How well do you know your children?

Hola! Ingen uppdatering idag ledsen för det! Har bara spenderat kvällen med familjen. Jag lagade maten, vi åt, tittade på TV, fika . Jag osv. Nu tänkte jag gå och sussa. Så jag ska försöka uppdatera mer imorgon.

Evelina

It´s bear poop.

Hola! Nyss hemkommen från Kungens Kurva. Vi tog bussen dit. Och så köpte vi biljetter först och sedan mat, vi åt på nån Thai resturang och det var gott. Sen blev det inte mycket tid kvar. Vi köpte popcorn och sen in i salongen. Jag trampade typ på allas fötter.. Filmen var faktiskt bra, rolig! Även fast inte Malin kanske tyckte det ;). Pauline var med också. Sen så när jag skulle till bussen, då hade jag precis missat den jag skulle med och då såg jag att alla andra kom om en timme. Så då sa Malin att hon skulle ringa en taxi åt mig, så vi börja gå mot taxi stoplen och jag ringde mamma och säger att jag åker med taxi. Och då säger hon att dom kommer och hämtar mig. Och sen när de kommer så hoppar jag in i bilen. Och då ska de tanka och då var tank automaten ur funktion. Så då kör vi till OK i huddinge. och då märker Hakam att han har glömt bensin locket. Så då får vi åka tillbaka till Kungens Kurva. Och sen äntligen kunde vi åka hem. Och nu ska jag nog gå och sova. Så natti!

Sweet Dreams

Facelook & Outfit





Outfiten blev en gammal bild för jag får inte in den nya bilden . Suck..

Evelina

You are the last piece in my life.

Hola! Idag så vet jag inte riktigt när jag gick upp. Ikväll blir det bio med kusin Malin. MYS VARNING! Snart ska jag äta lite frulle. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter att jag ätit. Kolla runt på datan antar jag. Jag hör av mig!

Evelina

Year One

Hola! Nu har jag och min kusin bestämt att vi ska på bio imorgon och det blir filmen Year One. Som har prämier imorgon. Jag har mått illa i stort sätt hela dan men är pigg. Ska gå och lägga ig snart tänkte jag och tagga ner. Läsa lite kanske. Nej! Inte läsa! Det var nog den som gjorde att jag fick en sån hemsk dröm. Jag drömde att jag stod i hissen med en gubbe i kanske 40.50 års ålder som tog tag hårt om min arm och sedan tog på mina bröst och jag kunde inte göra något åt. jag kunde inte röra mig. Men jag vakna ganska snabbt, men hyperventilerade och var jötte rädd, jag gick upp direkt och slog på tvn. Sen vid 10 så somnade jag om och vakna 1. Ni får ha en bra kväll. Och så får ni bara drömma söta drömmar.

Sweet Dreams

PS ledsen för dålig uppdatering DS

Du leker med flickors hjärtan

Hola! Idag började dagen inte alls bra. Jag drömde nått hima läskigt och gick upp kl 5.27 för att jag inte kunde somna om. Då gick jag och och slog på tvn. Och nu mår jag jätte dåligt. Tror jag håller på och bli sjuk. Jag har sprungit från och tillbaka på toaletten för att se om jag får upp nått. Men det kommer inte upp nått även fast det känns som om det ska göra det. Och när tittar mig i spegeln så är jag alldeles vit i ansiktet. Usch, blir nog bara till och vara hemma idag och ta det lugnt. Därför kommer kanske bloggen få lida. Men jag får se om jag hör av mig nå mer idag.

Evelina

Tidigt

Hola!. Jag hade tänkt att gå och lägga mig nu. Tidigare än vanligt faktiskt. Men det får ni leva med. Kvällen har inte varit nå speciell. Mys med familia som vanligt. Nu ska jag gå och lägge mig.

Sweet Dreams


Don't forget

Hola! Idag har jag inte hunnit med så mycket. Det är mammas första arbetsdag idag så jag är ensam hemma. Emelie skulle till Stuvsta IP. Och jag tänkte faktiskt baka lite. Kladdmuffins blir det. Har precis varit nere och köpt formar i lillan. Så nu finns allt.



Ha det så gött så länge.

Evelina

Outfit & Facelook

 



Evelina

I don't wanna hear.

