Nu blir det film!



'

Vi börjar med Revolutionary Road!

Ove vid hyrbutiken

Har varit ute och sprungit.. Eller, sprungit och springit jag har väl mest gått. Jag var grymt trött efter gårdagen och mina ben ville inte göra som jag ville. Men lite blev det iallafall.
Jag gick hem till mamma nu för jag ska hämta lite saker och kolla lite grejer. Är helt slut! Men jag ska väl gå över till pappa nu och duscha. När jag var ute sprang jag förbi hyrbutiken, men den öppna inte förrän 12. Så jag cyklar väl kanske ner dit då och hyr en film. För jag orkar verkligen inte göra ett skit idag!
Nere vid hyrbutiken så träffa jag på en gubbe, han började prata med mig om massa saker. Om att han och kilen som äger hyrbutiken var kompisar och att han brukade gå och panta burkar åt honom. Och att han varit gift med en finsk kvinna i 53 år. Och att när de först träffades så kunde hon inte svenska och han kunde ju ingen finska men ändå fick de barn och att det måste ju vara äkta kärlek. Och att hon hade ett sånt temperament, hon var ju finne. Och så frågade han om jag visste hur finnar var, och då sa jag att pappa har en tjej som är finsk så jo, jag vet. Kan nog säga att den gubben (Ove hette han!) gjorde min dag!

Nu måste jag börja gå över till pappa, hör av mig efter duschen!


Sova?

Tänkte sova nu. Imorgon börjar jag dagen med en joggingrunda!


Finally home..

Japp, hemma! Vad säger man? Borta bra men hemma bäst.
Har varit hemma i typ en timme nu tror jag. Mycket skönt att få komma hem. Men.. Jag älskar allt där uppe! Människorna, luften.. Jag älskar till och med att vara i skogen när jag är där uppe! Allt är annat.. Allt är bättre.
Vi fiskade varje dag, pappa fick några rikigt stora regnbågar det var grymt mycket fisk i sjön och man såg hur det hoppade på vattenytan.
Igår så var jag och Emelie med Elin och Emelie. Emelie och Emelie badade, och min Emelie trampade på en glasbit som låg på bottnen och skar sig i foten. Men Sture fixade det så hon blev omplåstrad.
Jag tog inte så himla mycket bilder, mest från gårdagen. Och de få jag tog tog jag med mobilen så det är ju inte världens bästa kvalite. Men ni överlever. Ni kan få en bild iallafall.





okey, två då ;)

1bilden: Emelie Magnusson & Emelie Andersson badar i Nölsjön, med den Jämtländska naturen i bakgrunden.
2bilden: Jag och Lisa. Hon skulle absolut sitta i mitt knä. :)

Hem

Är påväg hem nu. Uppdaterar när jag är hemma och fått upp alla grejer. Är väl hemma runt halv sju typ. Ha det gott så länge!

Jämtland

Åker till Jämtland vad 05 - 06 tiden. Går upp 04.





Kommer hem typ onsdag nästa vecka eller torsdag. Vet inte riktigt än. Men det kommer inte bli någon uppdatering iallafall! Kram på er!

Natti?

Har huvudvärk. Haft det sen jag slog i huvudet i den där luckan när man ska slänga soppor. Jag vet det låter konstigt, men det gjorde jag iallafall. Har haft ont i huvudet lite från och till.
Meningen var att vi skulle åka till Jämtland imorgon. Men pappa har brutit fingret och blir operarad imorgon så vi åker på fredag morgon istället. Men det blir bra ändå!
Tror jag ska sova nu. Är inte trött men jag kommer väl bli. Har ändå inget att göra. Försökte kolla på en film men den hakade upp sig hela tiden och då är det ju bara jobbigt. Aja... Gonatt..


Jake Gyllenhaal



Jacob "Jake" Gyllenhaal, född 19 december 1980, Los Angeles, California, USA.
Amerikansk skådespelare med svenskt påbrå.

Han fick sitt genombrott i det psykologiska dramat " Donnie Darko ". Där han spelade huvudrollen. Donnie Darko handlar om en tonårspojke som är lite schizofren. I det här dramat fick han också spela mot sin storasyster och som passande nog spelade hans syster även i Donnie Darko.



Mest känd har han nog blivit för sin biroll i filmen "Brokeback Mountain" där spelar han en homosexuell cowboy som träffar sitt livs kärlek. Han fick även oscarsnomeneringen "Bästa Biroll" för den här filmen.



