Det är över nu


Berättelser om ensamhet kan alla känna igen sig i.

Började dagen med sällskapsdans i skolan, inför balen. Vi dansade foxtrot, bugg och vals. Jag har jätte ont i vänster axel och arm nu. Verkligen jätte ont.
Skolan flöt på, som vanligt. Nu pluggar kag lite matte, ska också göra lite på mitt hemprov.
Pratat lite i telefon har jag gjort också, ska ringa upp snart igen.
Skulle egentligen på teaterföreställning idag, men prioriterar plugget. Det måste bli klart den här veckan. Dessutom skulle jag egentligen på Bajen match men Emelie fick min biljett, kan vara kul för henne. Tror hon blev glad.

Mamma ska hämta min balklänning på torsdag! Som jag anatgligen också kommer ha på min fasters bröllop, men har inte bestämt mig än, om jag ska ha den eller klänningen jag ska ha på avslutningen. Tar väl med mig båda och ser var jag känner för.

Knappt 3 veckor kvar på skola nu, håll ut..


Sena nätter, tomma glas

Jag vet att ni kanske undrar hur jag mår. Kanske de flesta tror att jag mår åt helvete dåligt. Men faktiskt inte. Jag mår bra och känner mig glad trots allt.
Jag är inte ledsen. Klart att jag fortfarande hade velat att det skulle vara han och jag, men nu vet jag vem han är. Och det hade inte funkat iallafall. Vill ha någon som kan stå upp för sig själv. Någon som inte gör slut på sms (inte ens jag fick ringa). Jag kan fokusera på mitt. Och är inte det den bästa hämnden? Att bevisa att jag faktiskt inte är berörd. Att jag skiter i honom. Att jag inte bryr mig?

Jag ska tänka på mig själv, och ha kul med mina vänner. För jag kan klara mig själv.


11/3 - 16/5

</3


Hur blev det såhär?

Jag mår så jävla dåligt just nu. Bara gråter hela tiden.. Ni får hålla ut.


Frågor

Vart bor din pojkvän? - I Stockholm

Har din syster blogg? - Nej


Om jag inte är så macho, men försvarar dig ändå

Hejsan!

Igår hade jag en sån himlans mysig dag!
Slutade skolan tidigt, åkte hem runt 1. Kom hem, men jag och lillasyster kände inte för att sitta hemma så vi cykla ner till centrum och satte oss på Castello och åt glass. Sedan tyckte väldens finaste att jag skulle åka till honom så det gjorde jag (det var våran 2 månaders dag igår!).
Hans kära mamma som varit på Ibiza hämtade upp mig och hade med sig ett litet paket åt mig med ett gulligt armband i som hon köpt där. Blev jätte glad!
Vi hämtade upp finaste och åkte till soptippen och de slängde en massa grejer sen åkte vi hem och hon släppte av oss hos finaste och sen låg han och jag och bara myste och åt isglass. Allt var så mysigt och jag var så himlans glad över att få lite tid med min älskling.

Var hemma runt 10. Vid 11 tiden tog jag, mamma och emelie en kvällspromenad. När vi kom hem var det bara sängen som gällde, såå trött!

__________________________________________________________________________________

Idag så vaknade jag kl 8, då va de bara upp och dra på sig kläder och ner till cykeln och cykla ner till bussen. Grejen var bara att hela huddinge måste ju ha tagit cykeln till tåg och buss idag. Det var helt smock fullt. Så jag leta cykelplats men hitta ingen, så det sluta med att jag låste cykeln runt ett träd. Och jag missa bussen såklart.. Jag var inte ensam som tur var.
Dagen har gått rätt bra, och har ändå varit rätt chill. Fick reda på att jag fått VG på engelska nationella läsförståelse och så va de nått mer. Har ju MVG i engelska. Men min lärare sa att hon inte vill sänka mig och att hon ska kolla på min nationella uppstats och sen kommer ju muntliga gå toppen sa hon, så hon var inte orolig. Hon vet ju om också att jag har haft det jobbigt med skolan nu ett tag. Och det känns skönt att mina lärare inte sätter sån press på mig då. Eftersom jag blir så lätt pressad.
Ska göra ett arbete om Elvis Presley nu i engelska (arbetet ska handla om "someone who has changed the world" och hittade en sida där de föreslog 100 personer som gjort det, däribland Elvis) och Elvis tycker jag om och är intresserad av. Så det kan nog bli rätt kul. Jag gillar sådana här arbeten, när på liksom får välja själv. Jag får välja VEM jag vill arbete om, och HUR jag vill göra arbetet. Muntligt eller skriftligt. För mig blir det nog muntligt.

Idag skulle jag egentligen på träning för DIF. Men jag har haft en sån förbannad hosta den här veckan och varit tvungen att ta hostmedicin, så det fick jag hoppa över idag. Menmen, får ta igen det med cyklingen.


Systra mi



Idag fyller min lilla lillasyster 14 år, GRATTIS FINA!