Hola! Farmor mådde bram hon hade fått sina ögonbryn och naglar fixade och det såg bra ut. Hon blir bättre och bättre för varje dag. och snart ska hon börja öva på att stå igen. Imorgon ska hon träffa sin läkare, som jag tror kommer få en riktig utskällning al'a farmor.Men när jag kom hem så åt jag. Så gudomligt gott det var! Sen kolla vi på film. "Blades of glory". Den var rolig. Sen har jag slappat. Ingen utav mina kompisar är hemma och det är så himla tråkigt. Jag har inget att göra på dagarna och nu ska mamma börja jobba också. Alla jobbar.... Alla är bortresta.... SÅ TRÅKIGT!!! Usch, för att bli vuxen. Tänk om man kunde vara som Peter Pan. Jag ska väl börja förbereda mig för sängen nu. Ha det så bra så länge. Och sov så gott.

Sweet Dreams


Grandma

Hola! Snart åker jag och Papi till farmor. Och sen blir det hem till mamma och äta pasta och laxsås. Mums! Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Inga kompisar är hemma. TRÅKMÅNSAR!

Evelina

What a feeling

Hola! Sorry, för dålig uppdatering! Jag gick upp sent idag. 20 i 2 kanske. då satte jag på mig kläder och gick ner på gården och åt våfflor. För Pia höll på och gjorde våfflor till alla. Gott var det! Igår så köpte jag och emelie glass och godis och så satt vi och myste tillsammans. Mamma var på tjejmiddag. Jag ska lägga upp gårdagens och dagens outfit nu.

Outfit:



Snyggast med vitt eller svart linne?

Evelina

Rubrik?

Hola! Idag kom jag inte på nån speciellt bra rubrik. Men ni får leva med det. Idag gick jag upp kvart i 10. För jag och mamma skulle till gymmet. Vi var väl där 10 över 10 kanske. Först lite styrka och sen lite konditon. Det var så skönt när det var över. men jag gillar gymmet faktiskt. Nu ska jag klä på mig och fixa smink och hår och sen är det H-centrum som gäller. Ska fika lite med mamma och moster. Och titta på folk. Trevligt, trevligt. Och hela mitt hår luktar smiltron, eftersom jag tog vårat nya smultron schampoo. Luktar så gott! Nu måste jag börja sätta lite fart här. Höres!

Evelina

Coop Forum

Hola! Jag ringde mamma och sa att jag var jätte hungrig. och då sa hon att Emelie skulle ha sagt att jag skulle äta köttfärssås och spaghetti. Hmm, och det hade jag ju inte hört nått om. Så då fick jag slänga i mig det sen åkte vi till Coop Forum i Fittja. Och kolla runt lite. En FRIDA tidning fick följa med hem. Så nu ska jag kolla i den Ciao!

Evelina

Mamma...

... är och fikar med moster och mormor & morfar. Och jag håller på och dö av hunger. har ätit 2 äggmackor men det är ju inte mycket att leva på. MAMMA KOM HEM!





Svält Eve

Facelook & Outfit





Det blev en ganska lätt sminkning idag som ni kanske ser. Eftersom jag bara ska vara hemma idag.


Smink:

Cover All mix (Concealer) - Make up Store
Mineralpuder - Make Up Store
Rogue - Make Up Store
Guld och svart ögonskugga - Kicks
Mascara - Max Factor,  Masterpiece

Kläder:

Jeansstjorta - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Leggins - Monki

ENKELT!

Evelina



My love

Hola! Jag var uppe ur sängen omkring 13.36. Sent. men det var inte då jag vakna har bara legat i sängen jätte länge. Idag har jag inget speciellt att göra. Så man får gärna höra av sig. Jaha. Skulle bara låta er veta att jag lever. Nu kommer 3 bilder från igår kväll när jag hade lite tråkigt.

  

Kom ihåg att klicka på bilderna för att få dem större.

Nu ska jag väl hitta på något. Kanske ska börja med att klä på mig.

Evelina


Nighty

Hola mina vänner! Jag ska börja krypa ner nu. Blir ännu en tidig kväll. Jag ska fortsätta titta på Pelle Svanslös ( Nostalgi!! ) och krypa ner och mysa. Imorgon ska jag fan sova ut! Men ni får ha det bra så länge så hörs vi imorgon!