Maggie och Jake Gyllenhaal är barn till regissören Stephen Gyllenhaal och manusförfattaren Naomi Foner.
Familjen har från början svenska rötter på faderns sida. De tillhör Sveriges adel, adelsätten Gyllenhaal nr 814, och rysk-judiska rötter på moderns sida.

Jake växte upp i Los Angeles pch debuterade med filmen "City Slickers" från 1991. Han var då 10 år.



På senare tid har han varit med i filmer som;









Och nu senast:



Slappdag

Hejsan!

Vaknade upp vad halv 12 typ men ligger fortfarande i sängen. Försöker se slutet av en film men den hakar bara upp sig hela tiden.
Snart ska jag iallafall dra mig upp för att ta en snabb dusch, hänga upp tvätt och packa lite iallafall. Sen ska jag till mormor & morfar för att äta mat. De ville träffa oss innan jag och Emelie åker.
På torsdag morgon går jag upp vid 4 för att fixa det sista innan vi åker vid 5 på morgon. Då är vi framme där uppe vid 1-2 tiden på eftermiddagen. Och då kommer jag inte ha nån dator och mobilen kommer inte funka så ingen kommer kunna få tag på mig. Så ni vet. Det kommer inte vara nån ide' att försöka ringa eller smsa. Nu ska jag dra igång här. Försöker uppdatera ikväll!

Tråkigt....

jag har tråkigt.. Kanske ska kolla på Prinsessan och grodan. Den är bra! ERKÄNN!!!


Mister Cellaphane

Jag ligger i min säng och lyssnar på musik. Från musikalen Chicago.

Jag gick ner till H-centrum och lämnade en film vi hyrde igår och gick med mamma till Coop sen satt vi på Giovannis en stund och sen hem, åt lite. Skulle fixa Othellos bur men det tog några timmar eftersom jag fastna vid annat hela tiden. Men när den väl var klar så myste jag lite med Tellisen ocj klippte hans klor vilket var lite jobbigare än vanligt. Han brukar vara duktig men nu hoppa han ur min famn hela tiden. Tror han är lite kittlig.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl kolla runt lite. Ciao!

Städar och rensar

Idag handlar min dag om städning. Åker upp till kära Jämtland på torsdag och måste städa mitt rum. Just nu rensar jag i mina kläder. För jag har gjort en liten deal. Om jag städar mitt rum och rensar igenom allt så allt är felfritt så får jag 100 kr.
 Och på mammas fest fick jag 150 :- i dricks 220 :- av pappa och sen ska jag få 200:- av mamma i lön, så det är cashflow på hög nivå och jag gillar det. Och sen så behöver jag ha pengar för sommaren. Så jag ska försöka spara lite också. Men nu måste jag fortsätta med kläderna!






80tals brutta

Idag har mamma 80talsfest! Så nu ska jag gå över till mamma och förvandla mig till en 80 tals tjej. Ska försöka ta lite bilder. Pga att jag och Emelie ska vara i baren och fixa på festen kommer det inte bli någon uppdatering. Men ha det gött!


Hummer

Vad halv sju tiden gick jag och pappa till lokalen för att äta mat. Det blev hummer och räkor till middag. GOTT! Nu sitter jag hemma och gör ingenting som vanligt.
Imorgon ska mamma ha fest, eftersom hon fyller 40 i augusti så har hon en gemensam fest med 2 andra kompisar till henne som också fyller 40. Det är 80 talstema och jag och min lillasyster ska stå baren. Så jag ska upp i hyfsad tid imorgon för att gå över till mamma för att fixa mig tillsammans med Emelie. Så imorgon blir det hektiskt. Men nu ska jag nog duscha!



Titta vad Marre gjorde till mig :) <3

En sång till mig.



Älskar den här tjejen. Nu ska hon lära sig engelska i England i 3 veckor och då ska jag titta på den här videon!

Älskar dig! <3

Min exklusiva lunch!


Godmorgon

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Gå ner och köpa lite lunch kanske i Lillan. Har inga planer för dagen så vi får se vad jag kan hitta på. Vill hyra en film. En speciell film. Som heter Jarhead. Min man är såklart med i den. Så jag får se hur jag gör. Ha de gott så länge..


HEY...

...let's sleep!


