man har tv på sitt rum då. Men kommer inte kunna titta på det för då kommer jag aldrig kunna sova. Kommer bli jobbigt att komma upp ur sängen imorgon. Hmm.. Måste kolla bussarna nu. Natti.. Puss...

Eftersom Lollo ville att jag skulle uppdatera.

Vaknade vid 11 tiden, men gick inte upp förrän vid kvart över 12. Hade en sån härlig men konstig dröm så jag ville inte gå ur sängen. Idag vill jag inte göra nånting känns det som. Men är riktigt bio sugen.
Men jag ska väl packa upp från Storvreta, har fortfranade inte gjort det. Fixa Prinsens bur måste jag också göra eftersom vi ska till pappa imorgon.
Vi torskade matchen igår mot Tullinge, med 5-1. fi**a... Men Jessica, Stefan och farmor var och kolla (:
Jag fick en födelsedagspresent utav Jessica och Stefan. Den klänningen som jag la upp längre ner. Men som jag sen kom fram till att det inte var den men jag provade den och den satt bra så jag behåller den. På söndag firar vi min födelsedag hos pappa. Har verkligen ingen ork i kroppen. Känner mig helt slut.
Nu ska jag nog äta lite, och fixa lite sen hoppa in i dushen. Och sen antagligen titta på en fiml på datan.

Puss..

Love



Gud en sån söt klänning, tänk er den med ett par svarta strumpbyxor och ett par svarta högklackade! SO CUTE!

Home alone..

.. not really. Emelie ligger och sover i soffan. Sötnos..
Ikväll är det Let's Dance på tv. De är ju något man måste se. Elin Kling, Molly Sanden, Stefan Sauk och Agneta Sjödin är några som ska vara med.

Måste bara säga att jag älskar Lady Gaga! Älskar hennes musik! Helt outstanding!
Här är en av mina favvo låtar!



"Några smulor till duvorna min vän sen går vi hem."

Hej!

Kan ju börja med att säga att vi åkte ut i kvarten i Storvreta på straffar mot ett finskt lag.
Men jag har haft väldigt kul.

Igår var det min födelsedag. På förmiddagen åkte jag och Emma till Stuvsta och kolla lite på Hi-Sport Outlet. Emma la undan lite skid kläder och sen åkte vi hem. Emma gick till sig och åt semlor. Och jag gick hem och städade. Vid 4 tiden kom mormor & morfar, vi kollade lite på bilder från Kanarieöarna. Efter en stund kom Adam och Mattias. Så när vi hade kollat på bilderna klart så gick vi och åt. Fläskfile i soja och ris. Det är så gott! När alla hade ätit upp så gick vi ut i vardagsrummet för att jag skulle öppna mina presenter. Jag fick ett halsband som Adam hade gjort. Presentkort på farsta och på SF och en bok av mormor & morfar fick och Grease - den svenska versionen på Göta Lejon av dem. Sen fick jag ett presentkort på Berns i Huddinge utav Hakam. Utav mamma har jag fått ett halsband, en reflex och en fjällräven jacka! Jackan blev jag nog gladast för. Så tack så mycket för alla presenter

På söndag ska vi fira hemma hos pappa. Hoppas på att få lite presenter där också. 

Ex. på vad jag önskar mig mer:

Svarta eller Vita Converse
En svart eler vit klocka med strass från Ur & Penn
Mer presentkort
Pengar
Ipod touch eller en Ipod nano (senaste)

Nu så ska jag chilla lite. Kram.. 

Födelsedag

Grattis till mig, 15 år idag (:


Vinster

Vi har vunnit alla våra matcher! :-D Första med 3-1, andra med 2-1, och den som vi spelade idag med 4-0. Nu ska vi åka och äta. Hör av mig. Kram

Storvreta

2/1-4/1 är jag i Storvreta och spelar innebandy. Så det blir ingen bloggning under dessa dagar. Men ni får ha en bra helg så hörs vi på måndag (:


RSS 2.0