Sweet Dreams

PS jag hatar tvesrjärtar! USCH!!! Ds

Never alone again

Hola! Nu komer lite bilder och så i slutet av inlägget. Emelie håller på och städar här. Om hon städar båda toaletterna och skurar och städar i hallen och dammar i sitt rum så ska hon få de sneakersarna som hon vill ha.

Facelook & Outfit:

  

Bilder:

  

Sådär. Jag ska säga också att jag hade skrivit fel på priset till skorna, de kostade alltså inte 300, det kostade 399:- .

Outfiten: Det är ju min nya jeansskjorta från Gina. Sen är det mina favorit tights från Monki och ett hippieband från H&M. ( Fast jag köpte det i H&M i Prag. ) Nu får ni ha det så bra mina änglar.

Evelina

Let me sign

Hola! Jag var uppe omkring kvart i 8 idag. Fan vad bra jag är! Och nån gång efter 8 så var jag och mamma på gymmet, börja med styrketräning, och sen kondition en kvart. Det gick bra, och jag går gärna dit igen. Sen gick vi hem åt frukost och sen var det dags att fixa sig för vi åkte till mormor och morfar och åt mat.. Efter mat och efterrätt så spelade vi lite kort. Och då blev det mycket skratt. Sen efter typ 5gångers "Skitgubbe" så fikade vi. Sen kände jag hur tröttheten bara kom över mig. Så jag la mig i soffan och spelade lite racing på min mobil. Sen efter en stund åkte vi hem. Men åkte förbi Coop i Stuvsta först. Och nu sitter jag här, jag ska nog vila en stund. Jag är så trött!!! Ni får outfit och bilder lite senare. Höres.

Evelina 

Tjejer bryr ser mer om sitt yttre, för killar har lättare att se än att tänka.

Nu har mamma sett mina nya skor. "Snygga men opraktiska" hennes kommentar. Men jag visste att hon skulle säga nått sånt. Och ärligt talat så orkar jag inte bry mig. Föräldrar fattar inte det här med mode.  Mamma har också tvingat med mig på gym imorgon. Så det blir en tidig dag imorgon. Börjar redan kl 8. Suck. Hur ska jag orka? Nu på kvällen har det inte hänt nått speciellt. Käka lite fika lite. Och så. Nu ska jag lägga upp lite bilder.

Facelook & Outfit:

 

Bussen:

 

Skorna:

   Skorna är från Din Sko och kostade 300:-



Då är det väl dags för mig att krypa ner som ska jobba bort alla efterrätter och glassar imorgon.

Sweet Dreams

Stekhet

Hola! Jag kom precis hem från Skhlm. Jag och Emelie var där ett bra tag idag. Tog bussen. Först så kolla vi runt ite och jag kolla på lite skor. Och vi åt på donken och sen kolla vi lite till, och sen hittade jag ett par jätte fina skor med nitar på men så fanns det inte i min storlek. Sen gick vi tillbaka till din sko, som vi hade varit på innan och då provade jag ett par högklackade och ett par sneakers, och då fick jag sån beslutsångest. Så jag satt där ett bra tag och funderade på nackdelar och fördelar. Och jag kom aldrig fram till ett beslut. Men tillslut så fick de högklackade komma hem till mig, så får jag gå lite med dem här och känna efter lite. Men mina fötter ömmar just nu och jag har massor med skavsår, så det får nog bli imorgon eller ikväll. det är ändå 2 veckors öppet köp. Nu ska jag bara vila en stund sen ska jag nog fixa Othellos bur, den ser inte så fin ut eftersom har håller på och river sönder tidningarna som är under spånet. Suck... Men jag måste iallafall vila lite. Vi åt glass också i skäris. Fan vilka stora glasskulor man fick! Mums! Nu ska jag kolla lite på datan. Hör av mig sen för dagens outfit osv.

Evelina

Trodde aldrig det skulle sluta så här.

Nu mina vänner, så ska jag lägga mig. Det blir tidigt. Men vi hörs imorgon. Kram!

Sweet Dreams

Mums!