Gooberballs

Jag sitter här i min säng och gör ingenting egentligen. Har tråkigt, men jag ska väl sova snart antar jag. Vaknade hyfsat tidigt imorse. Jag vaknar så lätt. Och så kan jag somna om flera gånger men bara under korta stunder. Kan typ somna om en halvtimme 5 ggr. Ska försöka sova mera inatt. Behöver det.. Ni får ha det gött!


Min man!


Ny design!

Titta på min fina design nu! Visst blev det bra!
Och om ni undrar vilka snyggingarna är på sidan så är det mina favorit skådespelare.

Christian Bale - American Psycho, Batman Begins, The dark knight etc.
Jake Gyllenhaal (min man) - Brokeback Mountain, Donnie Darko, Brothers etc.

Idag har jag varit med Rebecca och vi fotade och fixade lite som ni har märkt. Sen så gick jag vid kvart i sex och då gick jag upp till mamma och hämtade mina nycklar och sen vidare ner till centrum och mötte Pia. Eftersom att det bara var hon och jag som skulle äta ikväll så åt vi på Fatburen i centrum. Jag åt en oxfile planka. Det var helt okej. Och nu är jag mätt och tittar på Teve och är inne på datan sanmtidigt. Såå...... Det händer inget speciellt.

Så, Ciao sålänge!


Sool!

Hallå där alla goa glada!

Gav med mig och vaknade vid halv tio tiden efter att ha försökt somna om timme efter timme. Men efter som persiennerna är uppe och ljus strömar in i mitt rum från typ kl 7 på morgon och jag inte orkar gå upp och ta ner dem för att ändå sen ta upp dem igen och senså kommer det sopbilar kl 8 på morgon och låter. Suck.. Fattar de inte att folk är lediga?!

Idag ska jag leka med Rebecca Adnell. Vi ska sitta i sandlådan med hink och spade och göra sandslott och kasta sand på varandra...
Neeeeejj, kanske inte. Vi ska ta foton och göra en ny design till bloggen. ÄNTLIGEN! Är så otroligt trött på den här fula och tråkiga designen. Så vi träffas några timmar för att fixa det. Och senså vill jag ju träffa henne för att det var så länge sedan också. Men senare ikväll så ska hon till stallet. Jag och Pia funderade på om vi skulle äta ute ikväll eftersom att det bara är hon och jag som ska äta middag ikväll. Pappa jobbar kväll och Robin är hos sin pappa. Så det kanske blir sushi på News? Hoppas! Nu ska jag gå på toa för jag är jävligt kissnödig! Ciao!


Prince of Persia

Jag kan bara säga Jake Gyllenhaal som Prins Dastan in my heart!!! OMG!!! HAN ÄR SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR snygg!!!!
Jag säger bara det att han och jag ska gifta oss! Han är MIN man!

Såg på Prince of Persia med Maria ikväll, loved it! Kan ju säga att Marre var lika exalterad som jag och vi två när vi är så exalterade blir en riktigt skrattflummig kombo.

Maria och Prins Dastan (Jake Gyllenhaal) I LOVE YOU!




Min blivande man!


Riddarholmen

Halloj!

Idag har det varit Medeltidsdag på Riddarholmen. Och det har varit både roligt och inte så roligt. Roligt för det var ju en medeltidsdag och det är ju alltid kul, men vädret.. Och det blåste så in i hel*vete. Saker blåste omkull och saker åkte iväg och vi fick hålla i tältet för att det inte skulle flyga iväg och det var helt otroligt. Så nu är det skönt att vara hemma och jag har tjock tröja och mina mystoffelstrumpor på mig för jag är fortfarande frusen. Ska till Riddarholmen imorgon också, så jag hoppas det blir lite varmare imorgon. Men jag ska nog ha med mig lite mera kläder då.
Och idag så var mamma med en stund också, och jag hittade en ny klänning (medeltida) som är lite enklare än den jag har. För den jag har nu är en adels klänning och på medeltiden var det inte precis prinsessor eller grevinnor som stod i stånden och sålde saker, så jag har velat haft en enklare klänning länge nu. Och nu hittade jag en fin för 700 kr som jag ska få. Hon skulle sy in den lite bara så den blir mer figursydd och mer medeltida. För så som den såg ut när jag pröva den idag så var den mer vikingatid och jag vill ju vara medeltid så då skulle hon fixa det. Så den kommer väl på posten om några veckor och då ska jag ha den på mig på medeltidsveckan på Gotland.
Imorgon ska jag försöka ta lite bilder med min dåliga mobilkamera så ni får se lite hur det kan se ut. Eller också så kan ni komma!

