Granny Canarry

Hola amigos!

Är här hemma och försöker packa så gott jag kan. Ska nu fixa till Othellos bur, duscha och fortsätta packningen. Vi åker 04.30 imorgon bitti. Kommer bli så jeeekla skönt! Kommer hem nästa lördag, men jag kanske kommer updatera lite från hotellet så håll lite koll :))

Ha det så bra i kalla Sverige medans jag är borta.

Puss och Kram! Evelina


Jag skulle testa mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu.

Hej!

Idag har jag som vanligt varit i skolan, men försov mig, så jag missade första lektionen. Annars har det inte hänt något speciellt. Mötte Emelie på Huddinge Station eftersom hon skulle ta mitt busskort hon skulle på bio. Sen gick jag runt i en massa butiker för att se om jag httade någon klänning, men som vanlifgt så hittade jag ingen. Ungefär vid 10 i så gick jag mot vårdcentralen och BUP.

När jag kom hem så satte jag mig här lysnna på musik kollade bloggar. Och så. Som jag brukar. Sen blev det spring till pappa eftersom morfar ville köpa en till kola burk. Men när jag kom hem så plockade jag ur och i disken och sen började jag kolla lite på vad jag ska ha med mig på lördag. Har lagt det min säng i hög. Det ska packas ner imorgon. Just nu spelas Kom änglar för fullt i högtalarna. Ska fixa käk lute senare. vet inte om det är nått bra på tv idag. Tror inte det. Vi hörs senare..

Evelina

Misery Buisness

Hej!

Gick mindre än 2 timmar i skolan idag, riktigt nice!
Men när jag skulle gå hemmifrån så var det något pucko som låst båda låsen så jag ringde emelie i panik så hon kom och öppna, sen sprang jag till bussen.

Och när jag kom hem så fastnade jag här, så nu ska jag dra mig härifrån och börja plugga lite NO, har prov imorgon och har inte pluggat nått typ, fast jag känner mig hyffsat säker, men ändå. Senare är det träning. 

Imorgon är det en tråk dag i skolan, efter skolan funderade jag på om jag skulle kolla på lite klänningar i centrum, till julafton alltså. Men när jag kommer hem ska jag börja packa. Åker ju fan på lördag.

Vi höres! Evelina


Onsdag, sovmorgon!

Hej!

Idag börjar jag skolan halv ett. Eftersom jag inrte har nogon musik på morgon och sen har jag håltimme i 2 ½ timme. NICE! Vaknade för ungefär 20 minuter sen. Har precis klätt på mig och ska börja sminka mig nu. Idag sluttar jag kvart i två. Så det blir ingen lång dag med bara  en lektion kan man väl säga, sen är det ju mentorstid men jag vet inte om det kan räknas som lektion.

Funderar på att lägga in en dagens outfit sen eller sen när jag kommit hem kanske, Vi får väl se.. Vi fick hem massa bikinis igår. Några som satt förjävligt och några som var helt ok. Jag tycker faktiskt bikinis är jätte fult. Men jag har hellre det än en baddräkt. 

Nu måste jag sätta fart, magen skriker efter mat. Hörs senare!

Evelina 

Bad romance

Hallå där!

Matchen gick bra idag! Vinst med 7-0. Tjejerna gjorde ett bra jobb på plan, och jagg kände mig ganska så nöjd i min lilla målbur jag också. Spotify spelas i högtalarna för fullt. Men jag funderar på om jag se om det är nått bra på tv, eller sätta på en film. Men sängen senast kl 00 iallafall, har en viktig match imorgon mot Täby IS. Vi har en chans mot dem, men de kan också vara dem som spräcker våran obesegrade stämpel. Så länge tjejerna gör så gott de kan så ska jag också göra så bra jag kan.

Jag har syndat,  igår skrev jag att jag bara skulle äta godis och sånt gottit på fredagar. Men jag har ätit lite vinbärspaj och en bulle hos mormor och morfar. Därför så måste jag göra 10 armhävningar, 20 situps och 10 rygglyft innan jag går och lägger mig.

Pia och pappa har varit och handlat på IKEA och köpt jätte fina grejjer till mitt rum, så nu är det ommöblerat och alla grejjer är på plats. Pappa skulle hänga upp min spegel på väggen imorgon också. Men fint blev det! Kanske tar lite bilder eller en liten video på mitt rum sen när allt är klart.

Kramisar, Evelina

Twilight

Hej!

Det var sista prao dagen idag. Skönt. Men just nu tittar vi på Twilight, eftersom vi inte har råd att titta på New Moon förräns efter jul. Men jag åker ju till Gran Canaria nästa vecka så, det går ingen nöd på mig. Vi sitter här och äter godis och dricker julmust. Är så jävla proppmätt asså. Men fredagar är ända dagen jag kommer äta godis och sånt. Har match imorgon och på söndag. vi får väl se hur det går. Måste plugga i helgen också. Har NO prov nästa vecka, alla andra har det när jag är borta. Men nu får ni ha en fortsatt härlig fredag kväll. Så höres vi imorgon.

Evelina

Fredag

Hej!

Vaknade för en halvtimme sen. Har snorat hela natten usch. Somnade med smink och BH också, ooups. Aja, halv ett har jag utvecklingssamtal men inte med min mentor, för hon har fått en blodpropp och ligger på sjukhus. Krya på dig Helene! Inte för att jagg tror hon läser det här men ändå. Sen efter det blir det sista prao dagen. Och när jag kommer hem så ska jag plugga matte och NO, de tråkigaste ämnena men de måste göras. Jag måste hoppa in i duschen nu!

Evelina

PS det är en vecka och en dag kvar tills jag åker till Gran Canaria DS

Börja om

Hej!
Nu är jag tillbaka! Vet inte varför de blev ett sånt mellanrum, men jag har inte haft något att skriva. Men nu tänkte jag börja om. Och nu ska min blogg få en "mening" .

Igår var jag på barn läkar mottagningen, för att avsluta de jag påbörjade för ca 2 år sen. Att börja gå ner i vikt. Jag har inte gått ner nått i vikt. Men jag står på samma vikt som jag gjort i ett år. Och igår var jag där för jag har blivit för gammal för att gå där, så nu var det "avslutning". Jag fick reda på att jag alsrig kommer bli modellsmal, och att jag måste röra på mig mer för att kunna gå ner i vikt. Men att det var bra att jag stått på samma vikt i ett år. Och om jag står på samma hela livet är det jätte bra. Men det är också bra om jag skulle gå ner 5 kilo så att jag är under övervikts gränsen. Min nuvarande vikt är på 90.7 kilo. Och då tänkte jag, att min blogg kan bli min lilla viktnedgångs dagbok. Så man kan följa mig, om jag går ner eller inte. Och jag kommer sätta upp mål. Mitt första mål är att komma under 90 sträcket. Så jag börjar lite lagom. Och det kan ta sin tid, för det är svårt för mig att gå ner. Men jag ska försöka. Funderade på om jag skulle införa att jag skulle väga mig varje söndag också, men sen kom jag på att jag inte har någon fungerande våg. Men man kanske kan mäta midjan med måttband istället. Tänkte att jag kanske skulle ändra på designen också. Men jag åker till Gran Canaria om 2 veckor så det blir väl antagligen efter det. Och nu har jag prao den här veckan, (hade det förra veckan också).

Men det är iallafall detta som kommer vara i min blogg. Och självklart om mitt liv, vardag och fritid också. :)
Nu ska jag kolla lite bloggar och sen sova.

Sweet Dreams

RSS 2.0