Nu är halva chokladtårtan uppäten. den var ganska god, men vi åt den med varma bär. det gjorde att den blev godare, och den smakade ganska mycket Baileys. Så det tog ju bort baileys smaken lite. Och jag skrev fel på förra inlägget, vi ska inte åka till farsta, vi ska åka till skhlm. Mamma och Hakam sitter och tittar på nån film som heter "Störtkär". Verkar sådär. Vi ska fortsätta titta nu. Kram

Evelina 

Cash Flow!

Hola!
Jag har varit i farsta idag för att växla pengar till svenska kronor. Och så har jag shopat lite för de. Jag ska lägga in bilder i slutet av inlägget. När vi kom hem så började jag och Emelie baka också. En chokladtårta med baileys. Hoppas den blir god! Den ligger i kylskåpet och stelnar. Imorgon så ska jag och Emelie åka till Farsta för jag ska köpa skor, och då är min lillasyster snäll och foljer med.

Shopping:

  Båda från Gina Tricot.

Outfit & Facelook:

  

Och min middag ;) :

  

Mamma tyckte att man inte skulle lägga upp maten på bloggen, men det gör jag ändå.
Kände att det var en riktigt hälsosam middag idag. Och hälsosammare kommer den att bli med lite chokladtårta i magen också. Aja, det är ju sommarlov, så man får lov att vara lite onyttig ibland. Hör av mig sen!

Evelina


Sorry.......

för den dåliga uppdateringen! Igår hände ändå inget speciellt, som vanligt. Idag ska jag och mamma åka till forex och växla Korona till Kronor. CASH FLOW!!! Så, nån som vill shoppish lite imorgon? Kanske går med Emelie. Får väl se. Höres!

Evelina

Sleepers

Nu så bebisar. Känner att ryggen protosterar så det är dags för mig att lägga mig under täcket. Men ni får gärna stanna uppe om de nu är de ni vill. Puss så ses vi imorgon.

Sweet Dreams


Dåligt humör.

Hej gullisar! Rubriken säger verkligen allt. Idag har jag inte alls varit mig själv. Som familjen kanske har märkt. Det har blivit lite bättre nu på kvällen. Idag har det inte hänt nått speciellt. Just nu så tittar jag på filmen om Anna Nicole Smith. Den är intressant. Hon gör verkligen allt för att bli känd. Oj, nu är det reklam. Har även haft otroligt ont i huvudet idag. Idag har typ inget varit bra. Jag ska ta det lite lugnt nu.

Evelina


Prague Shopping!

Här kommer bilder från Prague shoppingen!:

 En tröja, lite hiphop stil. Så skön!

 En Viktoria Beckham tröja. Så mysig!

 En Ed Hardy tröja.

 En till Ed Hardy tröja, har även en blå med samma motiv.

 Ett PlayBoy halsband, med rosa stenar i.

 Örhängen, my favorites!

 Trosor, köpte 3 par VB trosor, och ett par SamSoe.

 Och den väskan som står på min innebandyrygga. Alltså den svarta med G på. Den köpte jag också. Det var väl allt. Blev inte så mycket. men jag får väl shoppa lite här i Sverige också..

Evelina


Picture this

Igår och iförrgår:

             

Idag:

          

Evelina

AnniePannie

Hola amigos! Idag ska jag träffa Anna. Jag ska åka hem till henne eftersom hon har precis flyttat. Det ska blir kul! Det var länge sedan vi träffades. Inte sedan skolavslutningen. Men nu måste jag fixa här hemme innan mamma kommer. Då kommer det bli ett otroligt liv här isåfall.

Evelina

En spegelbild

Hej sweeties! Idag så kom jag upp ur sängen vid 12.25 nånting sånt. Så jag har inte inte hunnit göra mycket. Mamma skulle komma hem från älvsjöbadet vid halv 2 - 2 nånting sa hon. Och jag sitter här hemma och ruttnar. Har verkligen as tråkigt sen jag kom hem från Prag. Nån som vill hitta på nått? Hör av er isåfall. Jag bits fan inte. Fast, jag kanske inte är så mycket bättre själv. Kanske också borde ta lite kontakt ibland. Måste iväg och köpa Creme fraice sen eftersom det är jag som ska laga maten idag. Eftersom mamma ska iväg nån annanstans. Saltsjöbaden tror jag de hette. Och hon kommer hem imorgon. Så det blir jag, Emelie och Hakam hemma. Men jag skriver lite senare, för nu ska jag äta.