Var: Riddarholmen, Gamla Stan
När: 11 - 17
Dag: Imorgon 13/6

Hoppas ni som läser det här haft en bra och kanske en mindre blåsig lördag!


Första dagen på sommarlovet.

Godmorgon!

Igår var en väldigt fin dag är nöjd med mina betyg och allt blev bra! Jag skippade Gömmarn eftersom jag var jätte trött och hade otroligt ont i fötterna. Gick ju i högklackat hela dagen igår.
Mormor & Morfar kom och fikade, vi åt en väldigt god jordgubbstårta.
Sen på kvällen la jag mig i soffan och tittade på youtube och vid 11 tiden höll jag på och somna så mamma sa åt mig att jag skulle gå och lägga mig, så jag borsta tänderna, tvätta av mig sminket och la mig i sängen. Jag hann inte ens lägga på mig täcket innan jag somnat. Var så sjukt trött! Men det är väl inte så konstigt, den här terminen har varit ett helvete.
Jag vaknade tidigt och sen kunde jag inte somna om. Och nu har jag ätit frukost och så ligger jag i soffan, igen.
Fick ett sms, ska kolla vad det var. Ciao!


SKOLAVSLUTNING!






















Skolavslutning

Har skolavslutning imorgon! Ska bli så kuuul! Men sen slog det mig, jag börjar 9an, sista året. Om ett år slutar jag nian och kommer aldrig mer gå i samma klass som de här människorna igen. Det gör mig ledsen, blev en aning tårögd. Men nästa år kommer bli bäst!
Efter skolavslutningen imorgon så är det tårta med mamma sen ta cykeln till gömmaren med en massa tjejerna (förrutom Marre :( ) och vi kommer ha det nice!















 










SneekPeek

Här är en liten SneekPeek på mina avslutningsgrejjer. ( Sorry, för de dåliga bilderna )

 


Hej...

... du är fett fiin..


En dag i huvudstaden.

Idag har jag ju varit på stedsvandring, vilket var rikigt tråkigt och jobbigt. Fattar inte vad meningen var med att gå på de gatorna. Hade varit roligare att gå i Gamla Stan isåfall. Jag älskar Gamla Stan!
Nu är jag hemma och tar det lugnt, så skönt! Har riktigt ont i föttern och lite huvudvärk. Så nu ska jag CHILLA!

Bilder från när vi åt i Bjurholmplan!














Husabymarken

Var hemma från marknaden vid 7. Och har haft det så bra! Roligt och allt! Sen så tackar jag ju inte nej till lön, så jag fick lite i egen ficka (thankyou) .
Nu är jag jätte trött, så jag ska duscha av mig lite (luktar ju stål och plåt hela jag) sen ska jag sova.
Imorgon så ska jag på stadsvandring med skolan. Ser fram emot det men ändå inte. Jag vill lära mig att hitta i Stockholm eftersom jag är så grymt dålig på att hitta men samtidigt så pallar jag inte gå, lat som jag är. Och sen så har jag ju stått upp hela dagen idag så fötterna har fått tagit lite stryk. Menmen, jag vill ändå göra det eftersom det är det sista vi gör i åttan.
Skolavslutning på torsdag! Ska bli riktigt nice med sommarlov är så grymt skoltrött, men det sista man ska göra av allt i åttan är en 2 timmars uppsats i engelska som inte kommer med på betygen, bara för att träna inför nationella.
Längtar till TORSDAG!


I bet that you would have done the same.

Jag har tråkigt. Bara suttit och tråkat hela dagen. Nu sitter jag och tittar på Oceans eleven som går på 3an. Ska nog duscha snart.

Imorgon ska jag upp tidigt, jag ska till Husby Långhundra på riddarmarknad med Adam och Carina.
Det här är hemsidan : http://www.langhundra.nu/marknad10/index.html 
Så det blir nog nice.

Nu.... duscha..

Jag har tråååååkigt!


Kärlek


Orlando Bloom




Rebecka Kristensen



Finingen fyllde 15 härodagen!
Välkommen in i klubben! <3


Kommer aldrig ge mig, aldrig nånsin ger jag upp nu.


Love this too


Love this


Boooring









märks att jag har tråkigt?

RSS 2.0