Grönalund

Idag har jag spenderat dagen på Grönalund! Ruuuligt! Öppningsdag så det var bystat med folk. Åkte 2 attraktioner. Tilt och Popexpressen. Var sånna jävla köer till allt. Träffa även på BB Jessica, BB Tobbe och BB Rodney. Så nu är vi bästa vänner och ska hänga varje dag hela sommarn..







Låt mig sooooooova

Nyss vaknat upp efter en liten tupplur. Emelie har somnat i soffan och jag tyckte det såg så skönt ut så jag tänkte att jag ska bara blunda lite, så sluta det med att jag somna. Välbehövligt. Men är fortfarande lika trött.

Efter Mattenationella så åkte jag till närakuten där sa de att jag hade urinvägsinfektion så jag fick tabletter. Jag brukar få furudantin men den här gången fick jag selexid som jag bara behöver ta i 3 dagar, as bra!

Om några timmar ska jag vara ombytt och på plats i eriksdalshallen för att kunna ställa mig på plan för att leverera. Om jag är taggad? Nej..


Årets sommarlåt


Godmorgon



Jag just nu

Vaknade vid 5, sen va det bara upp annars hade jag aldrig kommit upp om jag somnat om.
I förrgår sov jag typ 4 timmar, igår typ 7 timmar, och inatt 5 timmar.
Så nej jag kan inte precis säga att jag är pigg. Snarare övertrött..

Men ska dra mig till skolan och skriva nationella prov iallafall sen får jag se om jag stannar kvar, har huvudvärk och urinvägsinfektion känningar. Usch, är så trött på urinvägsinfektion. Går och är kissnödig dygnet runt. Har några tabletter kvar hos pappa sen förra gången men funderar på att ringa närakuten för att få gå och göra ett kissprov ändå. Undrar hur många gånger jag varit på närakuten den här månaden, hahah..

Idag är det den andra tryouten för Djurgården DJ, antar att jag ska gå på den men är inte speciellt taggad som ni kanske kan förstå.

Dessutom längtar till imorgon som fanken. Har en arbetsintervju då och jag hoppas verkligen på allt att jag får det, skulle vara så himlans nice!


För dig



Blev hemma idag. Mått illa hela natten vilket har gjort att jag sovit dåligt, inatt igen. Vilket resulterar i en grym huvudvärk. Mår fortfarande illa från och till. Men har lyckats fått i mig en halv risifrutti, euw..
Ska ta det lugnt, vika tvätt kanske försöka slumra till ett tag men måste också plugga. Matte framförallt, nationella imorgon. Men även idrotten borde göras, men den kanske jag sparar till imorgon, det är ju såååååå roligt med läxor..

Huvudet snurrar och jag springer runt som en halvnaken zombie här hemma. Och det tänker jag fortsätta med. HELA DAGEN! Hoppas vi har nån alvedon hemma bara.. suck..


Välkommen in



Vaknade efter drygt 4 timmars sömn och kände att jag verkligen inte orkade något idag. Men kämpade mig upp lite försent, fick en dunkande huvudvärk och till på köpet såg jag att det snöa ute. Där gick gränsen. Jag går så jag hinner till SO provet tänkte jag.
Och det gjorde jag. Klarar väl av G kan jag tänka mig. Sen började huvudet snurra och jag hade ont i magen så jag bestämde mig för att gå hem när jag blev klar. Lika bra, tisdagar är så jävla ovärda ändå.
Det var ändå bara en lektion kvar och det var NO, och då gör jag bättre nytta hemma än på den lektionen. Plus att jag inte klarar av min lärare.
Tog bussen, köpte micromat i centrum och käka hemma hos papi.

Har inte haft några kläder att sätta på mig den här veckan. Allt, verkligen ALLT har legat i tvätten. Tog liksom ett par mjukisbrallor, gammal tjocktröja och nödtrosor idag. Händer typ aldrig. Så efter att jag käkat så bestämde jag mig för att gå över till mamma, har ju trots allt inte varit hos henne på typ 2 veckor (?). Så då tänkte jag att jag tar med mig alla mina kläder och tvättar hos henne så har jag kanske något att sätta på mig i skolan imorgon så jag slipper gå naken och typ göra alla i Södertörns Friskola helt blinda. Så det har jag gjort hela dagen, tvättat. Känner mig lite duktig, lite... Vuxenpoäng liksom.

Emelie var hemma när jag kom till mamma, hon hade också varit hemma. Så vi har lyssnat på musik och pratat om allt mellan himmel och jord. Vilket jag tror att både hon och jag behöver göra ibland. Prata med varandra alltså, bara mellan systrar.
Sen fick vi lite tråkigt så vi tog min ögonskugge parlett och sminkade oss (jag var helt osminkad, och ni kan ju tänka er hur jag såg ut. Med 4 timmars sömn) på varsin toalett. Sen gick Emelie för att möta sin pojkvän, så jag är ensam hemma nu.

Snart ska jag börja laga mat, potatisbullar får det bli. LYX!... Eller inte. Men det är gott och helt okej för att vara tisdags mat. Men längtar till lunchen i skolan på fredag. Bakad potatis med kycklingröra *Dreggel*..


RSS 2.0