Evelina

bedtime

Hallå alla söta! Vi åkte iväg och fika lite. Tog lite bilder men mitt smarto till syster har tagir USB sladden till pappa. Så ni får vänta lite. har även tagit bilder på min shopping från Prag. Och är de nån som vet vart det finns en Forex bank där jag kan växla tillbaka mina pengar, från Tjeckiska korona till Svenska kronor? Det ska shoppas! Nu ska jag gå och lägga mig. Blir lite tidigare än vanligt. Under natten kan ni få en gammal bild på mig.

Evelina


No excuses.

Hej mina vänner. Idag ska jag följa emd mamma och fika. Hon är på älvsjöbadet nu. Men efter att hon kommer hem så ska vi dit. sen ska vi också till mormor och morfar. Nu så har jag inte direkt nått speciellt att göra. Kankse tar lite bilder på det jag har shoppat. Och sen kanske ni får se det ikväll.

Evelina

N & N

Nån som kommer ihåg. Det gör jag! Favvo programmet när jag var liten. Kunde alla låter. Och kommer ihåg dom fortfarande.


En helt ny värld

Hallo! Jag har precis ätit en riktigt god middag. Tacos deluxe. mumma! Idag har jag fan inte gjort ett skit. Inte ens varit utanför dörrn. Vikt kläder, fixat med disk, TV, duscha. Inget speciellt. Men imorgon ska jag nog försöka pallra mig ner till H-centrum. Det är typ inget på TV idag.. Det är så pruttigt! Får kanske sätta en skiva i DVDn eller ett band i VHSen. Får väl se. Höres!

Evelina

All the things she said running through my head.

Nu ska jag duscha, fan vad skönt!

Lunkentuss

Hej bebos! Jag ska snart bege mig till köket för att äta frukost. Och idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Får väl se om jag hittar på nått. Kanske bakar nått och tittar på disney. Men det är ju så fint väder ute. Man vill ju gå ut! Igår kväll så somna jag i sofan med kkläder och smink på. Sen kom Emelie och väckte mig, och då tog jag av mig kläderna och la mig i sängen. Sminket lät jag va. Så jag är full med smink runt ögonen nu. Ingen vacker syn. Nu ska jag äta. Är hungrig!

Evelina

Hon finns i dig.

Hej bebisar! Vad gör ni? Själv gör jag ingenting. Jag har tittat på Skansen och på Prinsessans födelsedags firande. Sen har jag fixat min lilla prins bur, så nu är den fin igen. Jag fick en ny telefon idag. :D Den är jätte fin. jag kan visa imorgon. Jag har heller inte bestämt vad jag ska hitta på för nått imorgon. Kanske drar ner till centrum imorgon och hittar på nått. Får väl se. Jag längtar tillbaka till Prag och Starbucks. Hoppas vi får Starbucks i Sverige snart. Jag ska ta bilder på det jag shoppade i Prag imrogon också. Så ni får se. Om det är nån som vill hitta på nått, så får man gärna höra av sig. Den som känner mig har mitt nummer. 070-03***** . Hihih. Tänkte försöka vara uppe till kl 00.00. Då det börjar ett program jag vill se. Visste ni att min syster har skaffat en blogg som hon uppdaterar istället för att låta den vara. Den heter. http://emeliefmagnusson.blogg.se kolla in. Hon har en riktigt fin design :(. Höres imrogon. KRAM

Evelina

Prag

Kollade precis på Prague Games hemsida och såg att det stod lite grann om mig där.

Asper Šumperk played in the quarterfinal of the youngest girl category against the Swedish Huddinge. Just before the end of the match there was a crush of the players and the goalkeeper of the Scandinavian team remained shaken. The leader of the Czech team enabled the shaken Evelině Magnusson a 20-minute break for recovery so that she could encounter the penalty shooting, in order to advance into the semifinals.

Jag ska försöka översätta:

Asper Sumperk spelade kvartsfinalen i den yngsta flickkategorin mot Svenska Huddinge. Precis innan slutet av matchen var det nått som hände med det Skandinaviska lagets målvakt som blev riktigt skakad. Ledaren för det Tjeckiska lagets kunde möjliggöra för den skakade Evelina Magnusson till en 20 minuters paus för att kunna återhämta sig, så att hon kunde fortsätta att kämpa om semifinals platserna.

