Fantastisk


Finns det en så finns det flera

Precis kommit ur duschen, grymt skönt att känna sig ren igen.
Igår var det skolans dag i skolan, vi hade musikcafé i idrottssalen och jag var konfrencier.
Gick väl sådär, hela grejen är lite B.

Jobbig gårkväll gjorde att man vaknade upp med svullna ögon (som typ...tennisbollar?) och ingen ork i kroppen. Skulle egentligen åkt till Sturegallerian med min vän Becka, men jag orkade verkligen inte. Behövde få vara hemma och ta det lugnt ett tag. Tänka igenom allt..

Nu ska jag föna håret, kladda på lite smink och klä på mig för jag tror inte det är så poppis om jag åker in till söder helt naken. Sätta mig på medis innan jag, faster Jessica, Stefan och far drar oss in mot söderstadion och tittar på Bajen - Brage. Kameran ska ju såklart med så den måste sättas på laddning!

snygg chey....HAHHAHAH


fuck this shit

känns lite som att livet kan dra åt helvete just nu. tack och hej.


idag..

.. har jag ätit, pratat med kompisar, diskuterat med pojkvän, deppat, gråtit, ätit godis, pratat på skype, skrattat, sjungit, tvättat av mig gårdagens smink, ruttnat, legat i sängen hela dagen.. typ det..
bara för att ni ska kunna anteckna alltså.


Underbar

Jag är inte den person som jag var för ett år sen. Just deal with it..


Glad Påsk












what are words

sitter hemma och chillar. ska strax börja fixa lite, städa undan och så. sminka mig lite lätt för sen ska jag till vårdscentralen.
ska försöka plugga lite också, så jag slipper ha så himlans mycket sen.

igår va de as nice på bajen match, helt sjukt bra stämning. härlig vinst!
och söndag kvällen var mysig med flickorna :)

i veckan vet jag inte riktigt vad som händer, ska till mormor och morfar på fredag och äta påskmiddag och till faster jessica på lördag och äta påskmiddag.

har inte så mycket att säga brrrräh



tråkig bild från i söndags


Påsklov

Helgen har varit jätte mysig!
Åkte till fina i fredags och vi var på en bilträff hela kvällen och de va nice!
Vakna sent på lördagen så vi var bara hemma och chilla, grillade och åt jätte gott. Kollade på Sahara som gick på tv sen sova.
Upp i tid idag för att åka hem, ska spela semifinal om några timmar i sjöstadshallen.
6 utespelare, alltså bara en avbytare. tufft.. men vad gör man inte.

ikväll är det mys/tjejkväll hos fina louise med några till, vilket ska bli as nice.

imorgon börjar påsklovet, så grymt skönt! åker in till medis på eftermiddagen och ska käka med pappa, faster Jessica och Stefan. Sen gå in mot söderstadion och titta på bajens första hemma match. har sett fram emot det här så länge!


Du vet att det gäller allt

Åkte till skolan imorse, skrev engelska nationella. Vettefan hur det gick.. När jag hade suttit av de 80 minutrarna så åkte jag hem igen. Illamående, frossa och trött. Jag har varit otroligt trött de senaste dagarna. I förrgår gick och la mig 22 istället för 23. Vilket händer sällan. Och igår så slagga jag 1½ timme i soffan efter skolan. Och jag sover inte dåligt på nätterna.

Vid 12 tiden gick jag till gymmet, bara för att rensa tankarna. Tränade i 2 timmar och nu sitter jag hemma igen med huvudvärk, frossa och är grymt trött. Men måste försöka plugga lite, bättre att göra det nu än sen när jag är ännu tröttare.

Nån hade kommenterat att den ville veta mer om Kex. Får väl se hur det blir med det.
Det är jätte kul att ni kommenterar, men kommentera inte anonymt. Vill ju veta vilka de är som läser.




1 månad

1 månad med min fina idag :)

Så himla käääääääääär <33333333


Semi

Vi vann matchen med 3-1, känns sanslöst skönt!
Vilket betyder att vi är bland de 4de bästa i sthlm och ska spela semi nästa helg.
Och känslan när domarn blåser i pipan och vi har vunnit. Den är obesklivlig.


the straw to my berry

gårdagen va trevlans.
åkte till Kex och han hämta upp mig vi drog till soptippen och han sorterade soppor medan jag satt och spela mobilspel i bilen, sen vidare och hämta en möbel hos hans pappas affär i stan sen vidare till saltsjöbaden och lämna den, sen tillbaka hem till Kex för han skulle byta om och sen till hans mor och far och äta mycket god mat och tårta.

fick en sminkning på FACE av hans mamma som hon hade vunnit tror jag men inte hunnit gå på, så den fick jag. Jätte glad! Man får ju produkter för 300 också, så de blev jag väldigt glad för.

Känner mig bara allmänt äcklig och ful ut just nu. Skulle behöva ha nya kläder, nytt smink, nytt allt. Det suger att fylla år direkt efter julafton...

Nu ska jag tagga till för att åka till Kunsängen på match, vi spela kvarten idag! Ska bli intressant att se hur det slutar, eftersom att sist vi mötte dem så vann vi med ynka 1-0.
Men jag känner mig lite taggad ändå, även fast jag är grymt trött. Vaknade halv nio av solen i ansiktet och kunde inte somna om...
Jag är aldrig riktigt taggad innan match, det kommer sen på banan under uppvärmingen eller innan domarn visslar i pipan. Då känner jag liksom "Nu jävlar.."

Sista veckan i skolan nu också innan påsklov, sköööööönt!


Happy B-day!

Grattis älskling på din dag!
Älskar dig! <3


E <3 K




love you <3


En låt som betyder något




Jag kan faktiskt knappt lyssna på den här låten längre. Det gör ont och skär i hjärtat när jag lyssnar på den. Och jag blir nära till tårar.
Men den betyder mycket. Texten passar in så jävla bra på minnena.
Just därför klarar jag inte av att lyssna på den, det gör ont att se tillbaka. Så nu ser jag bara framåt.


Ge mig!


i'm gonna lose control

studiedag idag, grymt skönt!
började dagen med att åka ner till centrum halvt nyvaken i mjukisbrallor och sovtröjan med pappa. handla mat och köpa sushi till lunch eftersom pappa jobbar kväll ikväll.

min plan för dagen, är att sitta i mjukis kläder, osminkad och plugga.
matte och svenska står på schemat.
fast det är otroligt fint väder, så egentligen borde jag ju sitta på ett mysigt café inne i stan med en kompis i solbrillor.

ikväll är det träning också som jag måste gå på eftersom det är viktig match på söndag! spela kvarten mot kungsängen har jag för mig.
och på lördag är jag antagligen med min kaka, han fyller år då också ;)
och imorgon får jag se vad jag hittar på, nånting kommer jag säkert på, skulle evntuellt gått på en fest men min ekonomi (och missförstå nu inte och tro att jag skulle köpa alkohol, för jag dricker faktiskt inte. men det kostar inträde) håller inte till det. så det får bli en annan gång.

nu ska jag försöka komma igång, får se om jag hinner skriva något mer innan jag måste dra.



min fina louise och jag från i helgen, vi hade det sjuuuukt trevligt (:


Första bilden på oss <3



Älskar dig <3


RSS 2.0