Ja, det var ju då en liten olycka som hände på en match. Jag skulle sträcka uppp handen för att fösöka ta en boll och då kände jag hur det högg till i nacken. Och efter några sekunder så kände jag hur halva nacken började domnade bort. Så jag ställde mig upp och försökte få en time out, men domaren såg mig kanske inte, och jag kände hur det bara gjorde ondare. Så jag föll ner på knä och då hör jag Lisa ropa: Ta av dej hjälmen Eve! Och jag drog av mig hjälmen och det gjorde ont. jag trodde att jag höll på att blo förlamad eller nått. Sen kommer Mia och frågar vart jag har ont. Efter nån minut så kommer läkare, och tittar så att jag är vid medvetande. och kollar så att pupillerna är som de ska. Och så. Och sen börja de snacka om att de skulle ta mig till sjukhuset. Och då skriker jag: Jag vill fortsätta!!! Ut över hela planen. De försökte lugna ner mig. Och tog loss en sarg nit som det använde som bår. Jag hade även en halskrage på mig också. De sa att om jag ville fortsätta så var det på min egen risk. Och jag sa ja, jag har inte ont längre och känner att jag kan fortsätta. De tog av mig halskragen och jag satte mig upp försiktigt. Sedan ställde jag mig upp försiktigt och läkaren sa att jag skulle vila i 10 minuter sen kunde jag fortsätta. Så jag satte mig och vila. Och efter 10 minuter började jag spela igen. och när det återstående 40 sekundrarna var över så stod de lika. Så det blev straffar. Vi förlorade med 1 straff. Jag tog 3 av 5. Vi vann B-finalen. Och hamna 5a av 8a. Så det var väl hyfsat.

Evelina

HEMMA!

Hej bebisar! Nu är jag hemma! Åh, det är så himla skönt. Borta bra men hemma bäst! Jag är riktigt trött och ska gå och lägga mig nu. Jag har typ precis duschat, och mamma, hakam och jag åt lite vattenmelon. jag är riktgt riktigt trött så jag kommer höra av mig mera imorgon. Jag ska även till BUP kl 14 imorgon också. så ni får titta in lite ibland imorgon.

Evelina


Hemfard

Hej gullisar. Idag aker jag hem. Skont. Jag ar jatte trott. Har varit pa marknaden hela dagen idag. Skriver nar jag ar hemma. Kram

Vinst och förlust

Hejsan alla glada! Idag hade vi våran första match mot ett tjeckist lag som var jätte små! Vi vann med 1-0. Sedan mötte vi ett annat lag, de var ganska bra. Och vi förlorade med 6-1. Vi har varit typ ganska flummiga hela dan idag. Och om ni undrar varför jag kan skriva ÖÄÅ som jag inte junde i förra inlägget, är det för att jag har Emmas data just nu. Bra va! Nu ska vi snart gå och lägga oss. För vi ska upp tidigt och kolla på killarnas match imorgon bitti. De var på våran match idag, så då tänkte vi att vi måste stötta dem. Nu ska jag sluta. Kramkram

Evelina

Prag

Hejsan babes. Det fanns dator har pa hotellet, bra va. Det finns inga utropstecken. Vi ska ivag och ata middag snart. Och imorgon ska vi pa vara forsta matcher. Nu ska jag dra. Bye Bye,.

Evelina

Hejdå änglar!

Det här blir det sista innan jag åker. Jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Jag ska vara på väntplan kvart i fem imorgon. Så morgonen börjar kl 4. Jag har packat, köpt godis, nya tights, och en tandborste. Fast mamma betalade. Min älskade mamma. Jag saknar faktiskt pappa, Pia och Emelie lite. Trodde inte att jag skulle göra det. Jag har typ svårt att säga hejdå till folk om jag reser bort eller så. Kan nästan bli lite tårögd. Heh. Nu ska jag börja fixa mig för sängen. Ska säga hejdå till min lilla Prins också. Men kommer nog göra det imorgon också. Hejdå, skriver på tisdag..

Hejdå, och Sweet Dreams. <33


We have just begun.

Hejsan! Jag vakna omkring nio tiden. Och tog upp datan direkt. Jag har tittat på I taket lyser stjärnorna på youtube. Fan, man gråter floder. Spreciellt om man heter Evelina Magnusson. Jag har också sagt Hejdå till Pia, pappa och Emelie som har åkt till Gotland. De sitter nog på båten nu. Och jag är här ensam hemma. men jag ska nog fixa mig och sen gå över till mamma. Jag måste se så att det inte är nått här som jag behöver. Jag åkerju imorgon. jag känner mig pirrig och lite orolig, men det är väl mest för att ifall om något skulle gå fel. Tex att mitt pass inte är giltigt, att jag inte kommer iväg eller att jag inte kommer hem. Men jag hoppas att det ska gå bra. Så från och med imorgon så kommer det inte bli nån blogg förän på tisdag. Hoppas ni har det bra. Jag skriver ikväll. Puss

Evelina

Dangerous

Hejsan, igen! Jag sitter här ensam hemma, de andra är hos farmor. men jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag funderade lite på vad som var på teve ikväll. Klockan är snart 8. Nån som vet om det är nått kul idag?? Jag ska nog kolla på datan, för jag inte vi har nån TVguide. I'll be in touch.

Evelina


Yesbox!

Nu är jag klar. det gick väl ganska fort eller? Jag har ätit och jag har duschat. Och nu tittar jag på Paris Hiltons my new BFF. Det är ganska sjukt. Hon har riktigt konstiga tävlingar. Nu håller det på och hånglar med en rappare man ba HALLÅ! Jaha, vad ska jag skriva.... Jag skriver senare om jag har kommit på nått som jag ska skriva. Puus och Kram.

Evelina

Muchi

Hej! Jag kom precis hem från träningen. Det gick bra, fast jag var ganska seg. Nu ska jag käka lite och duscha. Så jag återkommer.

Evelina

Lullaby

Godnatt då mina änglar! Nu är min laptop fixad och jag ska gå och lägga mig.

Sweet Dreams


Lullaby

Godnatt då mina änglar! Nu är min laptop fixad och jag ska gå och lägga mig.

Sweet Dreams

Time after time

Hejsan! Jag var väl uppe halv 12 eller nått sånt idag, jag vaknar så sent. klockan är typ snart kvart i 4 redan! jag sitter och lyssnar på hon som sjunger i inlägget under detta. Det är så himla fint! Idag har jag fixat Othellos bur. Det behövdes. Nu är min lilla prins på balkongen och får lite luft. på tisdag åker jag till Prag. Och jag ska få se Life of Bellman igen! Jag är så lycklig. Och jag visste inte att min faster känner Jesper Salen som är med i den. Jesper Salen har också varit med i Ondskan och Kådisbellan bla. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men det finns ju inte så mycket man kan göra längre heller. Det är ju så långt in på dagen. Jag ska nog inte göra så mycket mer idag. Robin har åkt till Finland och Pappa och Pia har åkt iväg. Men ikväll kommer Pias kompis eller kollega eller vad det var och ska fixa internet på våra laptops. Så sen kan jag vara på nätet hos pappa också. Ni får ha de så bra så länge.

Evelina

Du som har mitt hela hjärta

Den här låten är så fin, och hon sjunger så vackert!

 

Evelina

Uppdatering

Hallå! Ledsen att jag inte updaterat, men jag har varit hos pappa och vi har inga datorer där ännu. Vi ska fixa våra laptops imorgon. Och jag måste bara berätta om i onsdags. Då var jag, mamma, Carina och Hakam på genrepet till Rockmusikalen "Life of Bellman" som hade premiär igår. Och den var så jävla bra! Gillar du musikaler eller Bellmans musik. SE DEN DÅ!! Fan, jag blev så kär i den. Jag har försökt övertala pappa om att vi ska gå på den för pappa gillar den typen av musik, så jag hoppas! Och igår Så var vi på poolparty hos pappas chef. Och vi bada i hans pool, grilla och hade det trevligt. det var faktiskt ganska kul. Vi spelade Volleyboll ganska mycket. Och de vuxna började tävla och jag tror att det tog det på högst allvar. Och jag har blivit jätte jätte bränd på axlarna, ryggen och bröstet. ONT! och på tisdag lämnar jag Sverige, och åker till Tjeckien och Prag för att spela innebandy. Så då kommer det inte bli någon uppdatering. Ni får ha det gött så länge!

Evelina

RSS 2.0